Още чакаме последното МАЙ-ско човече и в "родени" ще се местим вече! - Тема 27

• 28 657
  • 666
  •   1
Отговори
# 210
Аз колийфа го взех за 38 лв. Уникална работа, как може да печелят толкова много от лекарства..нямам думи..
Ние днес бяхме малко по-кротки, но след вчерашния рев бебока сякаш е много стреснат, освен това си накъса съня, обърка си режима за хранене..Трябва да го оправяме някак. Будува почти цял ден и после заспива дълъг сън...
Честит празник на Мария и на Буба!

Милли, Марешки са най-евтинните, от там си ги поръчвам по 4 - 5 бройки( защото те зареждат по 1 бройка, а на мен не ми се ходи на 4 дни до аптеката) и цената е 25 ( във Варна н атази цена продават).Незнам от каква аптека си го взела, но тези явно са големи печалбари. Shocked  В София поне има много складове за лекарства защо не питаш там за поръчка на едро около 4-5 бр. може и отстъпка да ти направят.
Аз освен Колийфа давам и Еспумизан.

# 211
Ауууу, като гледам Боримечков каква прекрасна коса има, ми то моя Филип направо плехар пред него  Crossing Arms пък и аз и баща му, а и дядовците и бабите сме с много гъсти коси.  Thinking
За линия негра - и моята е ужасна - колко време ще стоят ????
Лохии - още имам, макар и съвсем малко. 
Цените в БГ за лекарства и изобщо за бебешки неща са потресаващи !!!  #Cussing out
Бубенце, да са ти живи и здрави прекрасните мъже - кой като теб , с трима мъже (освен Хера Mr. GreenHeart Eyes Hug

# 212
  • Варна
Тези капки за колики съм сигурна, че са скъпи само защото никой родител не може да търпи как детето му плаче и е принуден да даде толкова пари, не защото им е скъпо производството  #Cussing out. Това само в БГ го има, като стане дума за сватба или бебе, всеки гледа да те оскубе максимално #2gunfire.

Къщичке, написаното от теб за обличането все едно аз съм го писала. Валентин стои в нас по боди с къс ръкав и дори чорапки се отказах да му слагам, защото ги събува след минута. В началото като го обличах повече беше неспокоен, риташе, мяташе се и се отказах, в крайна сметка детето си показва като му е студено, като го гледам как спи с разперени ръце и крака, изритал пелената, определено му е комфортно така. Навън обаче го обличам повече, но ние излизаме към 7 вечерта като е по-хладно, та тогава слагам боди с дълъг ръкав, ританки, чорапки и шапка. Но ако излизахме в жегата, и аз щях по-леко да го обличам.

Гери май ме беше питала по-горе за оригването - оригвам го като го сложа на рамото ми и му правя масажче между лопатките на гръбчето.

Дона Ани, да те питам за процедурите в АГ - ти с детето ли ходиш? Чудя се как да си организирам и аз ходенето, няма как да стане без малчо, че таткото вече ще е на работа, пък ме е страх в болница да ходя с малко дете, да не говорим колко ромки има там, ще вземат да ми го урочасат newsm78.

# 213
Майчета, слагате ли вече бебоците по корем с цел да им заякват мускулите и вратлетата? Ако да,  по колко време  ги оставяте така? Ако не, от каква възраст се прави?  newsm78

# 214
Hope_4_life Добре е да го слагаш по корем върху себе си, на гърдите няколко пъти на ден. допира е много полезен за детето и връзката ви и то си вдига главичката и се набира там колкото може Simple Smile  не е безопасно за новородени да лежат по корем на леглото !

# 215
  • Стара Загора
Ха добро утро bowuu Черпя кофа кафе Mr. Green
Хоупче това с косата не е Боримечков а Венци на ЛЮси Heart Eyes Ние сме скромни откъм коса  Crazy

Ето така беше облечен Борис вчера...боди с къс ръкав и дънков гащеризон.
За слагането по корем....слагам и той вдига тиквата диването...доста стабилно я държи за възрастта си..но той и батко му беше така.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 07:49 от Хера

# 216
  • София
Щъркелче: Myst е родила на 02.06 нейното трето човече. 3200г, 49см!

# 217
  • Стара Загора
Да е живо и здраво детенцето Heart Eyes
Днес тук е облачно...дано става за разходки, че ще изкукам у нас Crazy

# 218
Ха добро утро и от мен Simple Smile

Първо,Гери,не вярвай на Хера,то нали знаеш чуждото все е по-добро Mr. Green Той и Боримечков за мен е ангелче,но тя само се оплаква Twisted Evil (само да си ме изтрила Joy )

