Седмокласник пътя преполовил, към финала се е устремил!

• 31 382
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте мами на седмокласници,
Някой знае ли защо при кандидатстване в някои езикови гимназии профилирането
(напр. хуманитарен профил) е предварително, т.е. още с влизане в гимназията,
а при други гимназии профилирането е в 10-11 клас? Какво значение има
предварителното профилиране за оптимално подреждане на желанията при
кандидатстване?

При всички гимназии има първоначално профилиране - чуждоезиков (или както ги наричаме езикови гимназии), хуманитарен, природо-математически, технологичен, изкуства, спрот. Някои гимназии обявяват и допълнителните профилиращи предмети, за да са наясно децата накъде по-нататък ще бъдат насочени, но някои не обявяват всички предмети - въпрос на преценка на всяко училище, но няма езикови гимназии с хуманитарен профил, има обратното - хуманитарни паралелки с профил АЕ както е например в 134 СОУ.

# 496
  • София
http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/top_menu/general … 7kl-30may2011.pdf

С официалните отговори и решения.. Grinning

# 497
Доволен съм - само 7 е грешна  Laughing
И на 30та към 5-6 точки евентуално

# 498
  • София
Ох, мина и този изпит  Party. Сега ще чакаме резултати и класиране Whistling
Отчет и от мен:
На първи модул сгрешена 19 задача - от недоглеждане.
Втори модул за сега с верни отговори, но дали ги е описал пълно не се знае.
30 задача е решена без допълнително построение/ без Р/.
Ако може Ганис да даде компетентно мнение Praynig.
Браво на всички деца   bouquet
Тяхното официално е без доп. построение:)
Аз, нали съм с изкривено мислене си направих построение:) Споко, всяко вяерно решение се зачита Simple Smile

# 499
хайде момичетаааа, http://akademika.bg/2011/05/%d0%be%d1%82%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be … d0%ba%d0%bb%d0-2/
публикуваха отговорите на теста и скалата за оценяване на изпита по математика за 7 клас

# 500
Карам го да дойде на моя комп да види решенията на втория модул, но уви играе си на играта и не иска и да чуе ooooh!

# 501
Май ще хванем две точки на 30-та задача. Grinning
Направил е верен чертеж и се е обосновал за ромб-а.

# 502
Доволна съм, на първия модул отговорите му съвпадат с официалните, на втори модул - също, като изключим 30-та, която е започната, ама недовършена. Ще видим там колко...
Поздравявам всички деца, които са решили 30-та задача!

Интересното започва след 10-ти, когато ще знаем точните резултати по двата предмета, както и къде сме сред наборите и за какво ще се борим.

# 503
И ние и ниеее  Party Party Party, но като че ли е объркал 19-та  Twisted Evil, обаче не е много ясно, защото само по телефона говорим, а междувременно дЕцАтА се хилят истерично в някаква пицария.
Но каза, че на първия модул всички в стаята са получили тези отговори и му били верни и да спра да се притеснявам  Flutter Crazy вече за него  Mr. Green Heart Eyes

# 504

и при нас е стигнато само дотук Sad,
но двете точки ми идват като бонус, все пак 84 са повече от 82 Grinning

# 505

Доста време им трябваше. Не могат да се ставнят с форума.

# 506
При нас , като цяло резултатите не са така розови и обещаващи, както на повечето набори от първа страница, но каквото- такова, здраве да е! Sad  Много високо сте вдигнали летвата. Ще пресмятаме балове, ще се ровим в статистики, но какво да се прави. Rolling Eyes
Хубав ден от мен и заслужена почивка. Wink

# 507
  • Plovdiv
Дами, ще съм ви много задължена да опресните изтерзаната ми памет, кога и по какво бяха следващите матури!
Все таки и аз явно изтрещявам нищо, че се имам за Джелезната лейди  Crazy hahaha Flutter Crazy hahaha

Lennyh, ето http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/top_men … nt/zapoved_vo.pdf. И аз имах нужда от припомняне.
Вече сме в очакване на 10-ти. Grinning
И по този повод - някой знае ли как изглеждат, т.нар. заявления, каква информация се попълва, има ли ги някъде качени, като бланки?  Hug

# 508
Все пак благоволи да види решенията и равносметката е следната:
грешна си остава 19 задача, а от втори модул 30 задача най вероятно ще го отрежат с 1-2 точки според него.
Предполагаем резултат първи модул 62 точки, втори модул около 33 точки. Много съм доволна, аз не се и съмнявах, че ще се представи блестящо. Все пак учи в МГ Варна. Peace
Докато обаче не излязат резултатите по МАТ и БЕЛ на 10 юни нищо не е сигурно.

# 509
  • Пловдив

В тази връзка, дали някой разполага с подобна подробна информация и за Пловдив  Praynig

В сайта на Рио, Пловдив, архив. Напиши в търсачката "Статистика", достатъчно е.  Hug

Ще бъде ли възможно да ми изпратиш някакъв линк, защото аз явно не мога го открия   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт