Джогинг

• 35 392
  • 250
  •   1
Отговори
# 90
Много съм горда със себе си - вече всеки ден бягам по 4 километра (започнах да тичам на сгурията на стадиона - малката писта, която е 400 метра). Тичам ги за около 35 минути, с ужасно бавно темпо, но ще се пробвам да го позасиля.
Утре ще си купя и маратонки за тичане  Mr. Green

# 91
С нови маратонки ще се родиш.  Peace Аз първия път като тичах с маратонки за джогинг имах чувството, че са ми поникнали крила. Преди това тичах с едни стари кецове-маратонки с обикновена подметка. Няма нииииищо общо.

Виждам, че си от София. Не знам каква сума си склонна да отделиш, но има много добро намаление в Интерспорт (в повечето молове го има магазина). Има отлични модели за тичане за 50-60лв.

# 92
Вече се снабдих с един Асикс Patriot 3 за 60 лева от Спорт депо. В Спортсдайрект са по 20 паунда, но не ми се чакаше  Mr. Green

# 93
Да са ти честити и много пъргави крачка с тях.  Mr. Green  bouquet

# 94
Аз не успявам да тичам повече от 10 минути и тоа е ,много бързо се изморявам и се задъхвам. Tired Жалко,толкова исках да използам хубавото време за спорт ,но яно няма да е джогингът.
Някой да е пробвал вместо джогинг ходенето пеша,няма почти нищо общо ,но много добре ми понася и се чудя дали да не пробвам да вървя по 5-6 километра на ден?

# 95

Някой да е пробвал вместо джогинг ходенето пеша,няма почти нищо общо ,но много добре ми понася и се чудя дали да не пробвам да вървя по 5-6 километра на ден?

Аз комбинирам това с бягането, също е много освежаващо. Ходя с тежести на ръцете, от този тип

Когато не бягам, извървявам на бърз ход 3-4 км.

# 96
Дали ефекта от бягането  е съпоставим с този от ходенето? newsm78

# 97
Зависи, какво търсиш, Мелиса и като те чета и ти не си сигурна.  Simple Smile

И да не е съпоставимо, си е движение и вид натоварване.

# 98
Аз малко изоставих бягането, че бях на почивка и сега ми е трудно да започна..., но днес плувах и съвсем скоро ще съм отново мотивирана за сутрешно бягане!  Simple Smile

# 99
Аз малко изоставих бягането, че бях на почивка и сега ми е трудно да започна..., но днес плувах и съвсем скоро ще съм отново мотивирана за сутрешно бягане!  Simple Smile
И аз съм така, но от Неделя съм на линия Wink

# 100
Кейси,не търся отслабнае ,а само стягане. Peace

# 101
Аз, много обичам да се разхождам и по принцип ходя доста бързо, но определено не ми се отразява като бягането. От бягането се измарям бързо и мускулите ми започват да горят, ако го описвам добре, а дори и два часа да съм ходила бързо не усещам същото! newsm78

# 102
Simple Smile Преди години тичах всяка сутрин и нямах никакьв целулит. ще ми се пак да пробвам

# 103
И аз поизоставих малко тичането, че приятелката, с която тичаме заедно, е на морето. Опитах да тичам в двора на съседите, живеем на село и те имат голям двор. Две сутрини беше много добре, но сега съседите са си вкъщи за няколко дни и не ми е удобно. Чакам с нетърпение приятелката ми да се върне. Надявам се от понеделник-вторник пак да мога да тичам.
И двете доста се задъхваме и се изморяваме. Спираме от време на време и ходим по 20-тина крачки. Общо тичаме около половин час - изчислили сме грубо, че става дума за около 2 км. Иначе ми става все по-лесно, а след тичането сутрин и душчето удоволствието е невероятно.  Laughing

# 104
И аз поизоставих малко тичането, че приятелката, с която тичаме заедно, е на морето. Опитах да тичам в двора на съседите, живеем на село и те имат голям двор. Две сутрини беше много добре, но сега съседите са си вкъщи за няколко дни и не ми е удобно. Чакам с нетърпение приятелката ми да се върне. Надявам се от понеделник-вторник пак да мога да тичам.
И двете доста се задъхваме и се изморяваме. Спираме от време на време и ходим по 20-тина крачки. Общо тичаме около половин час - изчислили сме грубо, че става дума за около 2 км. Иначе ми става все по-лесно, а след тичането сутрин и душчето удоволствието е невероятно.  Laughing
И аз го пооставих заради морето, но от утре съм с вас, че хич не се чувствам добре като не тренирам.

Общи условия

Активация на акаунт