Седмокласник пътя преполовил, към финала се е устремил!

• 31 432
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Направи ли ви впечатление , че го няма текста "Можете да работите и върху тестовата книжка, но напомняме, че листът за отговори е официалният документ, който ще се оценява" , който беше написан в курсив на първата страница на теста миналата година? Дано някои квестори не са забранили да се пише по теста - това спестява много време.

# 316
  • Пловдив
Едва ли ще свършат всеки момент с първия модул. Моят син каза, че миналия път по БЕЛ много късно са им донесли тестовете. От там насетне им засичат времето. Затова и се върна след 12,30 от изпита, а аз вече си бях изгризала и ноктите на краката от притеснение.

# 317
  • Варна
На първо четене тестът не изглежда много труден. Дано и децата да мислят така. Grinning

# 318
  • дълбоката провинция
7-Г и аз се подведох, че е Б, но не е

12-А; 13-Г; 14-В; 15-Б; 16-А; 17-Б; 18-Б; 19-А;20-Б; 21-В; 22-Б

# 319
19 не е ли В?

# 320
  • гр.Варна
Фортуна,много ти благодаря.  bouquet
Толкова ми е притеснено,че една задача не мога да реша и да знам ,че наистина това е отговора. LaughingПроверявам и смятам по сто пъти. Blush

# 321
Мисля, че има уловки в някои задачи, не че не съм го очаквала.... Не мога да седна да ги реша , че съм на работа. То накрая ще ме уволнят с висенето ми в темата.

# 322
Прогнозирам, че във втори модул ще гоним влакове или велосипеди в някоя задача от движение. За съжаление, трябва да бягам по работа, към 12 ч ще се включа пак.

# 323
А на 20 мисля, че е А

# 324
Дано да са влакове ,салове итн , да не е капитал или сплави. А задължително ще има и геометрична , я с доказателство  , я с чертеж с допълнителни построения.

# 325
  • дълбоката провинция
за 19 задача  и аз мисля, че е трябва да е Г

Боже, колко глупости написах докато се изкажа... Simple Smile

# 326
на задача 19 триъгълника не е правоъгълен

Ъгъл АВС е 75, значи е правоъгълен

# 327
За втория модол ще заложа на една алгебрични .
Две геометрични и по една за работа / мисля , че именно там настана една обърквация миналата година / и една от движение , която беше много дълга........................ и загубваш смисъла на питънката.

# 328
  • дълбоката провинция
правоъгълен е, проверих вече

съжалявам, че ви подведох

# 329
  • гр.Варна
Дали са свършили с 1 модул?

Общи условия

Активация на акаунт