Пазарджик - 47

• 67 777
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
момичета, нещо което вълнува всяка една от нас като МАЙКА..

ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СЕ ГОТВИ СРЕЩУ ДЕЦАТА ВИ!?!

Проектът за Закон за детето на практика поставя детето в сериозна опасност и с право може да се нарече Новия Законопроект за Закон срещу детето.

https://www.facebook.com/events/187496808020616/

28 април 2012 г.
12:00 до 18:00

# 541
Гери,още миналата седмица се подписах на една жена срещу този проект,недопустимо е . #Crazy
Бъфи,те нашите гости са малки още ,но пак си искат занимания ,не само да ползваме помещението.
Още днес ще отида да попитам ,че то не остана Grinning

# 542
И аз съм против. Супер недомислен е.

# 543
  • Buffyworld
Гери, благодаря за информацията. Ще потърся проекта на закона в Апис, за да го изчета целия.

# 544
И аз съм против. Супер недомислен е.
това е безумие и трябва още доста да работят!

# 545
И аз пак ще питам за рожден ден  ooooh!
Някой знае ли в "Дисни " дали дават да си донесеш почерпка за майките?Защото там нищо не предлагат ,а при нас основно майките ядат Laughing
В Дисни бих препоръчала, добре заблавляват дечицата!

А за проблема на детето с наакването Mr. Green Споко, моето зверче беше много по-изобретателно! Като го оставях да спи следобяд, като се наака, сваляше памперса и рисуваше рисунки с материала Mr. Green Децата са супер изобретателни, когято искат да те провокират или привлекат внимание. Търпение му е майката.

# 546
В Дисни празнувахме рождения ден на Ади
Децата си изкараха супер
Два часа забавления и игри

# 547
Здравейте, можете ли да споделите впечатления от фитнес подходящ за жени в Пазарджик?  newsm78

# 548
Здравейте мамчета от Пазарджик! Поздрави от Търново!  bouquet Позволявам си да нахлуя в темичката ви, за да намеря информация относно следният производител на мебели Дорково, обл. Пазарджик - мебелимасив. Интересува ме ей това легло http://mebelimasiv.net/legla-masiv/13-dvuetajno-detsko-leglo-masiv.html. Приемам всякакви мнения, насоки , препоръки за  детски от чам - във вашия район не са малко.Интересува ме от какво сте доволни. Мнооого благодаря! smile3525

# 549
  • Buffyworld
Здравейте мамчета от Пазарджик! Поздрави от Търново!  bouquet Позволявам си да нахлуя в темичката ви, за да намеря информация относно следният производител на мебели Дорково, обл. Пазарджик - мебелимасив. Интересува ме ей това легло http://mebelimasiv.net/legla-masiv/13-dvuetajno-detsko-leglo-masiv.html. Приемам всякакви мнения, насоки , препоръки за  детски от чам - във вашия район не са малко.Интересува ме от какво сте доволни. Мнооого благодаря! smile3525

Не го знам този  производител. Леглото изглежда страхотно Peace. Ако ти харесва - взимай го  Hug Ние в къщи купуваме мебели от ПДЧ защото е много здраво и практично, издържливо . Бебешкото легло на детето беше от Чам и на мен не ми хареса това, че с времето видимо потъмнява цвета и тези кръгвете, забравих им името , които са си в дървото - тези кафявите започват все повече да си личат. Затова си купуваме от изкуствеите - ПДЧ - нищо им няма, разнообразни са цветовете и са красиви. На мен поне повече ми харесват от Чама. Ако обаче е от дъб или орех, тогава не знам, може би ще е по- хубаво. Но предполагам и доста по- скъпо.    bouquet

# 550
здравей   А... де ла сиеста bouquet   (много труден ник бе  Grinning )

аз също не съм фен на чама - но модела на който си се спряла много хубав и функционален...

аз също бихти препоръчала ПДЧ или МДФ - във всеки цех за мебели по снимка ще ти направят каквото им покажеш, а този модел си струва... Peace

Дорково е до Велинград - не е до Пазарджик - не ми е позната като фирма, но в този район се правят мебели все от чам - имайки предвид че това има там... Peace

# 551
Благодаря! Да- до Велинград е - но нямат форум майките там. Sad И мен именно, че ме съмнява тази фирма - нищо общо-взето не пише за нея и така се надявах, ама много се надявах някой да даде инфо  newsm17
Колкото до чама-  много си го обичаме- та затова.

# 552
Аз да питам, от къде мога да си намеря планински кристал Hug

# 553
Здравейте!
Имам въпрос някой да е използвал репелентна гривна против комари   newsm78
Интересува ме за сина, защото като тръгнат сега тези гадини и при нас е ужас #Cussing out

# 554
Аз не съм. Но се надявам да няма досег химикалът с кожата newsm78
(на морето се мажехме с печен ресторантьорски лук Mr. Green Joy, повярвайте, не мирише, а гони здраво гадините)

Общи условия

Активация на акаунт