Лятото на БЪДЕЩИТЕ ШЕСТОКЛАСНИЦИ наближава......

• 32 570
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
 tzarina, Честито и от мен. Желая ти дълги години здраве и само здраве и сили, за да можеш да погасяваш вноските. А дай боже и двамата сина да помагат един ден Laughing

# 646
  • в един топъл дом
Здравейте, момичета Hug
tzarina, Честито за голямата придобивка. Това е много важен момент във вашия живот-порадвайте му се подобаващо. Бъдете живи и здрави, винаги сплотени, за да изплащате кредита и да живеете спокойно.
Моите ученици се радват на ваканцията. Още са при баба и дядо. Само игри и компютър. Големият цяло лято размотава "Под игото" и още не я прочел. Започна да рисува , защото им искат по 10 рисунки да представят. Водихме ги на море в Поморие, изкарахме прекрасно. Там посетихме Музея на солта, Поморийското езеро, солниците, Тракийска гробница - все с образователна цел, да научат и видят нещо.
Да ви попитам как стои въпросът със стипендиите за отличен успех-има ли за шестокласници или са за по-горните класове?
Желая ви слънчев и усмихнат ден.

# 647
  • I want it all and I want it now.
Честит нов дом.   bouquet
Имам списък с учебниците и се чудя кога да отида да ги купувам. Миналата година ,бяха объркали две от уч. тетрадки . Наложи се да се купуват нови.

За закупуването на количките и аз ще се включа с колкото мога.  Peace

# 648
tzarina, честит нов дом! Пожелавам ти само щастливи мигове в него.
didi*74, стипендия за отличен успех се отпуска след завършване на основно образование.

# 649
Царина, честита радост!!!! Само хубави моменти в новия дом!  bouquet

Аз...аз да почерпя за порасналото ми момиче......Не и е по вкуса,че чрд е през лятото, не може да почерпи и покани съученици....но.......Да ви е сладко!

# 650
  • I want it all and I want it now.
 newsm59 ЧРД. Да е жива и здрава .Много щастие. Много е хубава.

# 651
Маме, честита ти радост и на теб Hug Да ти е жива и здрава порасналата рожденничка. И още повече щастлива и късметлийка! Красавица расте Peace
Ranick, didi*74, debora R, syn, маме,  Hug Hug Hug Hugблагодаря ви за пожеланията.
Още ни е малко странно, но надявам се, ще свикнем скоро. Сигурно още с първата вноска следващият месец Joy
Сега ще изкараме 2 седмици отпуск от петък нататък, после-майстори, ремонт, пренасяне, изнасяне...И училището трябва да го вмъкнем в цялата тази офанзива Laughing

# 652
  • в полите на Балкана
Честито новодомке  Wink Само весел глъч и любов в новото жилище!

Мамо Цоци, честита ти рожденичка  bouquet  Жива и здрава да ти е  и лек пубертет.

А рожденичката и тортата са страхотни, нали са твое дело Wink

# 653
Мама Цоцоланка ,да ви е жива и здрава,вие също да сте живи и здрави за да сте и опора в живота
весело изкарване на празника   bigdance2

# 654
  • София-България, Израел - където си поискам
Мамо Цоцоланке, да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва!
Ние сега сме в Банско и събираме сили за новата учебна година Laughing

# 655
Мамо Цоцоланке, да ти е жива и здрава рожденичката!
Много ти е хубава момата!
  bouquet

Аз броя дните - остават 3 дни до края на лагера.. После съм му 'обещала' 2 седмици преговор математика за да ни е по-леко в началото, но като се има предвид колко ще съм зааета аз е твърде вероятно да му се размине

# 656
Мама Цоцоланка, честит рожден ден на девойката!
Щастлив живот, прекрасно детство,желая й навред успех!
tzarina, бързо се свиква, още след първата вноска придобиваш навик. Simple Smile  Аз вече 4,6 г. съм така, а има още 25,6г., но поне за момента го даваме под наем и това ни е голяма помощ. 
Моите деца до неделя са още на море, но от понеделник баткото да му мисли... 

# 657
Успокояваш ме значи Joy
Ние разчитаме, че като приключи ремонта тук, ще имаме повече време да обърнем внимание на апартамента в Плевен, за да го продадем. Просто нямаше как да се занимаваме и с него в този момент. Все ще е помощ при изплащането.
Само дето всички плевенски брокерки ми каканижеха в един тон, че самият град е вече ,,град със замиращи функции,, Rolling Eyes и цените са паднали. Ами паднали са, ние си го знаем това.
Но пък там никой не живее, ама има няма хора, все трябва да се обиколи поне веднъж на месец и си е ангажимент.

# 658
Настина цените на жилищата в този регион са доста паднали. Разбирам, че е ангажимент, а пък и всяка година му се плаща данък, но наистина по-добре да изчакаш малко. От една страна имам чувството, че от мяколко месеца България наистина навлиза в голяма криза. От друга може като  / или ако започне строителството на АЕЦ Белене и Плевен малко да "живне". Но спокойно всичко се оправя само здраве да има. Praynig Пожелавам ти да ремонтираш и обзаведеш новото си жилище по-най прекрасния начин и после ще чакаме снимки.     

# 659
Това за ,,Белене,, беше другото, което казаха брокерките.
Споделиха, че ако този проект стартира, ценита на жилищата в района ще се повишат. Но нали се сещаш, че ,,ако,, е абстрактно понятие в нашата държава и не може да се разчита на него.
Аз също имам усещане, че от няколко месеца навлизаме в нова криза и досега все таях някакви надежди да се оправим, ама вече...нещо не го вярвам.
Говорихме с мъжа ми, че нашето поколение 71/72 година, откакто сме завършили средното си образование, малко спокойни години сме видяли.
Следване в трудни години, после завършихме в най-голямата виденова криза - 97 година, после деца се родиха и така....Да сме имали, да сме нямали няколко спокойни финансови години като цяло. Другото е все някаква борба за оцеляване.

Общи условия

Активация на акаунт