Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 690
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, скоро като сте пазарували от Колектива - получавате ли меил с ваучера, аз закупих от ваучерите за кино  и на меил не получих ваучер а само в профила в сайта - това значи ли че нямам реален ваучер?

Не се притеснявай щом го имаш в акаунта ти в сайта,всичко е Ок! Мисля че само в началото пращаха и по мейла.

# 646
Някакви впечатления от студио "Силви" в Х.Димитър?
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/shellac-ili-gellish-frenski- … ti-starnails.html

И понеже съм за подстригване...отзиви за този салон

Ходих веднъж с ваучер от по-стари оферти. Не съм впечатлена, чаках около час,за да ме вземе някой,въпреки че нях отишла навреме. Персоналът ми направи доста неприятно впечатление- питаха се кой да ме подстриже и т.бях.  и то съвсем очевидно. Момичето,което ме подстрига беше мила, но обемът ми издържа докато се прибрах,а и косата не беше оформена никак почти..Не бих повторила Crossing Arms
Аз съм ходила там без вау4ер ,нито ме подстригаха ,както исках,нито бяха любезни.

# 647
  • София-Младост
Някакви впечатления от студио "Силви" в Х.Димитър?
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/shellac-ili-gellish-frenski- … ti-starnails.html

И понеже съм за подстригване...отзиви за този салон

Ходих веднъж с ваучер от по-стари оферти. Не съм впечатлена, чаках около час,за да ме вземе някой,въпреки че нях отишла навреме. Персоналът ми направи доста неприятно впечатление- питаха се кой да ме подстриже и т.бях.  и то съвсем очевидно. Момичето,което ме подстрига беше мила, но обемът ми издържа докато се прибрах,а и косата не беше оформена никак почти..Не бих повторила Crossing Arms
Аз съм ходила там без вау4ер ,нито ме подстригаха ,както исках,нито бяха любезни.
Ама напарво сте супер, много ви благодаря Simple Smile))))

# 648
  • София
Момичета, скоро като сте пазарували от Колектива - получавате ли меил с ваучера, аз закупих от ваучерите за кино  и на меил не получих ваучер а само в профила в сайта - това значи ли че нямам реален ваучер?

Не се притеснявай щом го имаш в акаунта ти в сайта,всичко е Ок! Мисля че само в началото пращаха и по мейла.
А отделно то това при един закупен ваучер ми се появиха два кода и продължават да си стоят - на някой друг случвало ли му се е ?И това е по същата оферта на Колектива

# 649
  • До хладилника, който обичам
Взех две шапки Фокс Кидс от офертата - за 5 лв/брой. Много съм доволна, за малката имаше добър избор. За голямата имаше по-малко модели, но успя да си хареса  Grinning Съжалявам, че нямах възможност да видя шапките в аванс, за да взема повече ваучери ( Mr. Green), бих взела и за подарък.
Имаше малко купени, под 90 за цялата страна, пуснете пак тази оферта, готина е  Grinning

# 650
Здравейте! Малко не е по темата ама да попитам все пак:
Някой знае ли как да се отпиша от смап в пощата ми от niesme.bg?
Последните 2 дни такова наводнение не е истина! А на unsubscribe просто ме връща в техния сайт и нищо... пак спам.... Помогнете моля!

# 651
  • София
Някой да си е правил такава или подобен род процедура? Дали не е противопоказна за лятото?  Thinking http://www.happydeal.bg/Podari-na-kozhata-si-luksa-na-mladostta- … sto-za-50-lv.html

Кашмир, тези процедури не са препоръчителни при силно слънце. Най-добре е да се правят през пролетта и есента, така че ако имаш възможност, по-добре изчакай подходящо време, за да не си образуваш излишни проблеми.  Hug
  bouquet Мерси! И аз така предположих.

# 652
vihrena, какво искаш да кажеш с поста си? Между другото има 2-ма лекари с това име. Поинтересувай се кой точно работи в Хил-Клиник.
Преди 12 години бях приета по спешност в Майчин дом в края на седмия месец, с 10см миома и ме прие д-р Налбански . Това преживяване и грубия му език беше по- голям стрес за мен от последвалия ми едномесечен престой там.
Това, разбира се е лично мнение,   Peace нито го познавам този лекар, нито ме интересува, а който иска информация-сега не е като преди 12 години. Само питаш Гугъл и всичко ти се изписва.
Може би, като работи в частна клиника да има различно отношение към пациентките си.
В Хил Клиник е д-р Ангел Налбански. Питала съм Гугъл още преди да отида при него първия път. Много съм доволна от отношението и от обстановката в клиниката. За щастие съм нямала никакви проблеми и нямам пряк опит как се справя с лечение на тежки случаи. Но офертата е за профилактичен преглед и тъкмо ми е време преди морето.

# 653
  • София

[/quote]
Аз си взех ваучер за там, но сега като ви прочетох се чудя дали въобще да ходя, какво е това чакане 1 час при уговорен такъв #Cussing out а и като гледам 117 броя продадени  newsm78

# 654
  • Sofia
От Колектива и Нова ТВ са пуснали пак  http://bg.kolektiva.net/sushi-objad-za-dvama-goljamo-maki-menju.html?a_aid=4dd270eac8144&a_bid=5da60ad4
Mahidevran ги похвали с предишната им оферта, която аз изпуснах, но сега смятам да пробвам.
Добре звучи. И аз май ще пробвам. Само не мога да видя дали вкючва соев сос и уасаби и дали може да се вземе за вкъщи   newsm78 Също и като грамаж колко е?

# 655
Соевия сос и уасабито винаги ти ги носят със сушито.

# 656
Момичета, скоро като сте пазарували от Колектива - получавате ли меил с ваучера, аз закупих от ваучерите за кино  и на меил не получих ваучер а само в профила в сайта - това значи ли че нямам реален ваучер?
Сега като погледнах офертата там пише че е активно, но в същото време и остават 0 часа и 0 минути до краая

4 поста над твоя.

# 657
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
От Колектива и Нова ТВ са пуснали пак  http://bg.kolektiva.net/sushi-objad-za-dvama-goljamo-maki-menju. … mp;a_bid=5da60ad4
Mahidevran ги похвали с предишната им оферта, която аз изпуснах, но сега смятам да пробвам.

Благодаря ти за информацията  Hug, в сайта на Колектива не я видях тази оферта; във "Всички оферти" също не я намирам и благодарение на твоя линк, си купих ваучер. Точно вчера ми препоръчаха този Суши бар на Денкоглу и се канех да го посетя.  Grinning

Всъщност започва да ми става проблем претрупаността от оферти от един и същи сайт - губи се информация и става тип много баби - хилаво дете; изпускат ни като клиенти (като не можем да видим всичко, което се предлага).  Crossing Arms

# 658
От Колектива и Нова ТВ са пуснали пак  http://bg.kolektiva.net/sushi-objad-za-dvama-goljamo-maki-menju. … mp;a_bid=5da60ad4

Благодаря ти за информацията  Hug, в сайта на Колектива не я видях тази оферта; във "Всички оферти" също не я намирам и благодарение на твоя линк, си купих ваучер. Точно вчера ми препоръчаха този Суши бар на Денкоглу и се канех да го посетя.  Grinning

Всъщност започва да ми става проблем претрупаността от оферти от един и същи сайт - губи се информация и става тип много баби - хилаво дете; изпускат ни като клиенти (като не можем да видим всичко, което се предлага).  Crossing Arms
Тези "специалните" на Колектива не излизат никъде другаде - това им е идеята, само от Нова ТВ да са достъпни, съответно други скрити оферти през другите им партньори и така. Продават нашето внимание, това е всичко.

# 659
  • София
 Joy
Аз Нова ТВ не гледам. Откак разбрах, че на техния сайт има оферти от колектива само скролвам надолу с мишката и пак не се занимавам с телевизията им  Peace

Общи условия

Активация на акаунт