За капките за колики-от утре минавам на Инфакол и Биогая,че май с Еспумизан-а свикнахме и нещо не ни действат вече ooooh! Колийф-а нещо скъпи ми се струват,а и като гледам май всички са един дол дренки и пак ми се мъчи детето Twisted Evil

За слагането по корем-ние вече се слагаме и много се сърдим и ревем като магарета от яд Mr. Green Тя пуста глава тежи,както се казва гъз се вдига,глава се не вдига Laughing От тези дни почнах и масажите с потупване Peace

За обличането-от много акъл май го попретоплих моя Убавец,защото му наизлезнаха малки ситни пъпчици по телцето.Днес точно бях решила най-накрая да го пусна с гащеризон с къс ръкав и крачоли,то взе че времето се смарангяса яко Mr. Green

Хера  bouquet Hug,много яки са станали снимките,но затова заслугата е на фотографа разбира се Simple Smile

Мист,честито бебче!Да ти е живо и здраво и много послушно Hug

# 219
MYST ,честита трета рожба!!! Да ти е жива и здрава и много да ви радва!!!  smile3525 newsm51

Ами....аз останах.Ще видим днес какво ще ми каже док.Подозирам,че пак  няма да се случи нищо интересно.Вече ми писна да се подготвям всеки път и да ме връща  Tired Казах си,че тази сутрин си бръсна краката за последно пък ако ще да ида като храст да раждам  Crossing Arms

Jenajena и аз си помислих за объркан термин,но няма как,тъй като си бебеправихме точно в овулацията/аз знам,че бях/,а и по ехограф си излиза точно колкото трябва да си е.Докато синът ми примерно беше заченат 2 седмици след стандартната овулация/точно преди следващия ми МЦ/  Crazy и ехографът си го отиташе,че си е 2 седмици назад.
А си се гледам на един и същ ехограф и 3-те бременности.
Най-много 2-3 дена разминаване да има,но и така да е все трябваше да се роди до сега  Whistling

# 220
  • София
Здравейте. За обличането-и аз незнам как да го обличам навън,но вчера като бяхме на консултация доки каза  да го обличам като мен-т.е. аз бях с къс ръкав,но това променливо време... незнам.И ние имаме малко пъпчици по лицете и тялото сигурно от претопляне.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 09:57 от silvia1111

# 221
  • София
Честито бебче на Мъст! Да е живо и здраво!
Елфи  и аз бях последна миналия път, знам какво ти е  Hug
Ако искате може да си направим едно залагане кога ще  се роди бебето на Елфи. Аз  казвам на 05.06  Wink

# 222
  • Стара Загора
06.06 е моята дата  Mr. Green

# 223
  • София
Здравейте майчета!!! Laughing
Честито детенце на Муст!!!Да е живо и здраво!!!  bouquet
ЕЕее- какви хубави новини днес!!
Елфи: Ами другото обяснение е , че щом имаш навик да преносваш, явно имаш най- сладкото , топло и уютно коремче на света и на дечицата просто не им се разделя с него... и с теб! Peace Hug Но все някога ще се наложи  да види белия свят твоята девойка. Laughing Ти и разкажи какво хубаво легълце с балдахин си и приготвила и колко много хора я чакаме.  bouquet, та да се престраши да тръгне. Laughing За датата:06.06- обичам ги тези дати!!!
Хера: Твоят Боримечков наистина изглежда като ангел- е поне на снимките, ама ти си знаеш как е нощем  #Crazy
 Аз моята Маги постоянно си я държа по корем върху мен, а вечер, след къпаме я слагам за малко така на плота за повиване. Маги има много малка главица( благодарение на факта, че не пих много витамини по време на бременността) и още от сега я вири нагоре. Peace Когато носех Вики пиех едни витамини Матерна със селен-тогава това имаше!Милото, като се роди беше само една голяма, ръбеста глава. Mr. Green
 Ние, за сега се справяме сами, вчера имах помощ за къпането, но днес не знам как ще я бъде... налага се към 18.30 да отида на работа да вадя мъдреци спешно, та ще зарязвам децата на някоя баба и може и да пропуснем къпането днес!
Мария: Ако се страхуваш от урочасване- като се приберете напръскай бебенцето с малко светена вода. Предполагам, че си имате вързано накъде червено конче!
За Linea negra: Възнамерявам вече  да се пека по бански на двора и като стана мургавка тя почти няма да се забелязва.Повече ме притеснява това, че ако отидем някъде на почивка за малко ще ме е срам да се изтипосам на басейна с този станен вид без цял бански  поне:mrgreen:

# 224
  • София
Ето ни и нас  

Даниел на 15 дни

Общи условия

Активация на акаунт