Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
-
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
-
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
-
Как да избера подходяща хлебопекарна машина?
-
Каква е рецептата за шоколадов кекс в хлебопекарна?
Както и да е. Та казанчето ми тече. Въпреки това си пека все още успешно хляб с Аляската. Сипвам най-отдолу брашното, солта, захарта, а отгоре слагам шупналата мая и водата в момента, в който съм натиснала старта. Случва се да прокапе и се образува нагар под контейнера с времето, който почиствам като се понатрупа. Прежалила съм я тая машина, дълго време ми робува и е на доизживяване. Преди няколко дни правих и лютеница и ме е срам да ви кажа как я почистих после.
Не съм чела темата от месеци, някой дали е успял да се снабди с нов контейнер? Аз просто се отказах още преди много време. Опитай така с брашното най-отдолу и пробвай да сипваш течността по малко, за да не протича казанчето.
как да се преборя с това?
