Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 738
  • 709
  •   1
Отговори
# 630
Знаете ли до кога е срокът за плащане на ваучерите за 3Д киното от Колектива през изипей?  Rolling Eyes Сделката вчера или днес изтече?  newsm78

На мен ми беше дал срок 24 часа след заявяването им. Peace

# 631
Да дам отзиви за ресторант SENSO DARTE по тази оферта http://grabo.bg/sofia/vkusna-hrana-ot-meniuto-na-senso-darte-pla … te-za-18lv-04s6rt   Интериорът според мен е интересен изцяло в черно и бяло. Ние бяхме в по малката зала която е за пушачи(има разделение на залите). Персонала беше много мил. хапнахме пилешки филенца с див ориз и къри  и пиле шандон. Всичко беше мн вкусно с малки забележки по пилето ми което ми се стори малко сухо но не е бoлка за умиране! доплатихме само за напитките.Което не ми хареса е много странната и силна миризма от ароматизатора който беше до нас и не ми се понрави,още при влизането в ресторанта се усеща много. Определено бих повторила!  Peace
И от днес за суши в Магнито ! отидохме даже без резервация,беше празно,но пък мн приятно и спокойно. сушито ми хареса но отново като mi6ani ще кажа че малко странно е да има майонеза в почти всичката риба тон! Без ваучер не бих отишла отново,но поне сета беше голям и се нахранихме   Laughing

За този ресторант BobBo да кажете нещо? незнам защо обаче май напоследък само към оферти за храна клоня ! Търся и оферта за почивка в Турция ако видите нещо?    Praynig

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 22:32 от cherry12

# 632
  • София
Аз да дам НЕГАТИВЕН ВОТ ЗА КОКОЛАНДИЯ! Купих вау4ера за моя племенник ,на 10 е,от самото на4ало са били изключително нелюбезни мом4етата там,не са ги пуснали на някои атракциони,защото 4аст от служителите ги ползвали в момента  Shocked , за билярда не можело понеже не знаели къде е топката,много дръпнато отношение, не им се е занимавало да го връзват за някои от атракционите,явно им е било ден за неработене,но им е добре като си прибират парите  smile3516
Ако мислят така да се държат от КОКОЛАНДИЯ да не пускат вау4ери  Crossing Arms

Ние днес бяхме в Коколандия и мога да кажа само хубави неща за момчетата и момичетата там - бяха страшно мили и внимателни с дъщеря ми. Развързваха я след всеки кръг, за да може да си почине и да си помисли какво следващо съоръжение да избере. Момчето на бънджито я учеше как да прави салта, а тези на кръговете обясняваха много внимателно на децата как и откъде да минат, какво трябва да правят, следяха ги отдолу и им помагаха, където се затрудняваха. Останахме много доволни. 10/10 Peace

Ресторант Мармо - 10/10 - чудесна кухня, отлично обслужване, хубава атмосфера.
Много ми е странно как към 11 са били супер нелюбезни ,даже груби,със заети съоръжения от персонала и неработещ билярд понеже не им се търси топка и след това мили  #Crazy

Ами и на мен ми стана странно - все едно сме ходили на различни места.  Rolling Eyes Ние отидохме към 17 ч. Може младежите следобяд да са били втората смяна, не зная.

# 633
  • София
Някой да си е правил такава или подобен род процедура? Дали не е противопоказна за лятото?  Thinking http://www.happydeal.bg/Podari-na-kozhata-si-luksa-na-mladostta- … sto-za-50-lv.html

Кашмир, тези процедури не са препоръчителни при силно слънце. Най-добре е да се правят през пролетта и есента, така че ако имаш възможност, по-добре изчакай подходящо време, за да не си образуваш излишни проблеми.  Hug

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 23:55 от Reiny

# 634
  • София
Знаете ли до кога е срокът за плащане на ваучерите за 3Д киното от Колектива през изипей?  Rolling Eyes Сделката вчера или днес изтече?  newsm78

Koгато казват, че трябва да се плати ....часа след приключване на сделката май имат предвид сделката с теб, а не изтичането на офертата. Колектива дават 24 часа. Последната ми покупка беше в 17,03 часа и трябваше точно до този час на другия ден да платя. При различните сайтове е различен срокът.

# 635
  • София
Здравейте,
днес за първи път пазарувах билети за 3D кино чрез сайта на колектива. За тази цел се регистрирах,излезе ми код за плащанечрез easyPay и аз съответно платих. Нямам обаче никакво потвърждение за заявката на дадените от мен email.
Според вас значи ли това, че ако не се закупят оставащите, според брояча, още  280 оферти - платените от мен ваучери изгарят или тлябва да ми бъдат върнати парите? newsm78

Колектива не пращат потвърждения и ваучери на мейлите. Щом си платила, просто влез в акаунта си в сайта и си разпечатай ваучерите от профила си.  Peace

Не, не означава това, което си разбрала. Сделката обикновено е активна след закупуване на минимален брой /3 или 5, или 10/ ваучера, по усмотрение на сайта, който предлага офертата.

# 636
  • София
Ресторант "Руини" (София)- 10 / 10. Великолепна вечеря- прекрасни големи салати, извънредно вкусни и оригинални основни ястия, хубаво кафе и маскарпоне с ягоди....мммммм!  Wink

# 637
  • София
От Колектива и Нова ТВ са пуснали пак  http://bg.kolektiva.net/sushi-objad-za-dvama-goljamo-maki-menju. … mp;a_bid=5da60ad4
Mahidevran ги похвали с предишната им оферта, която аз изпуснах, но сега смятам да пробвам.

# 638
Извинявам се за отклонението от темата но искам да попитам кое е най доброто суши според вас в София? За Енсо разбрах че по-добре да не се пробва дори ooooh!

# 639
  • София
Здравейте,
днес за първи път пазарувах билети за 3D кино чрез сайта на колектива. За тази цел се регистрирах,излезе ми код за плащанечрез easyPay и аз съответно платих. Нямам обаче никакво потвърждение за заявката на дадените от мен email.
Според вас значи ли това, че ако не се закупят оставащите, според брояча, още  280 оферти - платените от мен ваучери изгарят или тлябва да ми бъдат върнати парите? newsm78

Колектива не пращат потвърждения и ваучери на мейлите. Щом си платила, просто влез в акаунта си в сайта и си разпечатай ваучерите от профила си.  Peace

Не, не означава това, което си разбрала. Сделката обикновено е активна след закупуване на минимален брой /3 или 5, или 10/ ваучера, по усмотрение на сайта, който предлага офертата.
Благодаря!   bouquet Открих си ваучерите в профила. Laughing

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 09:49 от Master

# 640
Извинявам се за отклонението от темата но искам да попитам кое е най доброто суши според вас в София? За Енсо разбрах че по-добре да не се пробва дори ooooh!

Ако питаш за ваучерно суши ( Laughing), аз съм най-доволна от Кабуки.

салон "Ръце", София
Ходих по една друга оферта, която не мога да намеря вече, но сега има и тук: http://kolektivno.bg/team.php?id=31
Доволна съм, жената беше много внимателна и работеше с хубави продукти. Заведох и майка ми, която каза че маникюр никога не ѝ е издържал толкова дълго. Освен това има абсолютно всички колекции на ОПИ поне от последните 5-6 години, никога не съм виждала такова разнообразие от цветове  Heart Eyes

# 641

Можеш да пробваш тук:

От Колектива и Нова ТВ са пуснали пак  http://bg.kolektiva.net/sushi-objad-za-dvama-goljamo-maki-menju.html?a_aid=4dd270eac8144&a_bid=5da60ad4

Много се радвам, че пак има оферта, наскоро си използвах ваучера от предишната промоция и останах предоволна   Flutter

Сушито на Da Bar също е страхотно и постоянно пускат оферти   Peace

# 642
  • София-Младост
Някакви впечатления от студио "Силви" в Х.Димитър?
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/shellac-ili-gellish-frenski- … ti-starnails.html

И понеже съм за подстригване...отзиви за този салон

# 643
  • София
Момичета, скоро като сте пазарували от Колектива - получавате ли меил с ваучера, аз закупих от ваучерите за кино  и на меил не получих ваучер а само в профила в сайта - това значи ли че нямам реален ваучер?
Сега като погледнах офертата там пише че е активно, но в същото време и остават 0 часа и 0 минути до краая

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 10:23 от dioni

# 644
Някакви впечатления от студио "Силви" в Х.Димитър?
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/shellac-ili-gellish-frenski- … ti-starnails.html

И понеже съм за подстригване...отзиви за този салон

Ходих веднъж с ваучер от по-стари оферти. Не съм впечатлена, чаках около час,за да ме вземе някой,въпреки че нях отишла навреме. Персоналът ми направи доста неприятно впечатление- питаха се кой да ме подстриже и т.бях.  и то съвсем очевидно. Момичето,което ме подстрига беше мила, но обемът ми издържа докато се прибрах,а и косата не беше оформена никак почти..Не бих повторила Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт