Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 245
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

А тук направо е сладурче....

# 466
  • Пловдив

Така ще започне четвъртъка....

# 467
  • Пловдив

Супер...Виждали ли сте по красиво изразена брадичка....

# 468
Добро утро! Hug
Спорна седмица!  bouquet
Като чета снощи пак е имало Керимизкрейзване Mr. Green

#Crazy #Crazy #CrazyЕй,много вадалък,много сеирджи....

# 469
Добрютро, Мацунки!!!  Hug Hug Hug Hug
Ей ви на един Убав Керим!

# 470
  • София
Добро утро и спорна седмица момичета!!!
Знам, че ще ме удавите в море от доматено пюре ама аз да си кажа...... този фрагман не ми се понрави. Това вилнеене на Керим освен да  изкара акъла на момичето не мога да си представя как ще я привлече към него. Тя и без това е изтормозена и тъкмо взе да придобива увереност и той реши да и демонстрира сцени на тъпа мъжка ревност. А да не говорим, че тя за сега освен че прие присъствието и подкрепата му не му е давала "любовен обет". На пракика те нямат нищо по между си. Даже се учудвам на реакцията и тя обикновенно не му остава длъжна.......... всички сме я виждали как "вдига 4000 оборота на първа", но .................. може това да са наченки на любовни чувства.........кой знае.
И все пак това е само фрагман, може би гледайки цялата серия тази сцена ще ми изглежда по-логична и няма да се нервирам толкова на Керим.

Тамам, гмуркам се доброволно в морето........ #Splat

# 471
  • София

Гери , никой не започна да залага срещу нас - всички ли мислят , че ще има прегръдка..!? Mr. Green Joy Joy Joy

Нелка, или по-скоро на всички ни се иска да има прегръдка. hug

# 472
# 473

Добре де, тя как си обясни тази си реакция и съня като цяло?!  Thinking Thinking

# 474

Как я гледа само?! Heart Eyes Heart Eyes

# 475
Риввичка, вчера за момент и аз изпаднах в размисли подобни на твоите, но се замислих, че не е съвсем така. Да тя директно не е казала - обичам те, но.....Първо на първо - тя не се развежда, даже вече не говори за това. Второ - като откриваха ресторанта му каза  - ще градим хубави спомени заедно. Трето - все го мъкне със себе си, преди вземаше брат си сега казва Керим хайде. Даже сега като Рахми изгони Мукито, забелязахте ли как каза - ще отидем с Керим да я потърсим и после разговора, който водеха, все едно няма положение отделно един от друг, те са НИЕ. /което предишната Фатма много пъти каза, че няма такова нещо Ние/. Четвърто - Цялостната промяна в поведението и - Вчера се замислих те отиват на кино тя се взема от неговите пуканки, че това предишната Фатма нямаше и да го сънува, тя неможеше да диша в негово присъствие,  преди това той вечеря с нея на една маса /макар че напоследък това е често срещано/ с храна сипана му от нея. Загрижеността и дали е гладен, как е минал деня му, болната и тема Кристин. Общото поведение е, че тя го приема. Той я пита Ревнуваш ли, тя отрича, ама как. Предишната Фатме да му е набила 3 гьостерици и да му е извадила тая мисъл за две секунди, Сегашната  само, ти ме попита нещо, аз ти отговарям. И накрая този сън и загрижеността и, макар и явно криворазбрана от Керим. Фатмето малко прие, че той винаги е Тамам и я гледа между очите, не се замисля той какво чувства. Затова този скандал макар и грандиозен мисля ще и дойде добре , отрезвяващо. Да се сети, че и той е човек, който изпитва чувства и то адски силни.
Нормална е неговата реакция млад, адски влюбен мъж, на когото му дават надежди напоследък, дал всичко от себе си. Той девет месеца прави крачки към нея, тя го завръща за две секунди. Тя го каза и на психоложката - една изцепка и всичко хубаво, направено от него се затрива. той вижда щастието и за секунди то изчезва. Девет месеца в такива мъки душевни. Нормална му е реакцията, макар и бая грубичка. Той не иска да нарани Фатмето, той просто адски много мрази Мустафа.
Дълго и разбъркано стана, но да си кажа аз мнението.  Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 09:53 от gery_dobreva

# 476

Ей на и една хубава, притеснена Фатма!

# 477
  • Пловдив

Е, как да не се обичат....Времето на храна в бараката - остана в миналото....

# 478
Да, Марианка, сега дойде времето, знам че ме обичаш, ама не ми препълвай чинията!  Grinning Grinning Grinning

# 479
  • Пловдив

Снощи бяхте кахърни къде се къпят и дали си взимат душ по време
на работа - за да миришат на хубаво.....миришат хубаво, убедена съм....

Общи условия

Активация на акаунт