Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
-
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
-
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
-
Как да избера подходяща хлебопекарна машина?
-
Каква е рецептата за шоколадов кекс в хлебопекарна?

Това да го видя, няма да го повярвам. Едно нормално втасване е около час или поне 40 мин., месенето е поне 10-20 минути и печенето около 50 мин. - това прави 1час и 40 мин. до 2 часа. Колкото и мая да се сложи, не вярвам да стане вкусен хляб за 58 минути.
.При мен е 1 час и 20 мин., само веднъж съм правила хляб на нея, по рецептата от книжката, много хубав стана. 




