Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
здравейте! забравили сте ни сигурно, ама то аз пиша от дъжд на вятър!  ooooh!
но пък ви следя сравнително редовно, особено коментарите на Смехи    bouquet и снимчиците, които пускате на бебоците, от хубаво по-хубави  Mr. Green и сега ви изхващах, че сте се разхождали при народния театър - искаме и ниееееее!

Илка, за утре сме замислили Борисовата градина. Simple Smile Още не е много сигурно, ама предполагам утре сабахлям ще се знае вече. Simple Smile

# 571
Честити месечинки на всички празнуващи днес Simple Smile

# 572
  • София
Малко тъпо ми стана,че всички дечица си получиха подаръка,а Ева няма smile3518
Марв, изпрати ми адрес и телефон на лични - няма да оставим адашчето без подаръче  Hug  Heart Eyes

Скорпи, алергията от глутен май не е с пъпки, а със слуз в памперса и много често рядко ако, подуто коремче и детето не наддава много. Така ми каза лекарката на Ева, но ти си питай твоя лекар де! И дано не е алергия, шарката е по-добър вариант  Praynig

Леле Бобче, направо ти се възхищавам! Милата, какво ти се е стоварило... присъединявам се към Диданка - Бобченка Смелата!

Сега се връщам да чета въпросите към Смехи и отговорите, че изобщо не знам за какво става въпрос  Embarassed

# 573

titka.banditka   въведох жълтъка преди месец близо , преди седмица някъде глутен от каша. То закога вече да се, чака  казват, че след седмия месец също било рисково за алергии...Скоро ще давам и със сухарче, ама изчаквам, че нали нашия татако му даде мляко охладено като бира. Със сиренето имах съмнение защото два пъти , през седмица давах и се обриваше но третия път нищо нямаше. Може би е съвпадение с претопляне или от де да знам какво. Но сега давах и нищо му няма.

# 574
Честити месечинки!

Хайде, утре в Борисовата след 12ч.

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 05:18 от hailie

# 575
Бобче  Hug Ти си моят идол,направо ти се възхищавам на нервите и борбеността  Hug На мен напоследък доста проблеми ми се понатрупаха и гледам,че само се оплаквам,а ти ....какво ли ти е  Embarassed

Мимка,най-вероятно твоето мамче е Тони,убедена съм,че няма да ви забрави Simple Smile Мъничко търпение само Simple Smile

# 576
Добро утро ,мами!Извинявайте ,че ме хваща липсата ,все по малко време остава .
Ние сме добре ,единствено започна много трудно да заспива малката...например вечер пие млякото както винаги и заспива,обаче започва едно диво въртене на корем и е разсънена и хаййде после час.През деня повече време я приспивам от колкото спи.Дано да е временно.
Бобче,и аз така бих направила ,страхотна сиииии!Най-добрата мама на света си ти! Hug
Мама Хипопотама , Peace Hug
Марви ,миличка чак аз се ядосах,трябваше мамата да те предупреди за евентуално забавяне.Вече няма на къде ...не е честно опреелено!
Първия плаж го направихме в неделя.Бебка си поспа в количката на пясъка на абсолютна сянка ,та направихме от 10-12ч.
Ние утре ще хукнем към варненско ,ще се разпиша в Гранд мол,после в Албена ,към Балчик само да го разгледаме и на мидената да хапнем.Та ще се включа към петък евентуално.

Величкова,как ще й писне морето ,няма такова нещо...кажи й да се готви,че другата седмица като пристигнат Мила и Нико ,започваме срещите! Peace

Сега ще ви доизчета страничките ,които ми се губят!

# 577
ДобрЮтрУ!

happy bdЧестит Рожден Ден на Моника на НОел! Да расте здраво, щастливо и усмихнато дете! happy bd[/color]
Честито на месечинките!
[/i]
Честити разходки... 1stroller 1stroller 1stroller Party

Marvelous , дано наистина Димяни е твоят човек и просто да се е забавило подаръчето, ама наистина малко гадно се е получило- да тръпнеш в очакване, да четеш как всички други дечица си получават подаръците и пишат и правят снимки, дано в най-скоро пристигне и на Евка подаръка.

# 578
Честити месечинки!

Саманта, прочетох, че нещо си писала за мен, но май не е за мен.  Hug.

Marvelous, след 10 дни идваме  Grinning, не знам дали ще мога да ти звънна още на 18-ти, че ще оправяме багажи, но на 19-ти ще се чуем да се разберем кога сте свободни да запознаем Евките  Heart Eyes.

skorpion4eto3, и ние сме с обрив още  Rolling Eyes, така ми писна, но ще слагаме ваксината тези дни. Дано бързо да минават обривчетата на дечицата ни  Praynig Praynig Praynig.

Утре сме на вакисна, умирам от страх.

# 579

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КРАСИВИ ДАМИ С ИМЕТО ВАЛЕРИЯ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

Честит рожден ден на Моника на Ноел! Да расте здрава, весела и много обичана!

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 10:18 от hailie

# 580
Много, много благодаря!  Grinning

# 581
Цитат
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КРАСИВИ ДАМИ С ИМЕТО ВАЛЕРИЯ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

Hug Heart Eyes Hug

# 582
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  Ноел, да ти е жива и здрава малката принцеса, много весело и щастливо детство и желая!

Честит имен ден на всички Валерии, със здраве да си носят името!

Бобче, ти си писала, че Мила не пълзи, ама аз да ти кажа, че според мен си пълзи по свой си начин (и се справя чудесно, много е готина). Понеже чета най-различни неща (пусто любопитство, какво да правиш), та четох някъде, че пълзенето изисква творческа мисъл и въображение (бебето само да открие как точно да се придвижва), та затова всяко дете открива свой си начин за пълзене, който не е задължително да е на 4 крака.  Peace И в тоя ред на мисли, да ти кажа, че явно твоята Мила има страхотно въображение!  Grinning

Аз днес надали ще сколасам за борисовата, само като си представя, че трябва да мъкна количка в гр транспорт и да сменям 2 рейса или трябва цял ден да го разнасям в слинга дзвера, за да мога да се кача на маршрутка и ми се отщява. Много ни е смотан квартала и на всичкото отгоре е на майната си.  Tired Аз нали съм от скоро тук и още не мога да свикна, не е нормално за мен да пътувам 1 час за да стигна до майка ми. Сигурно никога няма да свикна.

# 583
Здравейте, ние сме добре малкия заспа отново към 9 часа и после може пак да удари един сутрешен сън като тръгнем към парка. Откакто се върнахме не иска пешлемето да стой в проходилката, особено като фиксира маминка си протяга ръцете да взима, не разбирал бил, а ?! Всичко си разбира и ни манипулира доста изкусно !

Приятни разходки  Hug Heart Eyes

# 584
Днес няма да има среща в Борисовата

Общи условия

Активация на акаунт