Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 397
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Враца
Като гледам снимките, аз си мислех, че туркините са скромни жени, а те много разюздени. Не стига, че са грозни, като съвестта на Хитлер, ами ще изнасилят момчето насред улицата. Как пък една не се е снимала нормално с Чаги, всички му се мятат по врата, като пиявици. И друго се чудя на всички артисти-когато заснемат дадена сцена, около тях гъмжи от народ, камери, а те играят все едно са сами, истински професионалисти.
Наде тая дето му се е хвърлила на врата сякаш е мечка която е видяла жертвата си  Joy Joy

# 481
Това на яхтата май са Фери и Левент  newsm78

Те са, тук май я изпраща.

Наде, не съм съгласна с теб, че туркините са грозни. Някои са ( то има и грозни българки, ако става на въпрос Stop), но са доста и тези, които са доста красиви. Примери много. Peace

# 482

a това е до морето, то от филма ли е?

# 483
Това на яхтата май са Фери и Левент  newsm78

Те са, тук май я изпраща.

Наде, не съм съгласна с теб, че туркините са грозни. Някои са ( то има и грозни българки, ако става на въпрос Stop), но са доста и тези, които са доста красиви. Примери много. Peace
тя е с др дрехи т.е. клюката ще излезе вярна че отново ще отиде

във вс нации има и грозни и хубави еднозначно да се каже тия са красиви, а тези не  не може  Peace

# 484
Габи, къде ти е подписа? #Crazy

# 485
Зори, аз също имах състудентка туркиня-красива като сълза, по нищо не й личеше. Не казвам, че всички са грозни, както и не всички българки са хубави, но тези момичета, с които Чаги се е снимал, ми не ми харесват.

# 486
  • Враца

a това е до морето, то от филма ли е?
Габи май да защото Чаги е със същите дрехи както и в училище , май ще плава нанякъде  Joy Joy

# 487
Shocked аз го виждам ти за кой подпис питаш..стария или този с к' съм сега  Rolling Eyes

още една снимка мисля че е от същите ден и снимки на яхтата  Peace

# 488
Shocked аз го виждам ти за кой подпис питаш..стария или този с к' съм сега  Rolling Eyes

С този, който си сега. На мен не ми излиза нищо. newsm78

# 489
  • Враца
Габи аз също не ти виждам подписа  Peace . На тия снимки е много облачно  #Crazy

# 490
Shocked аз го виждам ти за кой подпис питаш..стария или този с к' съм сега  Rolling Eyes

С този, който си сега. На мен не ми излиза нищо. newsm78
Shocked  Praynig Praynig Praynig а не ми казвайте, че не се вижда толкова търсих къде да го кача  ooooh! ooooh! ooooh!

# 491
Габи аз също не ти виждам подписа  Peace . На тия снимки е много облачно  #Crazy
ooooh! уф м да е от сайта з' аз го виждам... ако не се оправи ще се пременям пак  ooooh!
те снимаха рано сутринта може за това да е такова небето Rolling Eyes
но да от последните снимки  на яхтата са прочетох го на турски  Mr. Green
а мъжа на посл снимка и е от семейството доколкото разбрах  newsm78

и още една тая не знам от къде е  Thinking

PraynigНякой вижда ли ми подписа

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 14:15 от ·٠•G@bby•٠·

# 492
Аз виждам само червени хиксчета.

# 493
  • в очите на дъщеря си
аз го виждам

# 494
Габи аз също не ти виждам подписа  Peace . На тия снимки е много облачно  #Crazy
ooooh! уф м да е от сайта з' аз го виждам... ако не се оправи ще се пременям пак  ooooh!
те снимаха рано сутринта може за това да е такова небето Rolling Eyes
но да от последните снимки  на яхтата са прочетох го на турски  Mr. Green
а мъжа на посл снимка и е от семейството доколкото разбрах  newsm78

и още една тая не знам от къде е  Thinking

PraynigНякой вижда ли ми подписа

Аз НЕ!

Общи условия

Активация на акаунт