Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 713
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Обвиняваме Бихтер,но ...Замислете се...На всеки може да му се случи да се влюби!
Аз например обвинявам повече Бехлюл. Хората се женят и развеждат-такъв е животът.Но не можеш да се разведеш с децата си,нали?! А Аднан го е приел в дома си наравно с родните му деца.
Неговото предателство е по-голямо! Бехлюл е по-виновен от Бихтер!

# 286
Джамиле е трябвало на момента да я накажат или изгонят.Сега идва пошло-ооо,ти помниш ли какво направи или каза,Джемиле? Тъпо. И Катя е страшна змия.Тези хора като живеят в тази къа от години и не излизат никъде,дори и на пазар,кого да обсъждат-нали семейство Зиягел ще обсъдят,не друг.Какво толкова се чудят.Та Аднан не знаеше и какво е направила госпожата с прислугата.Тези хора са му служили вярно години наред и сега?
Тя Бих си е нервна за друго,сега Джамиле го отнесе,а като разбра за секса на Б и Н какво следва? Да изпотроши всичко ли? Да изгони и мъжа си и децата му?  Амън от нея.
И Нихал не е просила нищо,ако сте на нейно място нямаше ли да го кажете.Моли го,защото се чувства готова за тази стъпка-тя е девствена и според нея вече е дошъл момента.Снежка е права,че целувката в коридора не е между брат и сестра.Ама ако Бих беше казала моля те,искам те,тогава щеше да е от любов,нали? Колко смешни коментари само  ooooh!

# 287
Обвиняваме Бихтер,но ...Замислете се...На всеки може да му се случи да се влюби!
Аз например обвинявам повече Бехлюл. Хората се женят и развеждат-такъв е животът.Но не можеш да се разведеш с децата си,нали?! А Аднан го е приел в дома си наравно с родните му деца.

да,всички сме били,сме или ще бъдем влюбени.Но не всички бихме побъркали себе си,за да отмъстим на този,който ни зарязва,нали?   Peace  Като иска да се разведе,кой я спира-да се маха.Не,тя иска да види,че Бех страда-неуспешно.Ако уважава себе си ще прави ли това? Всички сме били зарязвани,или не всичи,но повечето от нас.Грешка ли е,че не сме постъпили така? Така написано от теб,че Бих е влюбена и страда,така можем да оправдаем Бех,че е бил влюбен в нея и край

# 288
Ами можем да сравним думите на Нихал с думите на Бихтер. Едната муказа "моля те " другата му каза "съгласна съм и на една нощ " Силвия права си че гьола на бихтер е до Аднан -тя сама си го избра или тя иска 2 Гьола - вединия да ходи за едно в другия за друго

# 289
С тази разлика,че Бехлюл е мухльо ,в пълния смисъл на думата! Използвач и шубелия! Ако беше мъж на място,първо нямаше да допусне да се забърка с жената на баща му!
А Бихтер си гледа интереса-това не е грях! Peace
И не мисля,че Бихтер иска да отмъщава на Бехлюл.Ако искаше ,до сега да го е направила.
По-скоро тя живее с надеждата ,че ще се съберат и ще са заедно!
Толкова е влюбена,че не си дава сметка какъв нещастник е той! За такъв мъж не си струва човек да си мръдне пръста!

# 290
Джамиле е трябвало на момента да я накажат или изгонят.Сега идва пошло-ооо,ти помниш ли какво направи или каза,Джемиле? Тъпо. И Катя е страшна змия.Тези хора като живеят в тази къа от години и не излизат никъде,дори и на пазар,кого да обсъждат-нали семейство Зиягел ще обсъдят,не друг.Какво толкова се чудят.Та Аднан не знаеше и какво е направила госпожата с прислугата.Тези хора са му служили вярно години наред и сега?
Тя Бих си е нервна за друго,сега Джамиле го отнесе,а като разбра за секса на Б и Н какво следва? Да изпотроши всичко ли? Да изгони и мъжа си и децата му?  Амън от нея.
И Нихал не е просила нищо,ако сте на нейно място нямаше ли да го кажете.Моли го,защото се чувства готова за тази стъпка-тя е девствена и според нея вече е дошъл момента.Снежка е права,че целувката в коридора не е между брат и сестра.Ама ако Бих беше казала моля те,искам те,тогава щеше да е от любов,нали? Колко смешни коментари само  ooooh!

не съм съгласна! На Джамиле просто ѝ направиха  отстъпка,дадоха ѝ втори шанс, благодарение на майка ѝ и баща ѝ! Тя не оцени възможността която ѝ дадоха и следователно си получи заслуженото. Търпението си има граници нали.....грешка , гаф,грешка гаф...е стига!

замислете се че в крайна сметка на Джамиле не ѝ беше особено лошо, живееше в хубава къща, работи там където живее ,не  ѝ се налага да ползва транспорт и да пътува до местоработата си , майка ѝ и баща ѝ са и постоянна подкрепа,освен това не върши кой знае каква тежка физическа или умствена работа и т.н и т.н
от нея не се изисква кой знае какво нали? Нищо не ѝ пречеше да си мълчи или да споделя само пред майка си Несрин!
Ако Катя не беше чувала коментарите ѝ и Бихтер нямаше да чуе за тях!

# 291

не съм съгласна! На Джамиле просто ѝ направиха  отстъпка,дадоха ѝ втори шанс, благодарение на майка ѝ и баща ѝ! Тя не оцени възможността която ѝ дадоха и следователно си получи заслуженото. Търпението си има граници нали.....грешка , гаф,грешка гаф...е стига!

замислете се че в крайна сметка на Джамиле не ѝ беше особено лошо, живееше в хубава къща, работи там където живее ,не  ѝ се налага да ползва транспорт и да пътува до местоработата си , майка ѝ и баща ѝ са и постоянна подкрепа,освен това не върши кой знае каква тежка физическа или умствена работа и т.н и т.н
от нея не се изисква кой знае какво нали? Нищо не ѝ пречеше да си мълчи или да споделя само пред майка си Несрин!
Ако Катя не беше чувала коментарите ѝ и Бихтер нямаше да чуе за тях!

Джемиле споделя пред прислугата - майка й, баща й, Несрин и Катя, която също е прислужница, но не си знае мястото. Като такава трябваше да си замълчи, но не...

# 292
Напълно съм съгласна със Силвия,сноукуин Peace.Много подходящо са избрали и пръстена на Бихтер в тази серия Simple Smile

# 293
ако трябва да съм честна даже в някаква степен ѝ завиждам за работата!
Никакви странични разходи и мама и тати зад гърба! Живееш на брега на Босфора-едно от най красивите места в цял свят, получаваш солидна заплата, през зимата ти е топло а през лятото ти е хладно,под покрив си и то какъв(а колко хора работят на открито, студено горещо вятър без климатик и тн и тн), когато трябва да ходи на пазар я карат с модерна кола, не плаща винетки данък сгради ,такса смет.....не ѝ се налага да се разправя всеки ден с разни странни нечистоплътни индивиди, не ѝ се налага вечер да се прибира сама като минава през опасни квартали с дебнещи престъпници, защото повярвайте в Истанбул тамса бол! и тн и тн !Така че Джамиле не оцени щастието си и сама отряза клона на който седи

# 294
  • до една звездичка
Никакви странични разходи и мама и тати зад гърба! Живееш на брега на Босфора-едно от най красивите места в цял свят, получаваш солидна заплата, през зимата ти е топло а през лятото ти е хладно,под покрив си и то какъв(а колко хора работят на открито, студено горещо вятър без климатик и тн и тн), когато трябва да ходи на пазар я карат с модерна кола, не плаща винетки данък сгради ,такса смет.....не ѝ се налага да се разправя всеки ден с разни странни нечистоплътни индивиди, не ѝ се налага вечер да се прибира сама като минава през опасни квартали с дебнещи престъпници, защото повярвайте в Истанбул тамса бол! и тн и тн !Така че Джамиле не оцени щастието си и сама отряза клона на който седи

Е, как да го оцени, като няма база за сравнение! Rolling Eyes
Ако само ги подозираше тия страхотии, които си изписала сигурно щеше да си мълчи.
Тя едва ли е излизала от къщата на Аднан бей (освен когато ходи да си купи рокля за тържеството. А, и до Германия.) Wink

# 295
Наистина в думите " искам те" и "моля те" няма лошо, но когато са взаимно казани или поне показани. При тях нямаше взаимност, по скоро ми заприлича на задоволяване на поредният каприз на Нихал. Не забелязахте ли бе хора как само тя се гушка в него , как само тя го целува не видях взаимност. А това че била малка не е оправдание, никой не казва че трябва да дадат едва ли не как правят секс, но поне малко взаимност.
Напълно съм съгласна с теб  bouquet
А и когато сте ядосани както е Бихтер  никога ли не сте казвали или правили неща за които по-късно да съжалите. Не мислете че я оправдавам, държи се ужасно с всички включително и със себе си.
Малко ми идват в повече тези турски сериали , още  немога да приема  брат и сестра да се женят #Crazy макар и не биологични те са си такива. Peace

# 296
добре,приемам мнението ви.  Hug   
Сега тихо и кротно се отделям,защото имам личен празник-РД ! Не знам как да кача снимки,за да почерпя виртуално,но ще пожелая на всички ви- здраве,щастие и много любов! От мен хубава вечер.    bouquet   
Много ви харесвам-различни,но мили  Hug   Темата ужасно ще ми липсва като свърши филма.  Целувки на всички от мен  Heart Eyes

# 297
Didakis_a честит рожден ден много здраве и късмет . На мен също ще ми липсва темата и всички вие затова предлагам свърши ли филма дружно да се преместим в друга тема пък и нали почва друг сериал

# 298
добре,приемам мнението ви.  Hug   
Сега тихо и кротно се отделям,защото имам личен празник-РД ! Не знам как да кача снимки,за да почерпя виртуално,но ще пожелая на всички ви- здраве,щастие и много любов! От мен хубава вечер.    bouquet   
Много ви харесвам-различни,но мили  Hug   Темата ужасно ще ми липсва като свърши филма.  Целувки на всички от мен  Heart Eyes

Hug Hug Hug  bouquet
и аз незнам как се качват снимки и клипчета.....затова
да си жива  здрава  и много щастлива!
 newsm51 newsm59  party023  bigdance2

# 299
  • БГ
А-у-у-у ама вие сте фурии направо! ooooh!
Свършили сте старата тема и от новата сте изписали ЦЕЛИ 20 страници! Mr. Green
Момичета, днес не сте ли на работа Thinking

Сега да ви кажа - започва любимата ми част от сериала - възмездието за Бихтер и последствията за всички в къщата,които зорлем се правеха на слепци.
То бива наивност,бива , ама в хора от класата на Арсен и Аднан си е направо глупост!

И през цялото това време на "щастлив" живот си затворена в тази къща.Не излизаш на вън,почти не познаваш града,защото те откарват до пазара с кола и те връщат пак така,не знаеш какво е кино,театър,купонче с приятели.Джамиле и хората като нея са  съвременни бели роби!
Мерси от такъв живот! По-добре клошарка ,поне ще съм свободна - отколкото да слугувам на персони от сорта на Бихтер!

Общи условия

Активация на акаунт