Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако имам усещането, че имам контракции?
Как мога да помогна на бебето си с колики?
Как да се грижа за червените петна по лицето на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако имам усещането, че имам контракции?
-
Как мога да помогна на бебето си с колики?
За да се справите с коликите при бебето, можете да опитате различни методи като капчици Infacoл или Colief, масажиране на корема, използване на топли компреси или промяна в диетата. Важно е да се консултирате с педиатър за най-подходящите методи за вашето бебе. Можете също така да опитате други методи като използване на топла кърпа върху дрехите или хранене с шише от изцедена кърма. Важно е да наблюдавате реакцията на бебето и да се консултирате с педиатър за най-подходящите методи за облекчаване на коликите.
-
Как да се грижа за червените петна по лицето на бебето?
-
Как да се справя с проблемите при кърмене и спане на бебето?
-
Какво причинява повръщане и преяждане при бебета след хранене?

Не е нарочно
и по-полека с изказванията, кой както иска ще си храни детето
. Намоя колкото и да му дадеш все не стига, все е гладен, на диета, ли да го държа
.
. 

Тооо ако нямах кърма - ясно е, ще му давам сухо мляко, ама то тека братчеее на всяко хранене все съм мокра, ааа тооо ... офф спирам че пак ми се насълзяват очите!
Така хем ще знаеш дали имаш достатъчно, дали изпива всичко и дали му стига. Аз днес ще го правя това, само не знам как ще се храним с шише
Някой от вас имал ли е такъв праблем и колко време слагахте капките?
Може ли аз да я пия и тя чрез кърмата да си я набавя
Нали е безвредно?
Роди се на 24.05.2011г. Казва се Камелия, 4.400кг, 53см, секцио по спешност, термин - 16.05.2011. От София сме и ни е първа рожба.

Да е жива и здрава!