Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 251
  • 714
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Мацуранки - 35 серия е готова с превода. С извинение за забавянето.
Технически причини. Сега я вграждаме. Малко по-бавно /нали съм на работа -
уж работя...тайно правя и това/. Днес ще я гледаме преведена. Превода е от bonobo.
Още малко търпение....

# 496
  • София
Евалла!  Peace Признавам ви! Да не ви закача никой се вихрите посред нощите Керим-маниачки.  Joy Айде нема нужда! Ние от отбора на Фатмагюл сме широко скроени. Вие я изядохте заради скандала с хвърления пръстен, но ние ларж -  да покрещи малко, да потръшка. Само дето парата отиде у свирката! Joy В четвъртък пак ние ще сме на тамам. Ще има да ходи отзаде и, да се извинява!  newsm68

Еееее пак изтрепа рибата! Само като си я представих тази сценка и сълзи ми потекоха от смях. Добре че съм сама в офиса........ щеше да се наложи да давам правдоподобно обяснение кой договор ми е бил толкова забавен.

# 497
Здравейте и от мен Hug

#Crazy Мацки, вие не спите ли ooooh!
Пак имам доста за четене и се връщам назад Crazy

Круелка,я недей така,много авантаджийско го раздаваш Joy Аз лично смятам, че Керим няма право да и повишава глас...освен това ще му е за втори път от 3 серии Crossing Arms

# 498
Днес ми беше малко тъпо,ама като се потопих в нашия малък уютен свят,ми дойде харашото.А уж и аз съм на работа-ако някой ми надникне в компютъра,ще му изскочат очите #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 499

На всеки пожелавам по един такъв Керим!  Grinning

Мерси,аз ще го пропусна Grinning

Аз Мустафата се наричам
И Фатмето най-обичам.
Дрязги и конфликти и създавам,
И с грешни мисли я обладвам.
Има тя Керим един
Който и се води за любим...
Аз не го долюбвам хич
Но нали съм пич,
Ходя да се бия с него,
За да си начеша мойто его.
Фатмата хич и не разбирам
колко мацки аз избирам..
Асу,Мелтем и .....
То май други нЕма
и там ми е проблема.
Рибар беден и вмирисан бях,
На в Истанбула преуспях.
Продадох аз честа на Фатма,
И ме удари любовната стрела...
А аз като автор ще то кажа Мустафа
"От момата дур бе маскара...
Има си тя съпруг !
За теб не ще и да чуе хич,
бягай яко дим,
че кокалите си ще събираш пич...
Керим е нейният любим
и предостои да го установим..."

# 500
Той Керим да награби Фатмето, па вие си бъдете на Тамам  Crazy Crazy Party Party Party Party Party[/b][/i][/color]
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Марианка Hug чудесна новина    bouquet

# 501
  • Пловдив
Славена, да не си пила кафето с лимон.....

# 502
Здравейте и от мен Hug

Круелка,я недей така,много авантаджийско го раздаваш Joy Аз лично смятам, че Керим няма право да и повишава глас...освен това ще му е за втори път от 3 серии Crossing Arms

Бонобче,и той придоби малко смелост-нека му се чуе гласа-той да не е лукова глава.

# 503
  • София
Герка, супер съгласна съм с теб....... разсъжденията ни не бива да бъдат еднозначни. Опитвам се да си представя нещата и от негова и нейна страна по отделно. Той се измъчва и разкъсва между чувствата си и вината, която изпитва към нея вече доста дълго (не че не го е заслужил), но тази сцена може би така извадена от контекста ми се вижда малко прекалена като поведение на човек в неговото положение. Но пък от друга страна като се замисля този хрисим и толкова покорен Керим, който свикнахме да виждаме започва да изглежда нереален. И аз мисля че трябва да се случи нещо, което да " отключи "  "мойто Фатме", но в четвъртък след цялостната картина може би нещата ще ми изглеждат нормални и естествени.

Иска ми се сценаристите да ме зарадват със силни сцени със тежки диалози. от които да ми настръхват космите и да ги връщам по 5,6 пъти........абе куку съм си аз ама тук не сме си чужди вече!
то накрая май излезе, Мац, е няма нормални в тая тема, всики малко по малко си приднахме!  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
и аз искам диалози да ми се сви стомахчето, да му ударя един рев и накрая да скачам от радост  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

На нашето му се вика луд умора нема!!!

Казват че нищо случайно няма в този живот....

# 504
"От момата дур бе маскара...
Има си тя съпруг един,
за теб не ще и да чуе хич,
бягай яко дим,
че кокалите си ще събираш пич...

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

СЛАВЕНКА smile3501 smile3501 newsm10 newsm51

# 505
Славена, да не си пила кафето с лимон.....

Хич не съм пила кафе,че ми лопа сърцето Sick...И В сериала да не е само Керим  Rolling Eyes има и друг мъж любим Whistling...Е сега отивам да си нарежа домата Wink

# 506
Славенко,пак те е споходила музата!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 507
  • Пловдив
Още една новина - Еркан пише, че се надява в сряда да качи 36 серия.
Понеже ние разчитаме на него - браво на това неуморно момче.......

# 508
Славенка, спешъли фор ю, за добро настроение -

Не се цупи, а се усмихни!  Hug Hug Hug Hug

# 509
Здравейте и от мен Hug

newsm53 Нека се порадват! Да подскачат малко. В четвъртък ще си платят с лихвите!  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт