Прави ми впечатление обаче, че повечето момичета са с планово секцио (или по желание), а на мен ми се иска да прочета повече истории за нормалното раждане, повече впечатления от специалистите, работещи там. До сега едно майче ми отговори как е протекло раждането и (естествено раждане). Предстои ми след малко повече от месец ГОЛЕМИЯТ ДЕН, но лекарят при когото ходя и от когото съм много доволна не изражда нормално- моля за помощ, кого да си избера! Първоначално исках да е на случаен принцип, но в последните дни се замислям, че ако се наложи секцио по спешност, не ми се разчита единствено на късмета! Иска ми се да попадна при ЧОВЕК КОИТО ДА НЕ МИ СЕ ПОДХИЛКВА, ЧЕ КАТО СМЕ ПРАВИЛИ БЕБЕТО НЕ СЪМ ПЛАКАЛА, НО И АКО СЕ НАЛОЖИ ДА МЕ СРЕЖАТ ДА Е ПРОФЕСИОНАЛЕН ШЕВ Мисля,че си направила добър избор.Доволна съм от доктора.Раждането ми бе секцио.

А в сайта на болницата виждам, че д-р Георгиев не присъства в падащият списък (навярно е в отпуска човекът), но и като реших да си запазя час при д-р Гамишев (така или иначе се насочих към него за раждането), не ми показва в кои дни и часове е свободен. За никой от специалистите няма такава опция