Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 320
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Да заключа фемирки...Лека нощ !!!!

luvbed Sleeping  sleepuu 1countingsheep newsm46 smile3524

# 661
Аааа Дани не позна Mr. Green

Минавам да си гушна братчедката за празника Hug Hug Hug

И като я знам, да не вземе да се натъжи утре.  Rolling Eyes Ако не съм наблизо, да не я изпускате от поглед. Naughty

Гледам Вили е дала музикалния тон Whistling hahaha аз освен да продължа вълната. Да поздравя Тинчето с една песен, която знам, че харесва. Flutter

# 662
Ч.Р.Д. и от мен, пожелавам ти здраве и много щастливи моменти! Хубав празник!   bouquet

# 663
  • Враца
Тинчее , Честит Рожден ден , желая ти много здраве щастие късмет любов и дано всичкитети мечти се сбъднат   bouquet Hug

# 664
Добро утро.

Тинче, честит рожден ден. Желая ти много здраве, любов и късмет.

В онова магазинно предаване по канал д ми стана смешно като видях как са издокарали Берен в Фатмагюна  hahaha hahaha hahaha Направили я като прислужница  Joy Joy Joy
Горката, сигурно много страда, че не може да се кипри. hahaha hahaha hahaha

Хубав ден, Фемирки!
Hug

# 665
# 666
  • Варна
Какво стана с трейлъра  ooooh! ooooh! ooooh!

# 667
Добро утро  Hug

Хриси
     bouquet

Shocked Още ли го няма  ooooh! Crossing Arms

# 668
# 669
  • Варна
Габи разрови се може да намериш нещо  newsm78

# 670
Габи разрови се може да намериш нещо  newsm78
гледах където трябваше да го има  , ако е излязал, Не е пускан още  Peace..никой не го е гледал, чувал...хабер от трейлар йок  ooooh!
Тази седмица направо се подиграват с феновете...един куп снимки от сет-а, а трейлара закъснява

А на ВВ от кога им излезе трейлара....писна ми да е все най отгоре..искам си нашия вече Crossing Arms

Снощи имаше една клюка не я написах, з' прецених че е по добре 1-во да видим трейлара, но...да си кажа
Момиче к' ходи на снимките на филма, е видяло Емир да плаче в уч-щето  Sad

м. би е научил за болестта на майка си ли  newsm78 не знам  Peace

Toва фенче има най мн снимки с батко Чаги.... на мен ми се струва че нараняването не е от бой... newsm78

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 09:12 от ·٠•G@bby•٠·

# 671
Здравейте. Габи Емир да не си е удрял главата в стената, като е научил за майка си, ако това е причината.
Времето лети-опитай се да му подражаваш!Ч.Р.Д. Тинче да си жива и здрава и много кекс със стафидки ти пожелавам. Simple Smile

# 672
И аз бях чела някъде, че Айсун умира.

# 673
  • в очите на дъщеря си
Момичета БЛАГОДАРЯ  Hug Hug Hug

Всички сте страхотни  bouquet

Мими , ще се възползвам на MAX от подаръка  luvbed luvbed luvbed

# 674
Добро утро! Hug Hug Hug

Голямото чакане на трейлъра започна ooooh! Пак си играят с търпението ни. Laughing

И аз бях чела някъде, че Айсун умира.
Дано не е истина Confused Много ми се иска да се оправи. Praynig

Сис, и баща ми така каза... аз му викам ти волейбола си гледал а на мен не си казал, а татко ...че ние с Германия ще играем ясно е че ще бием Wink. и той изпуснал двубоя  Sad а мача доста напрегнат  бил  Crossing Arms  Crossing Arms,   татко  се вайкаше, че и MAN U изпуснал през weekend-a  Sad pfu
не мисля че песента е от дневниците Rolling Eyes Peace

Габи, благодаря за информацията  bouquet Явно е било съвпадение с песента. Peace
Много голямо объркване при теб Crazy hahaha само не се знае кой на кого разчита да информира другия. Вече ще знам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт