Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 336
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • Сливен
Мими мн хубава песен  Party има клипчето   bouquet
а съдържанието на клипа не ти хареса  newsm78 аз искам да видя Джейда и Чаги така  hahaha hahaha hahaha
Wink не коментирам, че мамчето и тя чете  

Как Джейда и Чаги  Shocked че тя е със силикон  Rolling Eyes  и блондинка, той такива не ги харесвал  Whistling hahaha

от всяко правило има изключение  Whistling Flutter  няма да хареса пък бръбара  Naughty Naughty Naughty Naughty

днеска пи ли си лекарствата hahaha hahaha hahaha
нем  Whistling забравих  Blush

# 301
утре е погребението на котката на Селин кой ще ходи  Joy Joy Joy Joy

# 302
Ех Снежи Джейда с Юсуф тогава  Joy Joy Joy Joy само дето малко истерии ще има в тях ама нищо  Joy Joy Joy

# 303
Мисля да погребем котката в главата на Селин аз копая кой заравя  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 304
  • Варна
Е не  можах да намеря предаването от днес  newsm78 Много искам да видя Хазал и Чаги и дано клюките са истина  Praynig Praynig Praynig

# 305
# 306
Диди, Джейда, с който иска, но без Чаги и Къванч. hahaha hahaha hahaha
Лека нощ от мен. Hug

# 307
  • Враца
Е не  можах да намеря предаването от днес  newsm78 Много искам да видя Хазал и Чаги и дано клюките са истина  Praynig Praynig Praynig
  newsm17 newsm17 newsm17

# 308
  • Сливен
Ех Снежи Джейда с Юсуф тогава  Joy Joy Joy Joy само дето малко истерии ще има в тях ама нищо  Joy Joy Joy
Юсуф ли кои е този  newsm78 newsm78 мисли му ако не ми хареса  gydi gydi

# 309
здравейте.ТЪРСЯ.ТЪРСЯ В НЕТА ЗА РАЗДЯЛАТА МЕЖДУ ФОТОГРАФА И ХАЗАЛ НЕМОГА ДА НАМЕРЯ Cry Cry CryГледах на всичките клюки свързано с тях но никъде не пише нещо за ХАЗАЛ И ЧАГАТАЙ newsm78 newsm78 newsm78

# 310
Ех Снежи Джейда с Юсуф тогава  Joy Joy Joy Joy само дето малко истерии ще има в тях ама нищо  Joy Joy Joy
Юсуф ли кои е този  newsm78 newsm78 мисли му ако не ми хареса  gydi gydi

Корай. hahaha

ПП: Лека вечер, како! Hug

# 311
Ако са участвали в това предаване Дизито да се е препълнило от подписи и аватари. Stop

# 312
  • Варна

Какво искат да ни покажат с тоя кръг  newsm78 newsm78 newsm78

# 313
  • Враца
Снежка лека нощ  Hug . Мен Корай ми харесва  Peace . Мими а на теб  gydi gydi

# 314
Да симпатяга е последните епизоди стана по хубав и на мен взе да ми харесва  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт