Седмокласник пътя преполовил, към финала се е устремил!

• 31 374
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

Питам, защото бях квестор и в залата имаше дете, което се яви само на Модул 1 и докато другите си решаваха Модул 2, нейното копие седеше свободно и ми стана интересна тази задача

# 466
  • Пловдив
Пак да попитам- къде мога да намеря справка за минималните/ максимални балове за София от 2010г.?
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2010_mo … _II_klasirane.pdf

В тази връзка, дали някой разполага с подобна подробна информация и за Пловдив  Praynig

# 467
Специални поздрави за децата на Черна станция, mamamilk,  Радост и всички които са успели да решат готината, но и трудна 30 задача.   bouquet

Вече можем да си отдъхнем. За протокола- една грешка на 13 задача + само започната 30, всичко друго- вярно, надявам се на минимум 87 точки.

Oще не. За съжаление това, че всичко е решено, е само хипотеза, докато не излезе официалното класиране. Винаги може да отнемат точка за това или онова, да се покаже някое объркано задраскване и пр.

# 468
  • Sofia

Привет и от нас  Laughing!
Благодаря за бързото инфо за задачите и отговорите им   bouquet.
 Отчет от нас: сгрешена 19 задача - отново от недочитане  Confused. Всичко друго отговаря на дадените от вас отговори.
 Радвам се , че всичко мина и сега чякяме оценките.
 Лек ден и приятен релакс на всички  Hug.

# 469
ето ги и задачките от втория модул, май май не са толкова лесни, за мен де http://akademika.bg/2011/05/%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B … 0-%D0%B7%D0%B0-7/

# 470
Браво на децата!   bouquet Наистина е време да отдъхнете, защото по-тежко е очакването не на оценките, а на класирането! Приятен ден на всички!  Laughing

# 471
Здравейте мами на седмокласници,
Някой знае ли защо при кандидатстване в някои езикови гимназии профилирането
(напр. хуманитарен профил) е предварително, т.е. още с влизане в гимназията,
а при други гимназии профилирането е в 10-11 клас? Какво значение има
предварителното профилиране за оптимално подреждане на желанията при
кандидатстване?

# 472
Пак да попитам- къде мога да намеря справка за минималните/ максимални балове за София от 2010г.?
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2010_mo … _II_klasirane.pdf

В тази връзка, дали някой разполага с подобна подробна информация и за Пловдив  Praynig

В наръчника на Ню Импрес такава статистика има за всичките гимназии

При нас има 1 грешка - 3точки от първия модул
   От втория имаме решени 27, 28  и 29
   Дотук сме около 82точки, не малко, но можеше и по-добре

Браво на всичките седмокласници, които са решили 30-та задача!

# 473
Здранейте,Много съм доволна от себе си!!!

Само  за 30 задача не ми стигна времето , но до половината я реших.
2 модул беше по-лесен от 1

# 474

1а, 2г, 3г, 4г, 5а, 6б, 7г, 8б, 9в, 10г, 11в, 12а, 13г, 14в, 15б, 16а, 17б, 18 б, 19в, 20б, 21в, 22б, 23г, 24в, 25б, 26-1, 27-90, 28-5.20, 29-24.5, 30-60
  bouquet верни са

Дотук добре - на първи модул няма грешка, на втори на едната не помни какво е получил  Flutter Crazy, а на 30 задача е докарал отговора, но не е описвал много, много - та не е ясно дали ще получи максимума точки. От това се опасявах - да не пропусне описването, но дори и така да е съм доволна!

# 475
Моят син е решил 29-та и 30-та задачи.  И за другите казва, че ги е решил....но ще трябва да почакам до довечера (като се прибере, че сега се мотае с приятели) Party, за да сверим отговорите

# 476
ganis, много ти благодаря за решението   bouquet

Имаме сгрешени 3 задачи от първи модул и недовършена 30 задача. Надявам се минимум на 81 точки. Да е жив и здрав!! Доволна съм, че тормоза свърши. Много се потруди детето тази година.

# 477
Браво на децата.  Hug А някой знае ли кога ще излезат решенията в сайта на МОМН? От българския веднага ги публикуваха.

# 478
Аз се чувствах все едно съм на пробен  Joy

# 479

Общи условия

Активация на акаунт