FrontierVille 6

• 29 745
  • 603
  •   1
Отговори
# 465
  • София
http://telme-bg.com/frontierblog/?p=1713 от тези мисии съм на 2,от къде да ги взема тези памучни топчета  newsm78

Когато обираш памук, ще ти се падат като бонус. Като събереш 100 пухчета, колкото са ти необходими за мисията, ще спрат да ти се падат. Бягай да сееш памук, че бавничко никне  Wink !

# 466
  • Burgas
Имам сят,но само 20,едва ли ще стигнат за събиране на 100 пухчета,ох още трябва да сея,ужас.

# 467
http://telme-bg.com/frontierblog/?p=1713 от тези мисии съм на 2,от къде да ги взема тези памучни топчета  newsm78

Особености на новите мисии

# 468
Моля за линк  на съпорта, че нещо не мога да се ориентирам къде точно да пиша за изчезнали подкови newsm78

# 469
  • София
Моля за линк  на съпорта, че нещо не мога да се ориентирам къде точно да пиша за изчезнали подкови newsm78
Можеш да се свържеш със съпорта от тукPeace

# 470
mimeime, много ти благодаря  bouquet   bouquet   bouquet
Преди малко видях, че са ми възстановили липсващите подкови, че и отгоре  Laughing.
 newsm44

# 471
Трябват ми 5 нови съседи за да ми се отключи нова реколта - черни рози! Редовен играч съм! black_defender@mail.bg

# 472
  • София
mimeime, много ти благодаря  bouquet   bouquet   bouquet
Преди малко видях, че са ми възстановили липсващите подкови, че и отгоре  Laughing.
 newsm44
Hug Знаех си, аз!

Celebrian, пращам покана Simple Smile ... оказа се, че вече сме приятелки  Laughing

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 15:40 от mimeime

# 473
mimeimeИ аз ти благодаря!  bouquet

# 474
Някой има ли идея какво става след като се съберат 3-те ключа и се отключи сградата в CHOST TOWN?От два дена изпълних мисиите и нищо нова не се случва,никакви мисии не ми дава.

# 475
Някой има ли идея какво става след като се съберат 3-те ключа и се отключи сградата в CHOST TOWN?От два дена изпълних мисиите и нищо нова не се случва,никакви мисии не ми дава.

Нека аз, нека аз. Ми....нищо не се случва.

# 476
  • София

Ееее  Sad ! Не изкача ли поне един призрак, за да каже "Буууу!" ???
Що за въображение имат Зинга  Crossing Arms !

# 477
  • Burgas
Не мога да разбера какво да правя с тея треви от новата мисия newsm78

# 478

Мерси,и аз така мислех,но не бях сигурна!

Е това и на мен не ми е ясно,с какво трябва да се чистят newsm78

# 479

Е това и на мен не ми е ясно,с какво трябва да се чистят newsm78

Тук, тук.

Общи условия

Активация на акаунт