Веганството - да споделим опит (6)

• 41 645
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Аз сега ще правя песто със спагети от тиквички. Стискайте ми палци  Grinning
Вече имам робот и почват експериментите Simple Smile

# 181
Жени, тия спегети с приствка на робота ли стават?! Толково одавна го ибмислям уредите за спагети от зеленчуци, но цените им са сравнително високи... А хлапето така харесва именно спагетите заради забавлението с навиване на вилица!!

# 182
Аз мисля да ги направя с приставката на робота за лентички. Уред за спагети нямам Simple Smile
Пестото е готово. Много вкусно стана (но малко солено за мен) - http://www.recipemagician.com/recepti/sosove-i-dresingi/pesto-ot-bosilek/.
Спагетите ще са по тази рецепта - http://www.recipemagician.com/recepti/surovi-osnovni-iastia/ling … pesto-ot-bosilek/

Забравям да питам - купих една бакла. Трябва да я изчистя от шушулките ли? И като млад боб ли се готви?

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 13:53 от JeniB

# 183
И аз съм така със сладкото напоследък  Simple Smile. Много ми се хапва.
Явно съм забравила да ви се похваля, че правих първия си суров десерт: Мини тортичка. Става бързо и е много вкусно!

И още нещо - излязла е книга с рецепти, чийто автор извършва консултации по системата на Гайдурков: „Стани столетник“. Ако някой я прегледа, да сподели, моля  Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 14:49 от Palia

# 184
  • София

Това ме плени, имам вкусни спомени , че китайците правят нещо подобно, обаче това колко ми се прияде.....И се размечтах да си направим една веганска среща на открито.......

# 185
Листата на червеното цвекло ядливи ли са? И ако да как например?

# 186
Да, например на салата.
Ето тук има рецепта, само се абстрахирай от рибата....

Аз съм готвила манголд, който е подвид на цвеклото. Правила съм супи, запеканки и кюфтета с него. Пускала съм и рецепти.

# 187

Това ме плени, имам вкусни спомени , че китайците правят нещо подобно, обаче това колко ми се прияде.....И се размечтах да си направим една веганска среща на открито.......
Да ти пратя малко, че за сега само аз си го ям  Laughing

Сложих и един суров, портокалов, ''чийз'' кейк в хладилника, но малко не ми достигна кокосово масло и ще видя утре дали няма да се яде като крем Laughing

# 188
Много са вкусни даже!  Peace Готвиш ги както се готви спанак или лапад, вчера ядох с ориз, пресен лук и морковче, на баница си стават, на фурна със зърнени или на каквото се сетиш.

Дават Хорхе Букай по тв  Simple Smile

# 189
Здравейте, много се е събрало за четене  Heart Eyes
Тъй като съм готвила и аз листата на червеното цвекло да кажа и аз - на супа са много хубави. Сигурно стават за всякакви други неща.
Сега се връщам да чета назад... Не мога да ви смогна на темпото Simple Smile
  bouquet

# 190
благодаря ви, ще започна със супата Simple Smile

# 191
Минавам само да кажа, че в Борисовата има Фестивал на Тайландското изкуство и е много интересно - на сцената свирят и танцуват, а около тях има шатри с най-различни неща, свързани с Тайланд:)

Отделно нагоре към паметника има пък някакви демонстрации на цирково изкуство или нещо такова - до там не стигнахме, но ни казаха за такова нещо. Peace

После ще ви чета:) Hug

# 192
Забравям да питам - купих една бакла. Трябва да я изчистя от шушулките ли? И като млад боб ли се готви?

...ако е млада и крехка с шушулката като зелен боб

# 193
Това направо ме потресе!  Confused

# 194
  • Пловдив
Ай стига бе! Къв Чернобил?! Те да не са били брани и сушени отпреди 25г.... newsm78

Безобидна, как сте? Екземите понамаляха ли?

Общи условия

Активация на акаунт