Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 643
  • 709
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ситара напоследък все по често срещам този номер , особено като са по далечни почивки   Crossing Arms , иначе офертата звучи добре , но не вярвам реалната цена да 2200  newsm78

# 451
Здравейте, моля ви за мнение за ресторант „Коза Ностра“ – тази оферта.

Ходихме там с друга оферта няколко пъти и опитахме доста неща. Пиците не е нищо особено, топлите предястия изобщо не стават, а напитките са леко скъпички в сравнение с други пица.

Zvanche има някакви маси отвън (които не се ползваха, когато ние ходихме), но не е градина. Има детски кът в близост, които в нашата оферта беше безплатен за 2ч.

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 10:06 от Евка

# 452
И аз ползвах ваучера за Унищожаване на вредители (хлебарки, мравки, бълхи, дървеници и др.) във вашия офис или дом, само за 10лв. вместо 40лв. от Пест Контрол Момчето е точно и много обяснява.
Дадоха талон за 50% отстъпка  при следващо викане.Нито една хлебарка не излезе, май е нямало нужда в нашия случай.Котката седя 2 часа на балкона- нищо и няма Mr. Green

# 453
  • София
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/strii-mozhe-i-bez-tjah-izgla … f_40290_39576_376

някой да е ползвал тази оферта? дали има ефект? мерси предварително за споделеното!

# 454
  • София

Ходихме там с друга оферта няколко пъти и опитахме доста неща. Пиците не е нищо особено, топлите предястия изобщо не стават, а напитките са леко скъпички в сравнение с други пица.

Zvanche има някакви маси отвън (които не се ползваха, когато ние ходихме), но не е градина. Има детски кът в близост, които в нашата оферта беше безплатен за 2ч.

Евка, според мен ти говориш за КАЗА Ностра, в Овча Купел. Този е друг.....

# 455
http://grabo.bg/7-dni-na-maldivite-sas-zakuska-obiad-i-vecheria- … 50-otstapka-0g9k9  Flutter
[ote]\
Внимание!"Бонуси към офертатаАко закупите ваучер, можете да се възползвате и от отстъпка за самолетен билет с включени летищни такси за Истанбул - Мале, на промоционална цена от 699 евро. Намалението за деца от тази цена е в размер на 150 евро.'"
Момичета,четете внимателно офертите! Офертата не включва  и пътя до Истанбул и билета Истанбул-Мале!

Така е, но аз се отдадох на голям рисърч и въпреки всичко си излиза много евтино. Към 90-100 лева е с автобус отиване и връщане до Истанбул. Оферта си е. Но пак си е за хора с малко повече възможности. Защото 6 хиляди не ти мърдат Simple Smile  но откакто я видях тая оферта сън не мога да заспя Simple Smile Имайте предвид че и периода от април до ноември е влажния и се случва да валят обилни дъждове та може и да уцелите дъждовни дни Simple Smile

# 456
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/strii-mozhe-i-bez-tjah-izgla … f_40290_39576_376

някой да е ползвал тази оферта? дали има ефект? мерси предварително за споделеното!

Какво се разбира под "изглаждане на стрии"? Не ги заличава, явно, а какво? newsm78

# 457
Някой дали може да се включи с коментар по тази оферта, че ни предстои РД на малкия
http://www.member.bg/оферти-в-софия/item/59-temetichen-rojden-den

Разглеждах им сайта, но ми се струва мъничко и няма пързалка....... Нека някой ако го е посещавал да даде отзиви.

# 458

Евка, според мен ти говориш за КАЗА Ностра, в Овча Купел. Този е друг.....
Да, онази оферта беше с детски кът - купих ваучер, но за съжаление, докато се накумя, срока на ваучера изтече, само си дадох парите на вятъра Sad

# 459
  • София
Да попитам някой има ли отзиви за тази процедура, а и за самия салон?

79% отстъпка от кислороден пилинг и кислородна мезотерапия с кол … чен център Енигма

# 460
И аз да се оплача - изтекъл ми е ваучера за пицария Мамма Миа. СНощи видях. Подозирам, че при пускането на оферти винаги имат задна мисъл, че няма да се ползват всички закупени ваучери. Аз съм си виновна, че не гледам, но пробвах 3 дни да се свържа с тях миналия месец и се оказа, че са много натоварени и трябва да поръчам няколко часа по-рано, което значи да вържа някой в къщи да седи 4 часа и да чака пица. Все повече се замислям при покупка на ваучер. Naughty

# 461
Най-после снощи оползотворихме ваучера за ресторант "Ротонда" (София) Wink - приятно беше, много даже Wink Бях направила резервацията няколко дни предварително, съответно снощи като заваля и на двама ни с мъж ми много не ни се излизаше, но решихме все пак да се запътим към заведението, и без това там се резервира трудно, това ми беше вторият опит да запазя места... Останахме много доволни от заведението - не е претенциозно, но си е съвсем прилично - аз поне не забелязах масите да са нестабилни, по-скоро платнените столове бяха малко неподходящи за по-продължително седене на човек над 100 кг като мъжа ми, например Laughing Иначе заведението е приятно, на тихо и спокойно място, музиката на Шаде беше съвсем адекватна, а и особено като капеше дъждът се получи романтично преживяване Heart Eyes Храната без да е нещо особено, беше вкусна - особено ни хареса пиле "Какаду" - пилешко филе със смокини и ананас, много апетитно Simple Smile Препоръчвам също и салатата "Ротонда" Heart Eyes За две салати, две основни и каничка вино (500 мл) доплатихме 3,90 лв към 27-те лева от ваучера. Оценка 9/10 от нас Simple Smile

# 462
# 463
Да ви кажа пък на мен какво ми се случи.
Вчера след обяд си купих ваучер от Лапни за маникюр в Милано. В текста на обявата пишеше за 8 лв., но цената над бутона беше 5 лв. После и в неплатени суми ми излизаше, че дължа 5 лв. Смятах днес да им пратя банков превод. Та снощи някой ми звънял по телефона, но не съм чула. Днес се свързаха с мен да ми кажат, че имало технически проблем и ваучера ми бил изтрит... да си го купя пак.
Да, ама днес са си видяли явнно грешката и цената навсякъде е 8 лв. Не, че съм за 3 лв., ама не трябваше да ме лъжат, че са имали технически проблем. Просто човешки трябваше да обяснат ситуацията. Егати измамниците.

http://www.lapni.bg/offer/297

Много ми е интересно какво ще направят ако им платя. На мейла си имам потвърждение и кода на заявката.  Mr. Green

# 464
  • София
Ситара напоследък все по често срещам този номер , особено като са по далечни почивки   Crossing Arms , иначе офертата звучи добре , но не вярвам реалната цена да 2200  newsm78
Aми в сайта на фирмата, която предлага офертата - Еврохолидейз, цената на пакета за август е 1138лв, а за октомври 964лв. http://euroholidays.info/. Тъй че реалната цена хич даже не е 2200лв.

Общи условия

Активация на акаунт