FrontierVille 6

• 29 742
  • 603
  •   1
Отговори
# 480

Не мога да разбера какво да правя с тея треви от новата мисия newsm78

Е това и на мен не ми е ясно,с какво трябва да се чистят newsm78

Тук, тук.

Мерси!Много мразя да изпълнявам една мисия няколко пъти,как го измислят!

# 481
  • Burgas
благодаря  bouquet
Наистина много гадно,една и съща мисия по няколко пъти  Whistling

# 482
Имам някакъв странен бъг в играта. Енергията ми стана 230 и не свършва. Нахраних всички животни ( поне 1000 на брой), полях дърветата.... Рестартирах 30 пъти сигурно, от 3 различни браузъра влизах и все толкова енергия имам. Отчита си ми нивата. Всичко си ми работи и имам неизчерпаема енергия.. Със 230 енергия храня 800 кокошки на един път  newsm78. Много странно. Не знам да се оплаквам ли или да се хваля Simple Smile

# 483
Я сега ми обяснете какво аджеба се прави в този fort,няма мисии,няма нищо,или може би оже не са ги пуснали.
Имам и още едни питане-има една мисия в която трябва да се сложат едни 3 животинки-има ги в маркета на форта.Едното го купих и го сложих,обаче за другите две ми иска да завърша някакви мисии newsm78

# 484
Със 230 енергия храня 800 кокошки на един път  newsm78. Много странно. Не знам да се оплаквам ли или да се хваля Simple Smile
и аз искам пък  Crossing Arms

# 485
  • Пловдив
А пък аз садя чесън и слънчоглед, отчита ми за мисията, и след това като влезна пак - нъц #Cussing out

# 486
Здравейте! Търся си съседи в Adventure World, мейла ми е gamel@abv.bg

# 487
frony , пратих покана  Peace

# 488
мерси, polly, приех я  Hug

# 489
В една от мисиите трябва да обера 10 треви с Bat Following newsm78

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 16:33 от salem

# 490
В една от мисиите трябва да обера 10 треви с Bat Following newsm78

Обяснено е на предната страница!

# 491
  • София

Не мога да разбера какво да правя с тея треви от новата мисия newsm78

Е това и на мен не ми е ясно,с какво трябва да се чистят newsm78

Тук, тук.

Аз също имам проблем с тази мисия. Не мога да завърша дори и първата мисия, та камо ли втората, че и да ги повторя. Или е някакъв бъг или аз не схващам нещо, но въпреки че съм събрала нужните работи, бутонът ми е неактивен и не мога да направя Vampire Potion. Ето и smile3509
Моля за помощ и съвет! Peace

# 492
  • София
С тези отвари имам същия проблем, но си мисля, че бутонът не ми е активен, защото не съм довършила строежа на Halloween Hutch. Като го построя и ако проблемът остане същия, мислех да им пиша...  Rolling Eyes
Ще помоля тези, които са минали вече тази мисия, да сподели опит  Praynig !

# 493
С тези отвари имам същия проблем, но си мисля, че бутонът не ми е активен, защото не съм довършила строежа на Halloween Hutch. Като го построя и ако проблемът остане същия, мислех да им пиша...  Rolling Eyes
Ще помоля тези, които са минали вече тази мисия, да сподели опит  Praynig !

Абсолютно. Когато се завърши изграждането на Halloween Hutch ще се активира бутона. По принцип не би трябвало да може да се прави нещо в сградите преди да са завършени, но тука е дадено така за да може да се събират нещата, понеже всички са само с искане от съседи. Но завърши сградата и ще се активира бутона.

П.П. И нещо много важно. Отварите се правят две по две и само и единствено ако е активна мисията за тяхната направа. Предварителната направа на отваря няма да се зачете при появя на мисията след това.

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 22:27 от rostan

# 494
С тези отвари имам същия проблем, но си мисля, че бутонът не ми е активен, защото не съм довършила строежа на Halloween Hutch. Като го построя и ако проблемът остане същия, мислех да им пиша...  Rolling Eyes
Ще помоля тези, които са минали вече тази мисия, да сподели опит  Praynig !

Абсолютно. Когато се завърши изграждането на Halloween Hutch ще се активира бутона. По принцип не би трябвало да може да се прави нещо в сградите преди да са завършени, но тука е дадено така за да може да се събират нещата, понеже всички са само с искане от съседи. Но завърши сградата и ще се активира бутона.

П.П. И нещо много важно. Отварите се правят две по две и само и единствено ако е активна мисията за тяхната направа. Предварителната направа на отваря няма да се зачете при появя на мисията след това.

Ясно,мерси!И аз доста умувах върху това,защо не мога да направя продукта след като съм събрала нужните елементи!

Общи условия

Активация на акаунт