На море в Гърция - 4

• 141 267
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
selim, платили сте по 235 лв. защото сте били със собствен транспорт. упоменато е и в посочената оферта, че се приспадат 30 евро ако не ползваш автобусния им транспорт (295 лв. минус 30 евро или 60 лв. е 235). А реална отстъпка заради колективното пазаруване не са направили никаква! Изключително грозно и некоректно е от тяхна страна и ако аз се бях възползвала от "намалената" им оферта вече да съм писала жалба до Комисията за защита на потребителите, защото това тяхното е откровена лъжа - визирам туристическата агенция и сайта за колективно пазаруване.

Изместих темата, за което се извинявам Blush

# 121
 Ще пътуваме със самолет до Атина края на август-аз, съпруга ми и детето. Какви документи да носим за детето, което има лична карта?

# 122
  • София
Ще пътуваме със самолет до Атина края на август-аз, съпруга ми и детето. Какви документи да носим за детето, което има лична карта?

Никакви. Сравняват имената на детето и родителите, а щом ти е съпруг предполагам, че имената съвпадат. Ако има някакво разминаване - вероятно акт за раждане, но не съм се интересувала.

# 123
   Благодаря!

# 124
Ако е първа лична карта /14-18г./ се поинтересувайте дали я признават за излизане в чужбина  newsm78 преди 2г на сина ми му искаха задграничен паспорт, казаха, че тези карти важели само за България  #Crazy добре, че носехме и него  Peace

# 125
  • София
Защо пък са се заяждали така? И при нас е първа лична карта (щом е още дете и не е навършило 18 е такава  Wink). Не бих могла да изброя колко пъти сме я използвали за целта и никога не са искали паспорт.  newsm78  Не сме се и сещали да носим друг документ. Дори единият път пътуваше сама с пълномощно със самолет и пак само с лична карта мина.

# 126
  • Абсурдистан
И на мен не са ми правили проблем за личната карта на детето ми.
Но.... и аз бях чула такива неща и миналата година се обаждах до външно министерство, което  ми изчете една лекция, как видиш ли тази лична карта едва ли не за нищо не служила. Опитах се да им кажа нещо, но тя ме контрира с думите че едва ли знам повече от нея  ooooh! То и затова външно има такав слава и хората избягват да взимат съвети от него, щото не се знае колко глупави са те.
После на Кулата като си говорих с митничаря той много се смя и каза, че такива случаи има често. Обясни ми, че дори на Мария Луиза, където уж се води централа не можели да дадат еднозначен отговор. Което просто ме остави безмълвна.

# 127
  • Пловдив
Може ли да разкажеш малко по-подробно впечатления от Атина Палас - имат прилична оферта за Август и вече съвсем се чудя. Най-вече условията и храната ме интересуват. Благодаря предварително.   bouquet
Върнахме се от Атина палас,изкарахме чудесно.Хотела и басейните са чисти.Има детски център,който за съжаление открихме предпоследния ден,работи от 14.30 до 22.30. Детска площадка няма/на сайта има показана детска площадка/,има едно люлеещо се конче,мини пързалка и мини къщичка/счупена/.За плажа на хотела отзиви не мога да дам,ние всеки ден бяхме на различен плаж по ръкава. Закуската беше ок,една вечер ядохме в таверната и там храната е добре.
Интернета е 3 евро на час.
Сега видях,че са ни настанили в suite, а не в супериор както мислех,бяхме платили обикновена двойна с частичен изглед море.

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 23:01 от hris80

# 128
 Решихме с мъжа ми тази година да почиваме в Гърция в началото на август.
Търсим място с хубав плаж  и повечко забавления за малко дете(дъщеря ми е на 4 годинки).
 Можете ли да ме ориентирате кое е най-близкото такова място от границата и някакви ориентировъчни цени на  храните по заведенията там.
 Да речем обяд за двама с дребната колко горе долу ще ни струва? И цените на люлки,влакчета,пързалки как са?

# 129
  • Burgas, Bulgaria
След много умуване най-после взехме решение-в началото на септември ще сме в Кефалония.Досега не сме били там и моля тези които са го посетили да споделят какво интересно има на острова,какво е хубаво да се хапне и т.н.Харесали сме този хотел: "Kefalonia Bay Palace"-надявам се да е както на снимките.

