FrontierVille 6

• 29 738
  • 603
  •   1
Отговори
# 510
  • Банкя
 аз поотмитнах от бъгавите миси..........
Но как разбирата колко от 12 мисии с духчетата сте  минали ,като пак ги рестартва.

# 511
Трябват ми активно играещи съседи   iana71@abv.bg.

# 512
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аз искам да ви попитам какво трябва да направя, за да ми се появи някакъв мустанг. За да завърша втората мисия с конската глава трябва да яхна мустанг. От къде е той?  newsm78

# 513
Аз искам да ви попитам какво трябва да направя, за да ми се появи някакъв мустанг. За да завърша втората мисия с конската глава трябва да яхна мустанг. От къде е той?  newsm78

Кликни ме тук... и тук....и тук.

# 514

Кликни ме тук... и тук....и тук.

Добре де,но тези мисии за мустанга при мен ги няма,как да го яхна тогава newsm78

И още нещо-кои мисии с духчето рестартирахте,за да съберете картите?Трябват ми само още 4,но не помня коя мисия какво искаше и колко карти даваха.

# 515
  • Враца
Здравейте.Аз също съм на тази мисия с Мустанга,обаче не ми се появяват тези другите с Ласото които трябва да мина за да отключи Мустанга.Някой да има идея кога ще се появят.
Ако някой иска да ме добави- Venislava Kisiovska  съм.
pimi трябва да рестартираш 4-та и после 5-та мисия Peace

# 516
  • София
Здравейте.Аз също съм на тази мисия с Мустанга,обаче не ми се появяват тези другите с Ласото които трябва да мина за да отключи Мустанга.Някой да има идея кога ще се появят.

Според мен ще се появят, когато се построи новата сграда Lil Crow's Hideout.
Допускам, че мисиите ще се стартират от вътрешността на сградата...  Rolling Eyes
Само допускам, че ще стане така. Аз още не съм завършила този строеж.

# 517

Според мен ще се появят, когато се построи новата сграда Lil Crow's Hideout.
Допускам, че мисиите ще се стартират от вътрешността на сградата...  Rolling Eyes
Само допускам, че ще стане така. Аз още не съм завършила този строеж.
Взе ми го от устата... по-точно от клавиатурата. Кликни ме тук.

# 518

И още нещо-кои мисии с духчето рестартирахте,за да съберете картите?Трябват ми само още 4,но не помня коя мисия какво искаше и колко карти даваха.

Тук, тук, тук са мисиите. Като кликнеш на иконката на мисията се появява самата мисия, а като кликнеш на "Reward" се показва каква е наградата.

# 519
  • Враца
rostan,Kally May Благодаря.Трудно събирам елементите,че съседите ми си питат ушите,ама ги събирам

# 520
 Вени, не че съседите са неактивни, просто половината рикуести са неактивни, особено на новите мисии (съседи сме)

# 521
  • София
Вени, не че съседите са неактивни, просто половината рикуести са неактивни, особено на новите мисии (съседи сме)

Да  Peace ! На повечето рикуести може да помогне само един човек, което прави процесът по събирането много бавен  Tired .

# 522
  • Враца
Да  Peace ! На повечето рикуести може да помогне само един човек, което прави процесът по събирането много бавен  Tired .
И това е така,ама имам едни 10-15 съседа дето първо даваха зор да им станеш съсед ,а сега даже и не влизат в играта Sad

# 523
Е, не им се сърди, всички ние си имаме живот извън игрите (надявам се)

# 524
Craft or Have eight Granny Get Punch in the Saloon.Какво трябва да правя.Събрала съм ги всичките шишенца.Като натисна на червеното шишенце където го имам за мисията 8 шишенца трябва да изпия и не ми отчита.Явно нещо не го правя както трябва.Някой акокакво трябва да правя  да ми разясни.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт