Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 288
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
!!!!
Tова е слух... и е мое предположение каква е причината за евентуалните сълзи  Peace 

# 676
# 677
# 678
  • Варна
Тоя трейлър е исторически  Laughing

# 679
Трябва в края на втори сезон да си направим класацийка най-слушани песни в темата. Mr. Green

# 680
  • в очите на дъщеря си
Сис, какво ще кажеш за новата песен на Боцко.

# 681
Трябва в края на втори сезон да си направим класацийка най-слушани песни в темата. Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=JdJ9TAkzXpA
Peace

# 682
Във фейсбук са пуснали част от интервюто с Хазал и Чагатай със списание D, за което писа Тинчето. Сигурно има нещо по-така м/у тях? newsm78

# 683
Във фейсбук са пуснали част от интервюто с Хазал и Чагатай със списание D, за което писа Тинчето. Сигурно има нещо по-така м/у тях? newsm78
дай линк  Praynig

# 684
  • в очите на дъщеря си
Габи , велика песен

# 685
  • Варна
дай линк  Praynig
newsm17 newsm17 newsm17

# 686
Много е хубава.
Аз по принцип много го харесвам. Като изключим дуетната му партньорка, защото не я долюбвам особено Whistling песента е супер. Wink

# 687
Hug аз специално заради теб я пуснах  Wink Party

Много е хубава.
Аз по принцип много го харесвам. Като изключим дуетната му партньорка, защото не я долюбвам особено Whistling песента е супер. Wink

и аз ще я пусна, че да си призная само началото и изслушах  Blush
о дуетната партньорка и на мен не ми хареса  Naughty , а тази песен ми напомня някоя друга бг песен Thinking ,но не м да се сетя коя...хубава е  Peace

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 10:07 от ·٠•G@bby•٠·

# 688
Hug аз специално заради теб я пуснах  Wink Party

Много е хубава.

и аз ще я пусна, че да си призная само началото и изслушах  Blush
Мен пък по принцип ми трябва малко време да възприема някоя нова песен, но тази от първо слушане ми хареса.  Wink Много ти идват наведнъж и само началото им хващаш. Mr. Green

# 689
Великолепна песен. Малко ми напомня живота и кариерата на Тина Търнър, по това което виждам в клипчето.

Общи условия

Активация на акаунт