Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
-
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
-
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
-
Как да избера подходяща хлебопекарна машина?
-
Каква е рецептата за шоколадов кекс в хлебопекарна?






Спрях цикъла и пуснах за месене на тесто като добавях брашно....ами доста пое. Ползвах пресни домати , настъргани, имах чувството , че постоянно си пускат сок и не става хубава топка тестото. Позаглади се накрая , втаса хубаво- изпълни се до горе. Сега пека и се надявам да е станал, че нещо не ми допадна висенето почти час до машината да я наблюдавам и да добавям брашно
Ще се замислям вече де , след този случай