Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Ха, добър ден! Simple Smile

Лина, честит рожден ден!!! Бъди жива и здрава, много обичана и уважавана!!!!

Честити месечинки на сладурковците! Да са здрави, усмихнати и лъчезармни деца!

Честит
празник днес!

Бебз, Смехи е клиничен психолог.  Peace

За помненето, аз преди помнех супер не нужни неща от рода на ЕГН-та, рег.номера на коли, телефонни номера, рождени дни и подобни. Откакто влязоха мобилните телефони - забравих тел.номера, откакто ползвам скайп и ФБ - позабравих и рождените дни, другите неща си отминаха от само себе си.  Mr. Green

За маршрута на нашите разходки - нямам абсолютно нищо против, където и да е. Simple Smile Навсякъде отивам аз!  hahaha

Хайде, весел и слънчев ден.

П.П. Моят Шишко отдавна е с къс ръкав и къси панталонки. Често дори е без чорапи. Simple Smile

# 361
  • Русе
Добро утро и честит празник днес
Честити месечинки на малките сладури
Да попитам за паролата на албума че не ми се отваря и я нямам
И още дадоха ни кайсиева каша на Слънчо но пише че е с мляко може ли да се дава на бебо

Страхотни снимки момичета / София и Варна / , а бебчетата са големи сладури ,искам и аз на срещичкаааааааааааааааааааааааааааааааа

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 12:47 от tani_07

# 362
Момичета влизам само да се похваля,че нашия подарък пристигна точно на 1 юни и малчо много си го хареса Simple Smile А и майка му и баща му доста му се порадвахме и си поиграхме Simple Smile
Искам да благодаря от сърце на Blurmoi и на Неделин! Много оригинална идея, страхотна картичка, че и точно на 1 да пристигне  Heart Eyes
По-късно ще кача снимки!!! Simple Smile
Връщам се да ви чета,че сте изписали 5-6 странички.. Мернах някъде,че сте правили снимки от срещи и отивам да ги търся,че да ви се порадвам Simple Smile
Още веднъж благодарности на Неделин и Миленка  Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug

# 363
Мама Смехорана,какво стана с подаръчето Tired,получихте ли го вече?

# 364
Anik, ти ме уби с тази памет, да не си работила полицай Simple Smile

GK, да ти е живо и здраво момчето!

Хейли, ще излизаме по-раничко тогава.

И да благодаря за хубавите снимки на Хейли и Писето (нали така)

Писе, много ви е хубаво заведението, дано да имате и голям успех  Peace аз ще пробвам твоята торта като изядем сега това недоразумение дето забърках вчера.

Смехи, дай плз линка на онова предаване с Нана, аз даже не му знам името, много съм зле!

# 365
Саманта, http://play.novatv.bg/play/248164/?autostart=true , трябва да влезеш с потребит. име и парола или с профила си във фейс бук. Предаването е Станция Нова - Съдебен спор. И аз сега ще го гледам Party

ГК, да ти здраво и щастливо детенцето! newsm59

# 366
  • Сливен
здравейте
Аз още не съм се осмелила да сложа на малчо къс ръкав. Вие?
 Това със възпитанието почва да ме плаши...
легео аз още миналата седмица в жегата съм го пуснала по къс ръкав и къси панталони,сега много духа и сме с едно тънко панталонче с дълги крачоли и с тениска с къс ръкав,ако е хладно му обличам едно тънко шушляково якенце
уф а за възпитанието  ooooh!,винаги ще се чудиш дали не е било по- правилно ако си постъпила по друг начин  newsm78
за Балчик и аз не мога да кажа нищо,изобщо не съм ходила на северното черноморие  Embarassed
GK честит ти рожденик,много да те слуша и да расте умен и силен
забравих да честитя на именниците  Embarassed
честит имен на всички празнуващи,със здраве да си носят имената
тани изпратих ти ЛС

# 367
  • София
Супер, колонките бяха доста усилени и като пуснах предаването гръмна на отворен прозорец силно и ясно "Страдате от запек??" hahaha

# 368
  • Сливен
Супер, колонките бяха доста усилени и като пуснах предаването гръмна на отворен прозорец силно и ясно "Страдате от запек??" hahaha
hahaha Joy
може някой да няма телевизор,нека знаят хората какво ще им помогне  hahaha

# 369

Му-ха-ха-ха Joy

забравих да кажа Embarassed

Много поздрави от Мишанка! Несторчо си има зъбче вече Party . След 10-тина дни си идват Grinning .

Светле, хайде оправяйте се и да се включвате в скитосванията ни.

Саманта, утре и в понеделник ще са срещите ни, а не в неделя Flutter

# 370
  • Сливен
ихаа,да е честито зъбчето на Нестор  Hug ,нека е бяло и здраво

# 371
  • София
Моят от утре е вече навън Peace Така че както казах - ще повтаряте! Mr. Green

# 372
  • София
Лина - честит рожден ден!

Да е жив и здрав и рожденика на ГК.

Честито зъбче на Нестор.

За помненето, аз преди помнех супер не нужни неща от рода на ЕГН-та, рег.номера на коли, телефонни номера, рождени дни и подобни. Откакто влязоха мобилните телефони - забравих тел.номера, откакто ползвам скайп и ФБ - позабравих и рождените дни, другите неща си отминаха от само себе си.  Mr. Green

Уф ,и аз така. А когато се запознавам с някого не мога да му запомня името. Аз и на мъжа ми чак на третия ден разбрах точното му име.
 Искам и аз повторения на срещичките, но към края на месеца. Дано летните жеги не ви откажат по - нататък от срещи.

НА мен днес ми се обадиха, пак да си прибера Рая от градината, че нямало легла за всички деца. Не стига, че от другата седмица ще я спирам, до септември чак, ами...."тя нали и без това си седи в тях зарад бебето, може и голямата да си гледа".  Close

Георги в нас седи само по боди с къс ръкав. Така и спи. Ако е на земята може и да му обуя къси панталонки. НА вън днес беше по потник, тениска и 7/8 - ми панталонки. Е и чорапки за навън де. Не успя да ги събуе, че беше със сандалки от Джъмбо.

# 373
  • София
Влизам да Благодаря на мама Нечовешка за прекрасните подаръци! Hug  bouquet
Страхотни са и картичките и пожеланията и всичко!

Нашия подарък тръгва утре! Аз се извиних но нямах никаква възможност да изпратя по рано заради малките!

Те са вече по добре поне не вдигат температура иначе кашлят доста!

# 374
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте!

Лина - честит рожден ден!

Да е жив и здрав и рожденика на ГК!

Честито зъбче на Нестор!

Ако пропускам някого - Иринополис е виновна, изплагиатствах нейния поздрав!   Mr. Green

Бебз,  hahaha

Егати и тъпото време, ама ние все пак ще излезем и даже в парка ще отидем, пък то нека си вали, пък, няма да вися втори ден затворена тук!  Crossing Arms

Стоян го обличам по боди с късо ръкавче в къщи и пак боди и къси панталонки (или без тях) навън, но нося горни дрехи и като захладнее го обличам.

Общи условия

Активация на акаунт