ФУТБОЛНИ фенове ..::12::..

• 25 002
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Гол и за Англия, 1:0 с гол на Ийънг/Янг/Йънг (как се пише тва, бе Grinning). Този почва да ме плаши... все пак играе при конкуренцията  Laughing

# 661
  • España
Между другото пия Пелин и гледам мач на нашите с баща ми!!! Това ми се случва мноооого мнооого рядко....Вълнувам се!!!
Майни пелина и почвай с ракията, кайсиева най-добре, ти в Разград ли си или..  Mr. Green
чИ кЪк?!
Егати....не оставят човек и да се порадва малко....1 на 1
Мача с Англия не съм го гледала...и май май по-добре....То май Руни има повече вкарани голове от българския национален отбор Mr. Green
Охххх...що така ме дразни коментаторът....почти носталгия ме обзема по Ал Джазира Laughing
Явно по-добре да обърна на ракия... newsm47

Блу,къде го дават мача на Англия?  Аз съм на Булсатком(ох...пак се вълнувам...говорим на един език hahaha hahaha)

# 662
Аз не гледам нашия мач, 1-1 ли сме?  Embarassed

Леко лирично отклонение, ако ми позволите Embarassed- след мача България-Англия, в кръчмата, в която отидохме после, дойдоха около 20-30 англичани (нашата маса беше единствената с българи) и гледаха мача на Уелс срещу Черна Гора, поговорихме си с тях, хората си казаха: "Well, we can't cheer them." Е, не можем да викаме на гол на Уелс."...  Laughing 

Маме, айде, айде, идвай!!!  Hug

btw, кайсиевата е от Русе или Силистра, друга няма!  Mr. Green

# 663
Роми, мача Англия - Уелс го дават по Диема. Това на булсатком е на 4ти канал  Laughing

# 664
Роми, мача Англия - Уелс го дават по Диема. Това на булсатком е на 4ти канал  Laughing
айде , левскарите и тоя мач осрахте  Simple Smile сад бът тру

мъжът на оная трътлестата мома от Подуене какво ли прави в национала >

# 665
therese, нещо се обърка аз нямам нищо общо с левскарите, нито с цесекарите. Аз харесвам един единствен отбор и той не е български. А ако говориш нещо за мача България - Швейцария, не го гледам.
Коя е трътлестата жена от Подуене?  Thinking

# 666

Ние да не се окажем градски накрая  Mr. Green

# 667

Ние да не се окажем градски накрая  Mr. Green
Ами не, няма.  Wink Но съм научена за кайсиева като чуя да питам от къде е и да знам, че само оттам се признава.  Mr. Green

# 668
Ейййй, Софиянци-и-и-и, срещи си уреждате, а аз даже нямаше да разбера... Кога ще идвате в Пловдив, ама на куп... На срещата се разберете Simple Smile

# 669
Добро утро,да се ободрите след вчерашния срам,който брахме с нашите национали.

# 670
http://www.mmoabc.com/blog/funniest-moments-sports?login=no  Joy интересни моменти от различни спортове.

# 671

Много добри попадения. Това е да хванеш мига...

# 672
  • Срещу планината:)

Много добри попадения. Това е да хванеш мига...

Joy Joy Joy много точно казано.

# 673
Добро утро.Вече се настройвам за мачовете в събота.Хубав петък и още по хубав уйкенд Simple Smile

# 674

ЧРД, МОНИИИ
жива, здрава, щастлива и обичана да си!

Общи условия

Активация на акаунт