Тема Незабравима 202

• 35 437
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Красиво...

Красива любов цъфти в красиви сърца...
С красива страст горят красиви тела...
Красиви устни- красиво и сладко целуват...
Красиви ръце- красиво и нежно милуват...

Красиви чувства изпълват красиви души...
Красиви емоции запълват красиви дни...
С красив блясък гледат красивите очи...
Дори и когато плачат- е с красиви сълзи...

Красиво дете създаде красивата любов...
Красивите влюбени заслужават красив живот...
Красиво се обичат красиви мъж и жена...
След толкова красота, ги чака красива съдба...

# 481
allisas73, aq-11, bob_99, danidorina, dianaKA, didi 69, dorital, elmakt, iva_0210, ivva, kometka76, Maia_68, mariqpushkarova, mariq_72, maryes, natalia, nezabravimka, r0z0wka, rosi164, rumina, valdes60, vassilka85, winona, Златна рибка (+ 7 Скрит/и) и 36 Гости преглежда(т) тази тема.

Е, това е за аплодисменти . Каквото и да си говорим, няма друг филм, който да събира такъв интерес във форума.  Peace

+1

# 482
# 483
Незабравимке, удивлява ме толерантността ти към Арас! Какво прави и как изглежда са подробности, важното е какви мотиви го движат! Поне дай малко назад! Има достатъчно поводи за това!
 Peace Peace Peace

Каламитси,освен,че не споделям нищо лично,не пиша и на лични-тук съм единствено да коментирам филма.Затова, с риск да сме досадни на останалите,ще ти отговоря-
-Не мога да повярвам,че мислиш,че мотивите са важни-всеки един от героите има МОТИВ-и Мелда,и Бату,и Едже,и Арас,както и всички останали-Харун,Еда,Бурак ит.н.
-Наистина,за мен е по-важно,независимо от мотива,кой как се държи,и как действа!

С този си пост ме изуми!

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 01:03 от nezabravimka

# 484
Последното ти изречение е обобщение на мисълта ми. bowuu
Но това не значи че е лоша майка,а още се учи да бъде майка  Peace
Точно, както си го казала- има още да учи, ако може да се каже, че човек се учи да е майка.Животът поднася ситуации, в които си на ниво, и такива , в които грешиш. Лошото е, като бъркаш, да не страдат децата...
Еда беше лишена от първите 5 години на детето си(не коментирам мотивите за това),така че при нея си е точно процес на учене да бъде майка,защото Ямур си е човек с почти изграден характер и не буквално трябва да се нагаждат според нея.Ако майка и дъщеря бяха заедно през тези загубени за тях години,Еда можеше и да моделира малкото по свой модел,но уви  #Crazy Всеки човек бърка,но една грешка прави ли майката лоша  newsm78 newsm78 newsm78 А в повечето случаи децата плащат за грешките на родителите си,за да е по -болезнено,но това е друга тема
Еда се бори за правото да бъде майка на Яамур , след като нямаше този шанс 4 години. bowuuХареса ми настървеността й в онзи момент. След това прояви слабостта си от първи сезон/снимката..../ Нещата се изгладиха-Яамур, тя и Харун -си бяха екстра. Сривът й при мисълта, че Харун е умрял, беше тотален.
Ситуация:смъртта на Харун. Нейното решение: самоубийство.Абсолютно грешно решение, което можеше да има фатални последици за нея, за Яамур, за бебето и за Харун.Утежняващо е положението с бременността й в този случай...Сценаристите нарочно искат да я изкарат не просто самоубийца/Най-тежкият грях май е в исляма, но и косвено като убийца и то на собственото й неродено дете #Crazy/. На всичко отгоре при Яамур имаше същата ситуация/опита й в Ава/.За сравнение гнусната Мелда разправяше, че и през ум не й минавало да си маха бебето от Бату. ShockedПлод на изнасилване. ShockedНе че около Харунски се сеща за бъдещото си отроче. hahahaь

П.С. Просто не идеаризирам никой от филма.Любимците ми Еда и Харун,  ги харесвам с всичките им недостатъци newsm78 и цялата им красива любов Simple Smile, която разтърси живота на бая народ...
И не забравям, че това си е само филм. Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 23:30 от Златна рибка

# 485
Дами спокойна нощ. Hug Heart Eyes

# 486
  • София
За сравнение гнусната Мелда разправяше, че и през ум не й минавало да си маха бебето от Бату. ShockedПлод на изнасилване. ShockedНе че около Харунски се сеща за бъдещото си отроче. hahaha

Съжалявам,че така ти орязох поста,но да не се получват големи чаршафи.  Hug
Кога Еда е искала да се откаже от някое от децата си newsm78 newsm78 newsm78 всичките бяха желани деца.Аборта който уж щеше да прави си беше само на думи,според мен още от самото начало Еда беше решила да роди това дете(Ямур),а при второто бебе също нямаше колебания,въпреки ситуацията в която бяха.

# 487
Едно стихче от мен  Peace

Красиво...

Красива любов цъфти в красиви сърца...
С красива страст горят красиви тела...
Красиви устни- красиво и сладко целуват...
Красиви ръце- красиво и нежно милуват...

Красиви чувства изпълват красиви души...
Красиви емоции запълват красиви дни...
С красив блясък гледат красивите очи...
Дори и когато плачат- е с красиви сълзи...

Красиво дете създаде красивата любов...
Красивите влюбени заслужават красив живот...
Красиво се обичат красиви мъж и жена...
След толкова красота, ги чака красива съдба...

Дани,уникална красота си сътворила! newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

# 488
Напротив! Има вина! Ако не можеш да държиш един мъж на дистанция, проблемът е твой и ничий друг! И нищо не те извинява, ако си мека Мара! Никога не съм наричала Арас гадняр! Само развивах тезата, че когато между двама мъже
има жена, те не могат да бъдат приятели! Дори и в последните си действия, Арас е мотивиран от любовта си към Еда, а не от чисто самарянство и добри намерения към Харун! Нищо, че Харун  спаси живота му!И както добре знаеш, очакванията за Арас бяха други!
Ако Еда е мека Мра,то тогава Харун какъв беше П*тко Маринкин ли  newsm78 newsm78 newsm78(извинявам се за нецензурните изрази  bowuu )ТСитуацията е почти аналогична преди Едже се влачеше постоянно след Харун и той го позволяваше,но тогава беше правилно защото ставаше въпрос за европейката.Сега когато Арас следва любовта си е грешно и Еда е мръсница едва ли не  ooooh! ooooh! ooooh! Поне намеренията на Арас са открити и честни,каза в очите на Еда че е влюбен в нея,но чака и нейното одобрение за да действа(както сам се изрази нужна е само една твоя дума  Peace),докато Едже си въртеше номерцата,използвайки по най-долен начин едно дете и любовта му към нея.
При несподелена любов не е ясно коя реакция е по-адекватна - да си признаеш за чувствата или да ги таиш дълбоко в себе си! В единия случай не те интересува никаква взаимност, затова си себичен, егоистичен, нахален, докато при втория
имаш по-реален поглед върху нещата! И затова имаш шанс да овладееш положението! Това, че Арас  признава чувствата си само затруднява Еда и я кара да се чувства неудобно! И ако си  деликатен по природа и не можеш да кажеш твърдо не, човекът започва да се самозаблуждава,   да се самонавива и става  все по-трудно
 да приеме истината! Какъвто е нашия случай!

# 489
За сравнение гнусната Мелда разправяше, че и през ум не й минавало да си маха бебето от Бату. ShockedПлод на изнасилване. ShockedНе че около Харунски се сеща за бъдещото си отроче. hahaha

Кога Еда е искала да се откаже от някое от децата си newsm78 newsm78 newsm78 всичките бяха желани деца.Аборта който уж щеше да прави си беше само на думи,според мен още от самото начало Еда беше решила да роди това дете(Ямур),а при второто бебе също нямаше колебания,въпреки ситуацията в която бяха.
Не казвам, че не е искала децата си...Просто двата й опита за самоубийство са многоооо лошо решение,а можеше и да са с фатален край. Честно казано , без Яамур може би нямаше да я има таз консолидация на чувствата при Еда и Харун.  newsm78 А може би не-принц Чарлз и Камила се взеха след толкова години либов... Hug

# 490
  • Варна
Значи Crossing Arms- по отношение на самоубийството на прегрешила според тамошния морал, жена- от турските сериали, които съм гледала, останах с впечатление, че всички очакват точно това да направи нарочената за прегрешила девойка като единствено правилно и възможно решение за измиване на позора- да се самоубие! #Crazy Затова и първото, което тръгна да прави Еда като разбра, че е бременна и се увери с очите си, че няма никакъв шанс да бъде с бащата на детето си- поне тя си мислеше тогава така- беше да се опита да се самоубие! Това е част от тамошния морал- твърде далечен и непонятен за нас!  #Crazy Самата Тюркян веднъж каза на Еда, че било по-добре да се била самоубила вместо да продължава да живее в позор! Дори се канеше със собствените си ръце да я убива, че и Харун заплаши с това, ако не се разделят двамата! Crossing Arms
Пък за Мелда- дето по едно време си беше наумила, че е влюбена в Бату след изнасилването- там ако това се случи, или убиват момичето, като че ли тя сама е поискала да я изнасилят #Crazy, или трябва да се ожени за насилника си! #Crazy Та и Мелда, като продукт на обществото се обърна с лице към насилника си и замалко да се обвърже с него- все пак в един миг, тя сама се натика в леглото му! Crossing Arms

# 491

Eeee, вече почнахме и на черното да викаме бяло! Втрората бременност беше абсолютно ножелана! Реакцията й след това беше продиктувана само от желание да нарани и да отмъсти на Харун! А не от мъка по бебето!

# 492
 smile3555 smile3555
Еда не е знаела,че очаква дете, така че това не значи,че не си е искала детето. Може ли да не иска дете от любимият си ? Дори в онази ситуация си искаше бебето и страдаше, когато го загуби. Точно Еда, която роди Ямур при отвратителни за нея обстоятелства да не си е искала децата. Няма такова нещо. И трите  деца са желани от нея  Naughty

# 493
  • София
Не казвам, че не е искала децата си...Просто двата й опита за самоубийство са многоооо лошо решение,а можеше и да са с фатален край. Честно казано , без Яамур може би нямаше да я има таз консолидация на чувствата при Еда и Харун.  newsm78 А може би не-принц Чарлз и Камила се взеха след толкова години либов... Hug
Не мисля,че Ямур е причината,силните чувства между тях ги имаше и преди Харун изобщо да научи за бебето.При Еда чувствата бяха ясни от самото начало  Peace Харун въпреки че по-късно ги осъзна пак бяха доста силни,та той искаше да е с Еда дори знаейки че носи детето на друг.  Hug

# 494

Eeee, вече почнахме и на черното да викаме бяло! Втрората бременност беше абсолютно ножелана! Реакцията й след това беше продиктувана само от желание да нарани и да отмъсти на Харун! А не от мъка по бебето!
smile3555 smile3555 smile3555 smile3555
Извинявай, но това беше най-глупавият ти пост , който съм чела  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт