Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 301
  • 714
  •   1
Отговори
# 330
Всичко ще е чок карашик-само влюбените птички ще са   Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes Heart Eyes

# 331

Мацки , гледам много ви харесва- див Керим Laughing. На мен обаче друго ми прави впечатление. Тези сцени с изкрейзване, нещо слаби ми изглеждат и за 35-та серия споделих, че като че ли малко преиграва в лудите моменти. Сега  във фрагмана- имам същото усещане, а как перфектно играе иначе. Та си мисля, явно това момче и в живота е добряк и неагресивен и такива сцени не му се получават много добре. А, че е красив ядосан, спор няма- като развее тази грива и довява южния вятър. Heart Eyes

Синчеритко , нали е везничка и аз като тебе си мислех същото ...Маца скоро писа , че го закопчали за футболно хулиганство , голям фен бил на отбора си ...!? Peace Peace Peace

# 332
Като го гледам тоя фрагман ми става много мъчно за Фатмичка Cry пак ни разплакаха момичето  #2gunfire но не се сърдя на Керим, той не е виновен, и той е човек, нормално е да изригне, виновен е ония гад Мустафа #Cussing out той го създаде това напрежение, тоя скандал #2gunfire Но сега се сетих за едни стари слухчета, според които Мустафа ще е една от причините Фатмето и Керим да се сближат още повече, така че нека си мисли той, че ги тормози, нека  Laughing пък те наште нека си се гушкат LaughingHeart Eyes

# 333
На мен Асу ми е много симпатична като персонаж-ще видите,че тя ще даде показания в полза на Фатмето.Въпреки "професията" си тя е много по-човечна от половината герои.Отличен замисъл на сценаристките-аферим,машалла и т.н.

# 334

Гери мила, благодаря. Елинизе саалък( да са ти здрави ръцете), както казват комшиите. Hug Hug Hug
Мерси, мерси, като е нежно ще ти направя и друга.  Laughing Laughing
Идята ми леше, че снощи гледах 35 - ядосването му след цветята на "Мустафа", тогава като затвори телефона на Мустафа и седна чак трепереше от бяс, както и би изглеждало и в реалния живот дефакто. Много истински си го изигра. Ако някъде не ми хареса олкова много , то това беше когато се разсърди за писмото до баща му, тогава много скача, много размахва ръце. Но когато се сърди за лЙбовната история го прави много добре. Нелка ще ти се потвърди теорията за нИщастната лИбов, май май.

Дойде ли на моята за съжаление - много е отслабнал , направо се е свършил...!? Peace Peace Peace

# 335

Мацки , гледам много ви харесва- див Керим Laughing. На мен обаче друго ми прави впечатление. Тези сцени с изкрейзване, нещо слаби ми изглеждат и за 35-та серия споделих, че като че ли малко преиграва в лудите моменти. Сега  във фрагмана- имам същото усещане, а как перфектно играе иначе. Та си мисля, явно това момче и в живота е добряк и неагресивен и такива сцени не му се получават много добре. А, че е красив ядосан, спор няма- като развее тази грива и довява южния вятър. Heart Eyes
             Синчеритко , нали е везничка и аз като тебе си мислех същото ...Маца скоро писа , че го закопчали за футболно хулиганство , голям фен бил на отбора си ...!? Peace Peace Peace
Маци и аз съм Везничка, както знаеш, ама критичните ми 5 секунди са много силни.  Laughing Laughing Иначе съм си добряче /умря ми циганката, дет ме хвалеше, та аз да си го кажа  Laughing/

# 336
...Керим трябва да е с огромно търпение в такъв момент,а тя за да го допусне до себе си освен любовта трябва да има и доверието му.Мъча се да се поставя намястото и на двамата...Фатма ще трепери като лист,Керим нежен и търпелив....
Ох, Славенка- направо стомаха ми се сви.  Peace Peace Peace
Оффффф, успокоих се, и при мен някои сцени предизвикват и физическа реакция. Явно не съм единствената пристрастена.  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing
Гери,успокой се-нали ви казах....и аз съм се чалдисала тотално-не знам вече за кой път го гледам целия-с превод,без превод,и после пак,и пак....пълно куку съм станала.[/color]

И при мен !!! Peace Peace Peace Peace Joy Joy Joy Joy

# 337
Гери мила, благодаря. Елинизе саалък( да са ти здрави ръцете), както казват комшиите. Hug Hug Hug
Мерси, мерси, като е нежно ще ти направя и друга.  Laughing Laughing
Идята ми леше, че снощи гледах 35 - ядосването му след цветята на "Мустафа", тогава като затвори телефона на Мустафа и седна чак трепереше от бяс, както и би изглеждало и в реалния живот дефакто. Много истински си го изигра. Ако някъде не ми хареса олкова много , то това беше когато се разсърди за писмото до баща му, тогава много скача, много размахва ръце. Но когато се сърди за лЙбовната история го прави много добре. Нелка ще ти се потвърди теорията за нИщастната лИбов, май май.

Дойде ли на моята за съжаление - много е отслабнал , направо се е свършил...!? Peace Peace Peace
Дойдох, Маци, дойдох!  Sad

# 338
Като го гледам тоя фрагман ми става много мъчно за Фатмичка Cry пак ни разплакаха момичето  #2gunfire но не се сърдя на Керим, той не е виновен, и той е човек, нормално е да изригне, виновен е ония гад Мустафа #Cussing out той го създаде това напрежение, тоя скандал #2gunfire Но сега се сетих за едни стари слухчета, според които Мустафа ще е една от причините Фатмето и Керим да се сближат още повече, така че нека си мисли той, че ги тормози, нека  Laughing пък те наште нека си се гушкат LaughingHeart Eyes
Ани18,и аз съм на същото мнение. Hug
Че ако Фатмето не се беше уплашила,можеше да откараме още един сезон с надежди и копнежи за докосване,пък да не говорим за прегръдка.Добре че Мустафа я стресна да и светне лампичката.

# 339
Да си призная-така не ме е завъртала шайбата за филм или сериал,а и на 40 ми е твърде късно за тинейджърски изблици.Ама както казва Керим-наапим(какво да правя)

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ти си младичка , а аз след   осем дена навършвам петдесет лета...!? Cry Cry Cry

Като го видя и чуя неговото ТАМАМ и НОЛДУ и ме е превзел от всякъде , ще стана за срам на децата...!?   Joy Joy Joy Joy Joy

# 340
bonobo, недей така мила! Аз им пуснах аванта на отбора на Керим. Нека и той разхлаби малко.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 341
Стефоче, по-принцип е така, ама аз като представител на хората с критични 5 минути, много добре го разбирам. Аз като избеснея, ей така се вихря, а по принцип съм търпелив човек. Причерняло му е на момчето, излива си яда и след 5 минути пак Тамам ще му е в устата.  Wink

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 342
С тези изблици, да не си изгонят клиентите от ресторанта. Ако Мукадес се върне и се включи... тя горката напоследък все заличава с пудра синини по лицето.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 343
Ти си младичка , а аз след   осем дена навършвам петдесет лета...!? Cry Cry Cry

Нелче,кога джанъм е купона- на 6 юни newsm78 newsm78

# 344
Аз пък искам Мустафа да остане без пари и да си се върне да се поти над мрежите с риба. Joy Ама преди това ще е добре малко и зад решетките.
ако всичко върви както досега и Яшаран останат без пари и това ще стане, Мац!!!  Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing
Да прибира и тях със себе си, тъкмо много им бяха любими тамошните брегове, ще им се любуват след всяка мрежа.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт