С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 752
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Добра вечер!Продължавам режима по устав в момента задържам, а и съм в ПЗ.
Събота и неделя кръстосвах между Метро, Кауфланд и Била в търсене на
Ескуиза 0.8% и никъде не намерих.В Метро женицата отговорник за млечните
търси 10 минути в склада, но не намери.Явно е трудна мисия, но не се отказвам.
Лека нощ момичета!
mimensita, сега разгледах снимките ти в подписа страхотен резулатат, страхотна
воля и самоконтрол.Мойте адмирации!

# 481
  • София
Здравейте на всички, от скоро преминах в ПЗ, четох от самото начало, но трудно се стига до края Wink Възхищавам се на успехите ви, ще имате и един татко в редиците си известно време, приятно ми е да топя килограми с вас Wink  newsm10
Успех на всички!

# 482
  • Испания
Здравейте на всички, от скоро преминах в ПЗ, четох от самото начало, но трудно се стига до края Wink Възхищавам се на успехите ви, ще имате и един татко в редиците си известно време, приятно ми е да топя килограми с вас Wink  newsm10
Успех на всички!

Здрасти! Добре дошъл!  Simple Smile

Ама разкажи нещо повече за себе си. Кога започна? Колко имаш да сваляш? Прочете ли първата книга на Дюкан? Много си лаконичен.

# 483
  • София
Здравейте момичета,
Only,  Embarassed
Налегнали са ме едни странни мисли последния месец, които на няколко пъти ме довеждат до
странни "действия" и опорочават това което съм постигнала за 4 месеца, но боря се все още, боря се.
Гледам да поне да чета, като не пиша в темичката, че тогава успявам да удържа на разни Animal Pig желания дето напират отвътре.

До желаните от мен кг. явно, че няма да стигна, но ако успея 50 да докарам до края на месеца ще съм по-доволна. Мисля си от 2-ри юли да влизам в трета. Каквото съм направила до тогава, направила. По-добре да я почна преди съвсем да "омажа пейзажа".
То разбрах, че няма да се харесам колкото и кг да стана защото явно си е до структура и до еластичност на кожата. Преди се заблуждавах, че като отслабна нещата ще изглеждат различно. Сега вече ми е ясно, че това не е така. Реалността и истината понякога са доста гадничики неща, но като ги приеме човек почва да живее по-леко май, ще видим.

Много неща исках да напиша тези дни, но все се спирам - съвестно ми е.
Исках да поздравя момичетата, които си публикуваха колажите със страхотните резултати.
Да поздравя Скарлет за прекрасната девойка, която е отгледала и това което самата Скарлет е постигнала със себе си.  bouquet
Kali_tod, честита годишнина   bouquet. Още много такива да празнувате.
Smileys,  Hug. Чудесно е, че пишеш отново. Постовете ти са незаменими.  
Деситка, само да не объркам пак деня и да се засиля за неделята с моя "закърнял" дюкански мозък  Laughing Laughing  Stuck Out Tongue Winking Eye
Veroni76, (не)Обикновена, tonnny_bg, Alis и останалите варненки и около Варна, че да не пропусна някой - замислете се за някоя срещичка, че другата седмица понеделник и вторник. Май пак се очертава да съм на линия при вас. Поне за сега е така, може и да търпи промяна.
Мимс, хубаво да си починеш, че после да разказваш.

Много "стари" дюканки се появиха, темата живна доста, че бяхме позадрямали. От повечко опит няма да се откажем.

Привет и на новичките, четете повече момичета. Смляната информация лесно се забравя и не се асимилира така добре, както тази, която човек сам извлече.

Със сигурност изпускам поне половината от нещата, които исках да кажа и поне половината от хората които исках да спомена, дано не обидя някого, но пък голямо спамене падна. Затварям си голямата уста. smile3505

Ей за това не пиша, че като почна няма спирка.

Хайде лека нощ и на спящите и на будуващите  newsm51

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 00:14 от MariDi

# 484
  • Испания
Здравейте момичета,
Only,  Embarassed
Налегнали са ме едни странни мисли последния месец, които на няколко пъти ме довеждат до
странни "действия" и опорочават това което съм постигнала за 4 месеца, но боря се все още, боря се.
Гледам да поне да чета, като не пиша в темичката, че тогава успявам да удържа на разни Animal Pig желания дето напират отвътре.

Ей, девойко! Ще има дърпане на уши, ми се струва...  newsm78 Хмммммммммммм! Какви са тия мрачни, пораженченски мисли, а? Я, колко много си постигнала. Ще се бориш, разбира се! Как няма да се бориш? Борбата тепърва ти предстои в Трета. Я се стегни!  Hug

Чети тук, пиши, гледай свои стари снимки и влизай в правия път, че...  Избери си тиган за халосване по главата и оправяне на мислите:

Иначе, цАлуФка за стимул!

# 485
  • София
Smileys,   bouquet   bouquet
Мисля си, че всичките тигани са ми малко. Има нещо изключително характерно за мен и то е, че тъкмо аха, аха да постигна нещо и "...." на пейзажа. Изглежда и сега съм на крачка да го направя, по скоро не на крачка а на "1-2 килца". Но започвам да "се освествам", както се казва по отношение на поставената цел и то е, защото вече виждам, че тя няма да промени това което съм, като визия имам впредвид разбира се. Въпрос на ген, загледах се в майка си
Както и да е, дано само имам сили да изкарам трета, че знам колко е важна.
Колебая се колко време да я карам.
82.5 кг съм била за последно преди 4 години. Тогава почна моята борба с килограмите.
За последните 3.5 години, повече от 67 кг не съм качвала. Повечето време съм била между 57 и 63 кг. Стигала съм и до 52.7.
Дюкан започнах на 62.5кг
Та сега до края на юни трябва да го измисля колко да карам трета - ясно е, по 10 дена на кг, но от колко кг да броя все още се чудя и чудя Laughing.

# 486
  • Испания
Ами...  newsm78 Чак се замислих! Би трябвало да караш Трета според свалените килограми с Дюкан. А можеш и да я удължиш, за да имаш повече време да си дюканизираш мозъка /май, това беше израз на Зори, не поВня точно/. Поне аз така бих постъпила.

Пожелавам ти да намериш най-доброто решение. И не оцапвай пейзажа, защото това е най-лесното и най-тъжното. Не може цял живот човек да се връща към Дюкан. И той го е казал, че режимът се прави само веднъж, най-много два пъти в живота. Едно, че е стрес за организма и второ, в един момент ще престане да действа.
 Hug

# 487
  • София :(
               Добро утро  Hug
     Не е ли време за кафе  Wink

Didranad , мила, ЧРД  Hug  Heart Eyes

efito , благодаря ти за хубавите думи, но има още мнооого да се желае  Blush
      И като казах да се желае, MariDi , какви са тия приказки, момиче!? Добре че smileys Heart Eyes, е предложила избор от тигани, че определено имаш нужда от един. Щеше да видиш ти дюканка боб яде ли ако си бях тези дни в София  newsm66
     danchopj , добре дошъл и дано не си поредния несериозен мъж, че колцина такива минаха от тук...
     Я пак да напомня, въпреки че няма да дойда

Софийска среща в събота, 11.06, от 13 часа в Дивака на Гладстон

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 488
  • Испания
ДобрЮтро ви!  Simple Smile

mimensita, по-хубаво и по-весело е с теб сутрин и вечер!  Hug

Didranad, честит рожден ден! Здрава, весела, щастлива и чаровна!

vani_nik, гледам те от известно време на балконЯ. Я слез и кажи какво става с теб?  Hug

ЕДИТ: Пиши и не се притеснявай! Ние сме си наши. Не е задължително да става нещо, за да пишем и да сме тук, затова попитах. Аз винаги чета, но напоследък ми идва желанието да пиша. Та затова чеша напоследък клавиатрата. Ей така, за удоволствие.  Simple Smile Тук сме си у дома и понякога е приятно да се пише. А че борбата е за цял живот, е ясно. Щом сме имали килограми в повече, ясно е, че сме с анормален метаболизъм и трябва да излезем на глава с него. И мноооооооого да внимаваме в картинката! Hug  Hug  Hug

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 08:15 от smileys

# 489
Добро утро!
smileys, стават разни неща, с които се боря и щом надничам тук, значи е ясно какви. Не съм изпуснала съвсем нещата, но борбата с моето тяло просто е за цял живот.
Специални поздрави за Didranad не само за РД, но и за поддържане на добрия резултат, който постигна   bouquet

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 08:11 от vani_nik

# 490
Добро утро,мацки. Hug
Първо да честитя на рожденничката:

Didranad,да си жива,здрава,успешна,красива и много обичана !А и да не забравя:Все така прекрасна!Нека се сбъднат мечтите ти !Хубав празник и Наздраве със Здраве!

Аз вчера го поФалих моя мъж и той вечерта сгафи . #Crazy #2gunfire Посред нощите изял една ябълка . Crossing Arms #2gunfire Еййй,иде ми да го убия значи .Сега ще ми се влачи сигурно още сума ти време с тез 5кг дето му останаха. Crossing Arms Много съм му ядосана и само го чакам да стане да го подредя както си му е реда . newsm78

Иначе аз съм си като вчера ,без промяна т.е. 61,6. newsm78 Днес мисля да вечерям само кисело мляко,да видим утре няма ли да смъкна до 60 и нещо. newsm78

Мариди,то хубаво срещичка ама тъй през седмицата незнам как да го измисля да дойда и аз.Иначе е добре като идея .Няма ли как и съботата да си във Варна? Flutter Hug

danchopj,добре дошъл и от мен!Малко са ни мъжете в темата ,да не кажа хич ,така че няма как да те подмина .Но дай повече инфо за себе си:Колко си сега?Колко искаш?Колко ти показва калкулатора,ако си го направил?Осведоми ли се максимално за режима? newsm78
Ние ще помагаме с каквото можем да успееш. Flutter

Аз днеска от ранни зори съм се развихрила в кухнята.Опекох тричава питка със зеленчуци,сега пека крем -карамела.Дано го озапти моя мъж да не посяга към нережимно ,че не тигани ами направо вадя картечницата . #2gunfire

Хайде хубав и ползотворен ден ви пожелавам! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 491
Хайде да дам отчет пред всички,за да ме е срам да се откажа Mr. Green
1 фаза 5 дни
гр.о 101/ х. 101/ т. 101/ бедро 60/ кг 70,9/3.06.2011
         101/     99/      93/       57.5/    67,7кг/8.06.2011
-12,5см прелести ,-3.2 кг
Сега съм метнала на скарата тиквички и пилешко ...нещо различно от мръвка Party

# 492
Имаме си мъж в темата, имаме си мъж в темата...
Добре Дошъл, Danchopj, пожелавам Стриктност, Воля и Успех!

Didranad, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много щастие, много любов, много късмет
и всичко каквото ти е на сърцето, да ти е в ръцете!
Весел празник, миличка и Наздраве!

# 493
  • София
Didranad, честит рожден ден! Всичко най- най, и нека твойте желания, са мой пожелания  bdbaloni Wink
За мен; бях 98 кг, височина 168 Cry - спрях хляба за седмица и стигнах 95кг Wink От познат научих за резултатите му с Дюкан, прочетох в нета, и реших да пробвам Wink Не съм чел книгата и когато имам някакво чудене, търся в нета,
Начало 26.05.11г-95 кг, корем 117 - това ме вълнува Wink
2 фаза 4.06.11 90кг на 114 Wink
в момента съм 89 на 111  newsm44 мисля да въведа 5 П-3ПЗ, правих калкулатора, но все още не съм сигурен колко килограма искам да сваля, със сигурност смятам да прибера шкембето, за сега е това, имах някой дребни прегрешения - една, две череши и подобни, но нека не забравяме че е човешко да се сгреши  Laughing иначе спазвам режима. Успех на всички, ще чета и по рядко ще пиша, гледам да се движа повече, за сега не спортувам активно, наблягам на разходки с мойта принцеса и мама, то и времето е предразполагащо за това .

# 494
Здравейте на всички, от скоро преминах в ПЗ, четох от самото начало, но трудно се стига до края Wink Възхищавам се на успехите ви, ще имате и един татко в редиците си известно време, приятно ми е да топя килограми с вас Wink  newsm10
Успех на всички!

Добре си дошъл!  bouquet
Бъди стриктен и ще видиш резултатите! И не забравяй,че мъжете сваляте килограми по-бързо! Има примери за 15 кг свалени за един месец! Само не си спомням кое момиче беше писало за съпруга си!
Мойто мъж свали 10 за месец!
Желая ти успех Peace

Didranad,Честит Рожден ден ,мила! Бъди щастлива и ...слаба!  bouquet

Мимс, какво се случва с теб?! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт