На море в Гърция - 4

• 141 307
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Лошото е,че като отидеш на някой хубав остров и после имаш други изисквания Wink
Иначе аз съм пристрастна към цяла Гърция и нашето море вече съм го отписала Confused

И ние сме отписали нашето море  Wink.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 02:18 от Тaня67

# 106
  • Пловдив
Може ли да разкажеш малко по-подробно впечатления от Атина Палас - имат прилична оферта за Август и вече съвсем се чудя. Най-вече условията и храната ме интересуват. Благодаря предварително.   bouquet

Ние сме само със закуска,има избор и е вкусна,стаите се почистват всеки ден.Другата седмица,като се върнем ще пиша по подробно.Нямаме брак,затова ни искаха акта.

# 107
За гергьовденските празници бяхме на  о-в Тасос с организирана екскурзия, но собствен транспорт.За първи път ходя там и честно казано не останах особено очарована.Голи скали, нищожна растителност. CryХотелът, обаче, беше много добър! smile3501Обслужване на ниво, храната фантастична, собствен плаж с кътове за отмора, външен детски и голям басейн, вътрешен басейн, сауна, фитнес.Това е сайтът на хотела: http://www.bluedreampalace.gr/en/fotografies.html, който с чисто сърце препоръчвам.Единственият недостатък е, че е отдалечен на около 3 км от селището Лименария и е неудобно, ако нямаш собствен транспорт.За хора, които търсят спокойствие и релакс е страхотен. thumbsup
Преди седмица, пък, се върнахме от Халкидики.Бяхме за четири дни с три нощувки,ол инклузив чрез агенция.Бяхме в Посиди,Касандра в хотел http://www.possidi-holidays.gr/portal.php?language=BG.Фантастичен хотел, 5*, храната беше много добра, обслужването- без забележки. smile3521Басейн:малък и голям, детска площадка, тенис корт, собствен плаж, който е безплатен за гостите на хотела, стаите просторни, чисти и с малки тераси.Иначе този ръкав на Халкидики не ми хареса като природа, но за почивка става.Има интересна пещера, нарича се Петралона, където са намерени кости на първите homo sapiens, отпреди 200 000 г. Много е красиво и си заслужава да се види.

# 108
  • София
selim,  "Голи скали, нищожна растителност" - това в никакъв случай не може да се каже за Тасос  Laughing   Естествено дали му харесва на човек или не, е въпрос на лични предпочитания... Но в интерес на истината - Тасос е ЗЕЛЕН и то, много!

# 109
  • София
И аз това се зачудих, там има страхотни борове, пчелите им правят основно боров мед, с който е известен острова - с по-тежък вкус и по-тъмен, с мирис на бор. Освен това наричат Тасос "зеленият" остров. Grinning

# 110
  • Абсурдистан
Selim, разгледах сайта на Посиди и на мен много ми хареса.
Там обаче не предлагат олл инкл. Може ли да кажеш ти от къде резервира, та имаш и олл инкл.

# 111
  • На брега на реката
selim,  "Голи скали, нищожна растителност" - това в никакъв случай не може да се каже за Тасос  Laughing   Естествено дали му харесва на човек или не, е въпрос на лични предпочитания... Но в интерес на истината - Тасос е ЗЕЛЕН и то, много!

selim е права, за частта около Лименария. Писах по-рано в темата, че преди около 25 години тази половина на острова е била засегната от огромен пожар и всичко се е обезлесило. Едва сега са успели частично да залесят тук-таме, където почвата позволява, но дърветата са още малки.

selim, точно другата половина на острова е изключително пищна и зелена. Wink

# 112
Selim, разгледах сайта на Посиди и на мен много ми хареса.
Там обаче не предлагат олл инкл. Може ли да кажеш ти от къде резервира, та имаш и олл инкл.

Агенцията, която ползвахме се казва odans-travel.В договора, който сключихме с агенцията пишеше, че е само закуска и вечеря, но на вторият ден седнахме да обядваме в ресторанта на хотела с намерението да си поръчаме от листа с менюто, но сервитьорът ни попита в коя стая сме, провери списъка и се оказа, че имаме и включен обяд в пакета.
А, между впрочем, почивката бях резервирала от сайтовете за групово пазаруване, където правят страхотни намаления.Цялата почивка ни излезе 470 лв. за мен и съпругът ми, като за детето, което е на 5 год., беше безплатно.

# 113
  • София
selim, със собствен транспорт ли ходихте до хотела в Посиди или с автобус?

# 114
selim, със собствен транспорт ли ходихте до хотела в Посиди или с автобус?

Ходихме със собствен транспорт.Пътят, долу-горе, е колкото от София до Бургас.
На връщане ходихме до Magic park в Солун.Страхотно се забавлявахме там.

# 115
  • София
Ходихме със собствен транспорт.Пътят, долу-горе, е колкото от София до Бургас.
На връщане ходихме до Magic park в Солун.Страхотно се забавлявахме там.

Това потвърждава подозренията ми, че сайтовете за колективно пазаруване с "уж" големите намаления са пълна измама  Confused Ето http://www.odans-travel.com/ekskurzia/271/1/13/%D1%85%D0%B0% … -HOLIDAYS-5*.html я офертата публикувана на сайта на същата фирма, без да има нужда от ваучер от колективно пазаруване и цената е същата.
Офертата е добра и хотела изглежда много хубаво, а и ти казваш, че наистина си заслужава, но съм възмутена от начина, по който заблуждават хората, че получават някаква отстъпка при колективното пазаруване   Close

# 116
  • София
Чарита, нещо не се отваря този линк.

# 117
  • София
Чарита,  нещо не се отваря този линк.
Ох, така и не се научих как се вмъква линк в текста  Embarassed
Ето така би трябвало да се отвори: http://www.odans-travel.com/ekskurzia/271/1/13/%D1%85%D0%B0%D0%B … OSSIDI-HOLIDAYS-5*.html

П.П. По някаква причина линка отваря заглавната страница на агенцията. Но от там можете да цъкнете на линка "ХАЛКИДИКИ - ХОТЕЛ "POSSIDI HOLIDAYS" 5*
от 151.00 €" (намира се от дясната страна под Извънредни оферти)

# 118
"Това потвърждава подозренията ми, че сайтовете за колективно пазаруване с "уж" големите намаления са пълна измама  Confused Ето http://www.odans-travel.com/ekskurzia/271/1/13/%D1%85%D0%B0% … -HOLIDAYS-5*.html я офертата публикувана на сайта на същата фирма, без да има нужда от ваучер от колективно пазаруване и цената е същата.
Офертата е добра и хотела изглежда много хубаво, а и ти казваш, че наистина си заслужава, но съм възмутена от начина, по който заблуждават хората, че получават някаква отстъпка при колективното пазаруване"  

http://www.odans-travel.com/ekskurzia/271/1/13/%D1%85%D0%B0%D0%B … OSSIDI-HOLIDAYS-5*.html
Това е линк към оферта на фирамата без намалението.Ние платихме по 235 лв., което все пак за двама човека е 80,00 лв. Grinning
За почивката в Тасос,   Nature Sunnyсъщо бяхме с ваучери от намаленията и ни струваше общо ,за 2 възрастни и дете, 380, 00 лв. При това  обявената цена в сайта за възрастен беше 220,00 лв, за дете 110 лв.Тъй като пътувахме със собствен транспорт  car003 ни беше приспадната сумата от 170 лв. общо за тримата. #CrazyДосега съм се възползвала три пъти от такива намаление и ,честно казано, не съм останала разочарована. newsm10Фирмата, която тогава организираше пътуването се казва "  bella travel".

# 119
  • София
От кои сайтове за колективно пазаруване са закупени тези почивки?

Общи условия

Активация на акаунт