# 130
  • София
Може ли набързо да попитам как са плажовете на Кавала - един ли е, няколко ли са, хубави ли са, камъни или пясък, плитко ли навътре (заради детенце). Ще почиваме близо до Гоце Делчев и нищо чудно единия ден да отскочим до там, че ми се иска и на крепостта да се качим... Може ли някой набързо да ми нахвърля интересните забележителности, тънкости, какво си струва да се види и какво не трябва да се пропусне? Много благодаря предварително.  Hug

# 131
Ние се завърнахме вече от почивка в Гърция. Много негативни емоции натрупахме в хотела в който бяхме резервирали!!!
Бяхме на 2-рия ръкав- Ситония, на Торони, хотела също се казваше Торони 4 звезди. Ние сме почивали досега 2 пъти в Гърция, на Касандра и винаги сме били доволни.
Хотела е много хубав, нов, разполовението е супер. Стаята в която ни наитаниха беше с 2 отделни стаи, кухня и 3 големи тераси! А си бяхме платили 2-на стая. Ноооо, храната беше просто ужасна. Просто не мога още да проумея как е възможно това в такъв хубав хотел?!!!
За вечеря имаше зелена салата, цвекло и една тип руска салата. От основните- пържоли и 2-3 гадни манджи...Освен това след като свършиха първите пържоли- не заредиха....На сутринта- филии, пържени филии, сладко, шунка и сладко. Ама буквално само това имаше! Ние попитахме дали може да ни донесат плодове или сирене, маслини, домати...Казаха, че нищо друго няма да ни дадат...И съответно да не ви казвам как се ядосахме. Обадихме се на агенцията в БГ и се изнесахме веднага от хотела. Преместихме се на Касандра. Намерихме мн хубав хотел в Ханиоти, Лесе, също е 4 звезди. Прекарахме си чудноо.

# 132
    Здравейте момичета Hug, изчетох ви внимателно, но имам малко нужда от помощ.
Искаме тази година със съпруга ми и неговия син, който е голям, тоест води се възрастен
да отидем на почивка в Гърция /за първи път ще ни е/.
Разгледах хотела на Selim- "Посейдон",където е била в началото на юни all inclusive и
честно казано ни хареса.Търтсим точно такъв тип, почивка- хотел на плажа, затворен комплекс,
задължително all inclusive, чисто, приятно, хубава храна, палми....
Разгледах много оферти на агенции, но се притеснявам да резервирам, за да не останем излъгани в крайна сметка.
   Затова моля, ако някой е ходил на такъв тип почивка, да сподели с мен своите впечатления и оферта, за да мога да се възползвам и аз спокойно.Дестинациите, които сме си опредлили са Халкидики и Тасос, финансово можем да отделим до 500лв човек за 7 нощувки примерно в тройна стая или малък апартамент  /нещо удобно за трима възрастни/.
   Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet!

# 133
  • Абсурдистан
    Здравейте момичета Hug, изчетох ви внимателно, но имам малко нужда от помощ.
Искаме тази година със съпруга ми и неговия син, който е голям, тоест води се възрастен
да отидем на почивка в Гърция /за първи път ще ни е/.
Разгледах хотела на Selim- "Посейдон",където е била в началото на юни all inclusive и
честно казано ни хареса.Търтсим точно такъв тип, почивка- хотел на плажа, затворен комплекс,
задължително all inclusive, чисто, приятно, хубава храна, палми....
Разгледах много оферти на агенции, но се притеснявам да резервирам, за да не останем излъгани в крайна сметка.
   Затова моля, ако някой е ходил на такъв тип почивка, да сподели с мен своите впечатления и оферта, за да мога да се възползвам и аз спокойно.Дестинациите, които сме си опредлили са Халкидики и Тасос, финансово можем да отделим до 500лв човек за 7 нощувки примерно в тройна стая или малък апартамент  /нещо удобно за трима възрастни/.
   Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet!

Според мен, за тази сума не може да намерите алл инклузив за 3-ма възрастни, при тези условия за стая, за 7 дни.

# 134
Чипоноска, аз визирах тази сума защото като разглеждах офертите на агенциите,
цените се движеха около нея за човек.Иначе приемам всякакви предложения Peace.

Общи условия

Активация на акаунт