Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 761
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Иначе си харесах това:
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=253
Някакво мнение?

Сестра ми беше миналия месец в Кемпински в Банско по същата такава оферта и беше невероятно доволна от мястото, обслужването и всичко. При настаняване е имало подарък, както пише, бутилка хубаво вино и плодове. Каза, че офертата много си заслужава, защото хотелът е доста скъп иначе. (но за хранене са ходели навън от ценови съображения  Laughing).

# 616
когато избереш как ще плащаш ти изпращат код, след като платиш на касата ти дават разписка, че си платила и след това ти изпращат ваучер с код на него, който трябва да разпечатиш и да покажеш на търговеца  :

# 617
Момичета, някоя да е посещавал това заведение в Овча купел:
http://bg.kolektiva.net/xxl-menju-v-amici-samo-za-9-lv-vmesto-za-18-lv.html

Май и преди е имало оферта за там... Мнения?

# 618
Ето това вече се казва гинеколог! http://www.zadrujno.bg/661/ginekologia-pregled-citonamazka-video … ane-otstapka.aspx
Д-р Налбански!  smile3501

# 619
а знаете ли реално какви са комисионните за сайта от продажба - 5-10%?

5-10%?
Може би в един добър, идеален свят. Питах на две-три места, където станах редовен клиент. Направо се втрещих като ме увериха едно и също нещо: Грабовци прибират по едни 50%, както и Колектива, по-малките сайтове от 20% до 40%. При това плащат на търговеца едва когато се извърши услугата. Защо мислите се нароиха по толкова? Защото от тях се печели много, много добре.

# 620
Има ли запознати с този салон от следната оферта http://www.napolovina.com/offer.php?id=177&comment=Y#c

# 621
  • София
Здравейте,
днес за първи път пазарувах билети за 3D кино чрез сайта на колектива. За тази цел се регистрирах,излезе ми код за плащанечрез easyPay и аз съответно платих. Нямам обаче никакво потвърждение за заявката на дадените от мен email. Това което ме притесни, е че прочетох на сайта на Колектива следната инфорамция:
 "Дневните оферти стават валидни, ако се  запишат достатъчно потребители преди изтичането на определения срок. В крайна сметка именно обещанието за много нови клиенти, което даваме на местните предприемачи, ни осигурява тези страхотни отстъпки! При записани достатъчно потребители ние обработваме твоята заявка за плащане, а ти получаваш ваучер за използване на офертата в електронна си поща до 48 часа след затварянето на сделката на сайта!  

Ако по някаква причина за дадена оферта няма записан необходимия брой хора, всички заявки за плащане по тази оферта се отменят. Никой не дължи нищо, а офертата отпада. Не съществува никакъв риск – ти плащаш само за оферта, която е влязла в сила, и за която получаваш по имейл линк за своя електронен ваучер!  

Мисли за тази услуга като за групова отстъпка, която можеш да ползваш индивидуално по свое усмотрение. За всяка оферта има брояч, който отчита както броя на заявилите вече желание потребители, така и този на оставащите за попълване свободни места, необходими за влизане на офертата в сила. Единственото, което трябва да направиш, е заявка за плащане с някоя от популярните банкови карти и твоето място ще е потвърдено!
"
Според вас значи ли това, че ако не се закупят оставащите, според брояча, още  280 оферти - платените от мен ваучери изгарят или тлябва да ми бъдат върнати парите? newsm78

# 622
Много полезна тема! Благодаря Simple Smile

# 623
  • Sofia
Имам едно въпросче,че съм в чуденка,дали някой се е възползвал от следния вид услуга ТУК ,че след раждането имам доста стрии и дали си заслужава?

И ето едно нещо сладичко   party023 за тези като мен  Wink

5-10%?
Може би в един добър, идеален свят. Питах на две-три места, където станах редовен клиент. Направо се втрещих като ме увериха едно и също нещо: Грабовци прибират по едни 50%, както и Колектива, по-малките сайтове от 20% до 40%.
Peace Напълно вярно! Според мен с времето доста от сайтовете ще изчезнат и ще останат само най-големите,а засега най-удобно е в тези,в които се събират почти всички оферти,иначе пада едно голямоооо сърфиране  Crazy

# 624
  • София
vihrena, какво искаш да кажеш с поста си? Между другото има 2-ма лекари с това име. Поинтересувай се кой точно работи в Хил-Клиник.
Преди 12 години бях приета по спешност в Майчин дом в края на седмия месец, с 10см миома и ме прие д-р Налбански . Това преживяване и грубия му език беше по- голям стрес за мен от последвалия ми едномесечен престой там.
Това, разбира се е лично мнение,   Peace нито го познавам този лекар, нито ме интересува, а който иска информация-сега не е като преди 12 години. Само питаш Гугъл и всичко ти се изписва.
Може би, като работи в частна клиника да има различно отношение към пациентките си.

# 625
  • софия
Има ли някой звънял до Орфей Спа в Девин? Вече са купени над 900 ваучера,а валидността е до края на юли?

# 626
Здравейте момичета Simple Smile разглеждах офертите за бургас и се натъкнах на http://bg.kolektiva.net/burgas/extra/solarium-za-shokoladov-ten- … -karta-za-60.html  Имате ли някакво наблюдение за това козметично студио, защото много ме изкушава офертата .. излиза 0.20лв. за 1 мин., което е доста изгодно  Rolling Eyes Thinking

# 627
Знаете ли до кога е срокът за плащане на ваучерите за 3Д киното от Колектива през изипей?  Rolling Eyes Сделката вчера или днес изтече?  newsm78

# 628
  • София
vihrena, какво искаш да кажеш с поста си? Между другото има 2-ма лекари с това име. Поинтересувай се кой точно работи в Хил-Клиник.
Преди 12 години бях приета по спешност в Майчин дом в края на седмия месец, с 10см миома и ме прие д-р Налбански . Това преживяване и грубия му език беше по- голям стрес за мен от последвалия ми едномесечен престой там.
Това, разбира се е лично мнение,   Peace нито го познавам този лекар, нито ме интересува, а който иска информация-сега не е като преди 12 години. Само питаш Гугъл и всичко ти се изписва.
Може би, като работи в частна клиника да има различно отношение към пациентките си.

Здравейте, отдавна ви следя, но още нямам конкретни виждания по въпроса с ваучерите, затова си мълчах, но подкрепям това мнение.
Ако става въпрос за стария Налбански - без коментар, не знам колко е добър, но аз лично не бих рискувала да му падна в ръцете, а за младия - там вече и пари да ми дават няма да отида, носи само името, но е некадърен колкото си иска.
Не искам да изпадам в подробности от къде съм изградила мнението си, ще вметна само, че братовчедка ми е с 23 годишен стаж в Майчин дом/ и не ангажирам никого с него. Peace

# 629
  • Бургас
Вчера използвах ваучера си от Вип Оферта за почистване на  зъбен камък изключително доволна съм.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт