Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 689
  • 709
  •   1
Отговори
# 390
  • До хладилника, който обичам
Ползвахме си ваучерите за хотел Трещеник до Якоруда.
Страхотно място. Бяхме група. Хотелът е много добре реновиран, кухнята е съвсем прилична и най-важното за мен, носят всичко светкавично. Персоналът е много любезен и услужлив. Бяхме с куп търчащи, пищящи деца и с известно любопитство следях за някаква неодобрителна реакция, но такава нямаше. Получихме и талон за намаление за следващо посещение. Всички останахме супердоволни и сме решени да отидем пак Grinning

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 23:35 от Бу

# 391
  • София
Вчера идваха да пръскат против хлебарки и други "домашни любимци" - от Инсекта.
Доволна съм. Момчето дойде на време, напръска старателно на всякъде, даже повтори където му казах. Вече втори ден мета трупове.
Хапнах и картоф в Грингос със фреш от портокал.
Харесаха ми и двете неща, бяха точно като на плащащите в брой.
Отношението на персонала също беше добро, не като към ваучерка.

# 392
  • София
Вчера идваха да пръскат против хлебарки и други "домашни любимци" - от Инсекта.

Доколкото си спомням, имате куче в къщи (или бъркам  newsm78). Отровата, с която пръскат не е ли опасна за домашните любимци?

За кучето се сетих покрай прането на килими. Вашите точно 10 кв.м. ли бяха? Ако са малко над 10 по какви цени се доплаща? Тогава попитах в офертата, но не ми отговориха, а скоро трябва да си използвам ваучера.

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 00:18 от Тaня67

# 393
# 394
Бу, би ли споделила каква беше офертата?

# 395
http://www.imasdelka.com/kulinarna-feeriq-za-9-90lv-vmesto-za-20 … gorski-car-w69wyx - добре звучи, искам да я закупя за подарък, обаче не виждам опция за скриване на цената...
Отзиви за ресторанта?
И тази оферта не е за изпускане - маникюр+педикюр

# 396
  • До хладилника, който обичам
Бу, би ли споделила каква беше офертата?
Моля: http://bg.kolektiva.net/uikend-v-hotel-treschenk.html
Нощувка в двойна стая за 20 лв. Имах код за намаление от Колектива и ми излязоха по 16 лв ваучерите. В хотела беше толкова приятно, че съжалих, че не съм взела 3 ваучера, вместо само 2. Ние доплатихме 5 лв/вечер за стая с допълнително легло, на което каката вместо да спи, извъртя баща си да спи, а тя спа при нас с малката  hahaha

# 397
# 398
Добър ден момичета! Моля ви споделете някой бил ли е ето тук! http://selecto.bg/sofia/ledenostudeno-frappe-i-voda-na-strahotna … a-cena-ot-2-lv/42       Интересно и доста странно място ми се вижда? Мерси!

# 399
  • Sofia
Какво ще кажете за тази оферта за фотоепилация: http://www.zadrujno.bg/646/traina-epilacia-malki-golemi-zoni-elo … ane-otstapka.aspx

Не съм много запозната с точно тази апаратура, но пише, че може да се излагаш на слънце дори след процедурата? Има ли някой, който е пробвал?  Thinking

# 400
Много съм тъпа,4ак сега видях,4е вау4ера ми за Мама Миа е бил до в4ера  smile3514 .Дали имам шанс,ако им се примоля да ми го признаят.

# 401
Относно една оферта на Колектива, обаждах се да питам, също няма никакво намаление.
Става въпрос за катерене в "Студентски град". Това е цената на обичайните им карти. Също така да "забравили" да напишат, че на всяко ходене се плаща по още 10 лв. за инструктор. Може и да не е нужен, но на начинаещи със сигурност е!
Люлин, аз катеря от 10 години и по-миналата година се запознах с Емо, който сега работи в "Гравити". 40 лв. е цената на карта без инструктор, а в условията на офертата пише, че 80 лв. е цената за тренировките с екипировката, инструктора и обучението за начинаещи. Така че, за 40 лв. получаваш малко повече, отколкото ако просто си вземеш карта от "Гравити".
тейк ит изи, гърл:-)

Точно затова се обадих, увериха ме, че инструктора се заплаща допълнително, точно както го написах.
Само че не са го записали в офертата. Те така казаха: в офертата не го пише.
Затова и не купих ваучери, реших ако ходим да е без.
На теб приятно катерене, аз много харесвам този спорт. Simple Smile
инструкторът се заплаща, ако искаш на всяко посещение от тези 10 да те осигурява, да. иначе не се заплаща. а осигуряването, може да го прави всеки един в залата:-)

# 402
  • София
Добър ден момичета! Моля ви споделете някой бил ли е ето тук! http://selecto.bg/sofia/ledenostudeno-frappe-i-voda-na-strahotna … a-cena-ot-2-lv/42       Интересно и доста странно място ми се вижда? Мерси!

Taka и не съм влизала, но в същата сграда има чайна, която мамите препоръчваха да се посети в темата за приятни местенца. Външно сградата не изглежда да е ремонтирана, но явно вътре са се постарали. Както пише, е бивш склад и е почти на ъгъла с Дондуков.

# 403
  • Някъде на път....
Отзиви за автомивка Витоша, моля!  Wink  Днешната им оферта изглежда много добре - Топ оферта! Цялостно пране на автомобил + външно измиване от авт …  отстъпка от 55%.

А и на Колектива офертата за Копривщица звучи изкушаващо - Копривщица: 2 нощувки за двама в „Хаджи Иванчова къща” само за 5 … вместо за 116 лв!  Само се чудя как ли са цените за хапването там.....Иначе е идеално за някой уикенд, не мислите ли?  Peace

# 404
  • София
Един дебилен въпрос от начинаещ. Какво означава тва: Ваучерът може да бъде използван в рамките на едно посещение. Аз си харесах една оферта и си поръчах няколко накуп от нея, означава ли, че ще трябва да я използвам наведнъж? Или точно обратното? Rolling Eyes

Също при плащането в Ийзипей трябва ли да нося принтирано заявката с номера на плащането? Или може да си препиша номерчето просто и с него. Embarassed

Моля, осведомете невежата си посестрима. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт