ФУТБОЛНИ фенове ..::12::..

• 25 008
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Mars Hotel
Да го направим от 1900? Само и Роми да каже кога е тук.

# 646
  • Ænima/Albuquerque
Кък ка'ете!  Mr. Green

# 647
'драстии!  Hug
Аз съм за 1516 (бирарията, де, не час Wink), за час Роми да каже, аз мога и по-рано от 1900 военно време.  Laughing

# 648
Простете за последователните постове  Embarassed.
Никой ли вече няма да гледа квалификациите за европейското?
Аз мисля да следя Англия-Уелс от 2145 по Диема.  Embarassed  #Splat

Нашите с Швейцария по ТВ+ ли са?  Thinking

# 649
  • España
тук съм!!!! Hug
На 19-ти,когато и ,където кажете....сега ще ви чета назад....докато хвърлям по едно око на ....поредната бг-футболна излагация!!! Mr. Green по tv+

# 650
 tooth tooth tooth tooth
ГОооооооооооооооЛ

# 651
  • España
Май май нося късмет....,а дори не съм с "късметлийската вечерна  рокля" hahaha
1 на 0 -кефффффффффффф
Мацки,аз на 19.09 съм от обяд нататък в София...Само съм на фризьор по някое време,но при братовчед ми(та бърза работа нямам Laughing) и за 19.00 съм о.к.! Само трябва да се разберем предварително да ви открия къде сте! Wink
За афтографите от Марадона прочетох късно....,а и в сряда се видяхме само за по бърз шопинг тур с гаджето му Laughing)....по-нататък.....Маме,аз даже и вувузела ти бях донесла от ЮАР миналата година,обаче е в Мароко...ние с нашите обиколки по света.... Embarassed Laughing

# 652
За афтографите от Марадона прочетох късно....,а и в сряда се видяхме само за по бърз шопинг тур с гаджето му Laughing)....по-нататък.....Маме,аз даже и вувузела ти бях донесла от ЮАР миналата година,обаче е в Мароко...ние с нашите обиколки по света.... Embarassed Laughing

Чакам, чакам......по-добре късно, отколкото никога.........Добре си дошла и приятно изкарване в родината  bouquet.......

Българите вкараха гол №3 в квалификациите......Наздраве!!!!!!!!!!!!!!!

Полезен линк за полувремето - http://vbox7.com/play:c1eec073

Как искам да дойда и аз.........Мисля го още........

# 653
  • Срещу планината:)
кво водим ли  Simple Smile брей

и мен 19ч ми е ок  Thinking

Маме ти колко си далече?

# 654
Маме ти колко си далече?

Малко съм....само 100км., но....няма баби и дядовци за децата, сами сме, а те 4 броя, от което най-малкото кърмаче и картинката е със сложен пейзаж.......Не ме мислете мен.....Ако измисля нещо за това дребното, може да се пробвам........

И да, водим, и това е истина.....не е 1 април......

# 655
  • España
Благодаря,Маме! Hug Не го мисли...идвайййййййййййййййййййй

Що така ми се струва,че "СЪДИЯТА Е П......Т" тази вечер?!
Между другото пия Пелин и гледам мач на нашите с баща ми!!! Това ми се случва мноооого мнооого рядко....Вълнувам се!!!
Аааааа,забравих....и нашите водят в квалификационен мач,което пък е още още по-рядко!!! hahaha hahaha

# 656
още ли се кърмите  Thinking не може ли да прескочи едно

# 657
Между другото пия Пелин и гледам мач на нашите с баща ми!!! Това ми се случва мноооого мнооого рядко....Вълнувам се!!!
Майни пелина и почвай с ракията, кайсиева най-добре, ти в Разград ли си или..  Mr. Green

# 658
Ето и гол ни вкарака... Crossing Arms

# 659
а тея изравниха,щях да питам по-добре ли играем от мач с Англия

Общи условия

Активация на акаунт