На покупки се отдава ЮЛСКАТА мама, от нея по-нетърпелива няма!

• 29 435
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Току що ми потекоха гърдите  Rolling Eyes Гледам на тениската ми едно мокро кръгче....стиснах си едната гърда- потече...стиснах си и другата и от там потече  Rolling Eyes
С Митака нямах такива екстри, преди да се роди... Малко се стреснах и се шашнах  Rolling Eyes Имам чувството, че ще родя всеки момент  Mr. Green

# 556
 момичета при секцио не се прави клизма,пие се очистително-дуфалак и нещо подобна от предната вечер. Peace

# 557
Капризче, аз понеже и аз таковата от клизмата се наплаших та питах доки! Той като се разхили, и ми каза, че в 21 век кой прави клизми има си медикаменти! Simple Smile Та се успокоих де...

В събота съм при доки, че нещо кръвното ми подскача... от другата ми консултация ми изписаха лекарства, но в аптеката им ги нямаше. Та реших един ден да изчакам и да го обсъдя, и с доки дето ще ме изражда. Той да си каже! Сега трябва да меря кръвно 3 пъти дневно и да си записвам колко е.
Поне белтък в урината нямам, албумин също - явно не е нещо страшно, но ще ме следят, че ако станело над 140 било лошо!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 558
Здравейте мацки  Hug много се радвам,че имаме някакви новини от Анелита, щом ги наблюдават постоянно всичко ще е наред  Praynig .
Гледам ,че Раккаус си има фаворит от 34-та страница , аз имам пост там ама нещо не мисля да влизам още в статистиката... но ако искате пуснете анкета да видим кой ще е пръв от страницата,може и залози да си организираме  hahaha Джен я чакаме с нов сън  Joy
Танче айде слагай го тоя щъркел, 'щото другия път идвам с теб на лекар  Mr. Green
Лека нощ от мен!

# 559
  • София
... но ако искате пуснете анкета да видим кой ще е пръв от страницата,може и залози да си организираме  hahaha

И аз това си мислех да предложа  Laughing

# 560
момичета при секцио не се прави клизма,пие се очистително-дуфалак и нещо подобна от предната вечер. Peace

На мен ми правиха клизма при разждането (секциото) на Коско, не е най-приятното нещо, но пък е поносимо!!!
Подсетихте ме да питам утре доки дали сега ще ми правят или не! Hug
Сега ще запиша в едно тефтерче и други питанки, че с бременния ми мозък половината неща ще забравя ooooh!
Малко се ядосах преди малко, че ще трябва да ходя сама утре (не че ми е проблем, но предпочитам да имам "компания"), уж майка ми щеше да дойде (че има и тя да пита нещо лично доки) и аз уговорих срещата за утре, пък преди малко ми каза, че нямало да идва #2gunfire, ми да беше казала по-рано, щях да отида днес или другата седмица с половинката Sad Ама нищо, де, вярвам, че всичко ще мине добре и ще бъде наред, моля за по един палец!!! Hug

Пете, Hug имам още 2 седмици до "влизане" в 9
месец Wink

Момичета, аз утре между 10.00ч. и 11.00ч. ще съм при доки, после имам малко задачки и може би към 14.00ч. или по-късно ще мога да се разпиша и отчета Wink да знаете, да не ме мислите!!![/color]

Танче айде слагай го тоя щъркел, 'щото другия път идвам с теб на лекар  Mr. Green

Оооо, заповядай, ще ми бъде приятно, тъкмо няма да забравя да питам за нещо важно!!! Hug

... но ако искате пуснете анкета да видим кой ще е пръв от страницата,може и залози да си организираме  hahaha

И аз това си мислех да предложа  Laughing

Ха-ха-хаааа hahaha Joy Много готина идея!!! hahaha
Сиурно ще сме единствената тема с подобна анкета, ама ще е забавно!!! Hug
Хайде, ако решите наистина да има такава анкета, кажете и утре ще я пусна!!! Hug

Мацки, за крампите на мен ми помага приема на повече прясно мляко, не че ги няма, но са доста по-кели и безболезнени, както и масаж на прасците и глезените преди сън!!!
Дано съм полезна!

Сега вече наистина отивам да се хоризонтирам и ви пожелавам спокойна нощ Hug

# 561
А тук съм ама гледам сеиииииииир  Mr. Greenиххх че хубаво се получи нали, а сега остава и да взема да позная Wink, ама как не сънувах на \Танчето бебето ккаво ще да е, ама гледам, че тя почти се престраши да признае, че ще е в отбора на свекитата  hahaha

Фейтче браво за добрите новини за Анелита, дано всичко мине добре и бебчовците да са ок

Кратунка кръвното не е шега работа, стига да не се качва над 130/90 не е страшно, но все пак според мен ако ти е над 120/80 е добре да взимаш лекарства. Аз съм на лекарства от 20 г.с. Дано е било нещо инцидентно при теб  Hug

# 562
А тук съм ама гледам сеиииииииир  Mr. Greenиххх че хубаво се получи нали, а сега остава и да взема да позная Wink, ама как не сънувах на \Танчето бебето ккаво ще да е, ама гледам, че тя почти се престраши да признае, че ще е в отбора на свекитата  hahaha

Ами сънувай, де, сънувай и пиши, тъкмо утре ще проверим дали е верен съня ти Hug
А иначе аз така или иначе съм си в отбора на свекитата с Коско bowuu

Хайде лека и мека и до утре по някое време!!!!

# 563
  • София
А тук съм ама гледам сеиииииииир  Mr. Greenиххх че хубаво се получи нали, а сега остава и да взема да позная Wink

Еййй, ама пак нищо не каза- тц, тц  Laughing

Момичета, аз утре между 10.00ч. и 11.00ч. ще съм при доки, после имам малко задачки и може би към 14.00ч. или по-късно ще мога да се разпиша и отчета Wink да знаете, да не ме мислите!!!
Ще те мислим и ще те чакаме с нетърпение  Grinning

# 564
А тук съм ама гледам сеиииииииир  Mr. Greenиххх че хубаво се получи нали, а сега остава и да взема да позная Wink

Еййй, ама пак нищо не каза- тц, тц  Laughing

Стимули и мотивация трябват  Joy hahaha

# 565
  • София
Стимули и мотивация трябват  Joy hahaha

Ако не кажеш или не дадеш жокер, няма как да разберем дали си познала  Mr. Green  Kissing Heart

# 566
  • Варна/Сливен
Eххх Джен браво бе душата на тебе ми такива като мене дет са много любопитни ко да правим ми аз ся тъз вечер няма да мога да спя да се чудя  Mr. Green Mr. GreenИ без това съм заспала по никое време и се субудих току що  Rolling Eyes

Току що ми потекоха гърдите  Rolling Eyes Гледам на тениската ми едно мокро кръгче....стиснах си едната гърда- потече...стиснах си и другата и от там потече  Rolling Eyes
С Митака нямах такива екстри, преди да се роди... Малко се стреснах и се шашнах  Rolling Eyes Имам чувството, че ще родя всеки момент  Mr. Green
Ти пък закъде си се разбързала няма те на 34  Joy Joy ПЪк и още месец имаш до темин  HugМерси душко за инфото за памперсите дет съм ги взела нали все бързам и взимам без да гледам сега ще си взема и една 1-чка както ме посъветва не че и тези ще са ми излишни де поне така предполагам  Rolling Eyes  Peace
Кратуни да се пазиш мила и дано това с кръвното не е нещо сериозно ами временно явление  Hug
Танче утре те чакаме с добри резултати от прегледа от мен имаш стиснати палци  fingerscrossed и вече наистина те чакаме да донесеш новината за  цвета на гащите  Mr. Green

# 567
Rakkaus, ти в Майчин дом ли ходиш по ЖК? Ако си там, моля те, пиши ми коя ти е докторката, за  да не взема да я избера нея по ЗК, тъй като другата седмица трябва да отида и да се запиша наново, защото докито по ЗК спря да работи и сега трябва да се запиша при друг. Ориентирала съм се към д-р Карамишева. Благодаря ти предварително
Jen, направо настръхнах, тъй като на прословутата 34 стр. имам пост от 2 реда и е най-отгоре, надявам се, че не се брои  Mr. Green, виж, как започнах да се пазаря  Mr. Green плюс това започнах да си свисвам с туловището и много си се харесвам, така че не ми ражда все още, бих могла и още по-страшно красива да стана  Mr. Green
искам да попитам мамите с опит какви бебефони сте ползвали? едни приятели решиха да ни направят такъв подарък и тази вечер се обадиха, че било много трудно да изберат, понеже не се знае дали това чудо ще работи вкъщи, тъй като сме в къща на няколко етажа и от няколко магазина не са дали гаранция, че ще работят в нашия случай. Най-вероятно ще донесат тук няколко модела и ще ги пробваме най-накрая, но все пак, ако сте имали подобен казус и решение ще съм благодарна да споделите   bouquet
нещо друго щях да пиша, ама... забравих  Embarassed хубава вечер  Hug

# 568
  • София
Ти пък закъде си се разбързала няма те на 34  Joy Joy

вярно, че ме няма  Joy  викаш имам време  Laughing  Hug

Ама Джен, пак се покри  Laughing

# 569
брей подлудяхте с тоз сън бе,я по леглата,никакви раждания преди 20 юни! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт