Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 255
  • 714
  •   1
Отговори
# 450
последната реплика, според мен, я казва в разговора след това, вече успокоен.  Peace

Гери, съгласна съм с теб- така е монтиран фрагмана, вероятно нарочно. Peace

# 451
последната реплика, според мен, я казва в разговора след това, вече успокоен.  Peace

Аз мисля , че приближавайки към нея и осъзнавайки  колко много я е изплашил казва това и се готви да я прегърне и успокои...!? Crazy Crazy Crazy Crazy

# 452

Сега като се замислих те нали снимат по 15 часа на ден , вече е топло - има ли къде да се къпят , то за 15 часа доволно ще засмърдят ...!?  Просто си помислих като я прегърне на какво ще мирише ..!? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

Нелка, сега ме довърши. Направо му срина имиджа на тоя убав мъж. Освен на бюреци на друго не искам и да си помислям,че ще й мирише. Mr. Green

# 453

Една от любимите ми песни с много хубав клип !? Peace Peace Peace

http://www.facebook.com/video/video.php?v=112312998856549

# 454

Сега като се замислих те нали снимат по 15 часа на ден , вече е топло - има ли къде да се къпят , то за 15 часа доволно ще засмърдят ...!?  Просто си помислих като я прегърне на какво ще мирише ..!? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

Нелка, сега ме довърши. Направо му срина имиджа на тоя убав мъж. Освен на бюреци на друго не искам и да си помислям,че ще й мирише. Mr. Green

Мисля си дали се къпят в банята на къщето или във фургона има баня...Така си  е , след 15 часа напрегната работа няма как да не замиришеш на скункс..!? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
          Някой от вас навит в помощ за чипкането на главния герой , за да мирише хубаво  на Фатмето ...!? Mr. Green Peace Peace Peace

# 455

Ама, Нелке, тва ли ти роди главицата в тоя час, насочващ към по-така мисли.  Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Не ми разваляй прекрасната представа за него.  Naughty

# 456

Joy Joy Joy Joy
          Мисля си дали се къпят в банята на къщето или във фургона има баня...Така си  е , след 15 часа напрегната работа няма как да не замиришеш на скункс..!? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
          Някой от вас навит в помощ за чипкането на главния герой , за да мирише хубаво  на Фатмето ...!? Mr. Green Peace Peace Peace

може ли аз, може ли аз  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 457

Ама, Нелке, тва ли ти роди главицата в тоя час, насочващ към по-така мисли.  Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Не ми разваляй прекрасната представа за него.  Naughty

Гери , аз съм убедена , че се къпят - въпроса е къде ..!? Peace Peace Peace

# 458
Къпят се в караваните, дето се виждат на снимките от снимачната площадка  Peace
Това в къщата си е декор все едно, няма как да се къпят, после снимат сцена в банята, Фатмето влиза и се подхлъзва.  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 459

Не знам, къде  се къпят, но ризките му все разкопчани- значи си ухае чудесно нашия. Laughing

# 460

Момичета, започвам да се смея сама. Както е тръгнало ще почнем да ги мислим, къде и как правят и други неща през деня. Май е верме за лягане а!?! Joy

# 461
Аз отлитам за топлите страни, да си гушна Милото. Лека!  Hug

# 462

Лека и от мен.  smile3524

# 463
  • Пловдив

Добро утро...Много сте писали...Изчетох Ви....Гафче сте открили....
Къпали сте ги...Страхотни сте....Понеделник....да е успешна седмицата...

# 464
  • Пловдив

Да започнем седмицата с един усмихнат Керим....

Общи условия

Активация на акаунт