FrontierVille 6

• 29 740
  • 603
  •   1
Отговори
# 495
  • София
rostan  newsm51 !!!
Благодаря!!!

# 496
  • София
И аз благодаря, на всички които се отзоваха, за разнищването на въпроса и особено на rostan за подробните пояснения! Hug

# 497
  • в една мансарда точно под звездите ..........
И аз искам да помоля за нови съседи. Трябват ми още 4 за черните рози.
   bouquet

Забравих да си напиша имейла: d_gineva@mail.bg

# 498
  • Пловдив
   bouquet

пратих   bouquet

# 499
   bouquet

пратих   bouquet
и аз

# 500
Имаше някакъв начин за првене на сградите готови за обиране newsm78Някой сеща ли се?

# 501
  • София
Имаше някакъв начин за првене на сградите готови за обиране newsm78Някой сеща ли се?
Да, един еликсир се прави в салона и го изпиваш, важи само за 1 сграда обаче.

# 502
Здравейте!Аз пак за мисията стревите.Направих всичко докрай,но в инвентара не ми се появи прилепчето newsm78

# 503
Ох тия хора ни побъркаха с тия строежи,днес пак има нещо ново за строене. #Crazy

Аз още не мога да завърша мисията дето трябва да се застрелят 30 вълка,някой знае ли къде има по голям шанс да се появят.И дървета сека,и други работи изчиствам,но много рядко излизат. newsm78

# 504
  • София
Имам нужда от 6-7 съседи, които са активни играчи и не ги мързи да цъкат за помощ по постовете на стената. Който иска да ми стане съсед, да ми пише мейл на ЛС. Благодаря   bouquet !

# 505
От снощи ми се появиха две мисии,които съм минавала вече-едната онази с вампирския елексир,която минах 3 пъти за да ме даде прилепчето а другата една мисия с училището,която май също я минавах няколко пъти пак даваше нещо но вече не се сещам какво.Само при мен ли е така?Дали е бъг или да ги мятам отново newsm78

Някой направи ли вече метлата?Колко царевица посях и обрах но много малко от елемента дава.Пък и те как са го измислили-400 бр.Ужас!

# 506
  • София
Тъкмо влезнах да мрънкам за същото. Явно е бъг, а сега не знам, да ги минавам пак или да пиша на съпорта... то може да се активират пак, пак и пак...

# 507
Тъкмо влезнах да мрънкам за същото. Явно е бъг, а сега не знам, да ги минавам пак или да пиша на съпорта... то може да се активират пак, пак и пак...

Активират се Simple Smile.  Аз се излъгах снощи да мина двете вампирски и хоп след малко пак се появи първа част.  #Crazy

# 508
  • София
Мда и явно не сме единствените. Преди малко реших все пак да им пиша, но се оказа, че първия въпрос е точно по този повод.
Работят по въпроса и молбата им е, всички засегнати да сигнализират ТУК, като натиснат FIX и засега да не обръщат внимание на тези мисии. Simple Smile

# 509
При мен въпросните мисии вече ги няма.Добре че не започнах да ги изпълнявам.

Общи условия

Активация на акаунт