Безопасен ли е добивът на шистов газ за природата - НЕ !

• 38 699
  • 896
  •   1
Отговори
# 825
  • София
...свързани с ТИМ фирми налагат необезпокоявано картелни цени на зърното, а оттам – на хляба и олиото[/color], което по същество е пладнешки грабеж, засягащ всеки български гражданин, но кой знае защо този монопол не е преследван съгласно антимонополното законодателство.

Хахаха! Вселякът се завърна!
Картел?
Монопол?

Ами че туй са все нещица, пръкнали се и усъвършенстващи се в твоята нова "родина" (Щатите, демек).

Ама защо да говорим за това..., нали?  Wink

Хей, приятелю (сигурна съм, че не си лош човек, иначе), дай да заровим томахавката и всеки да си живее там където си е избрал да му е котурката (не е от моя край думичката, ама се използва масово и по предназначение в цялата МОЯ родина)!
... И най-важното - там да си безчинства. Като вреди - да вреди на собствената си челяд!
Ако иска добро да прави - пак на нея...

# 826
  • София
Американските бежанци, чуйте нещо свежо  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=7lSkFM9CxHY

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 02:50 от Пепеляши

# 827
Ха,ха,ха, ... и аз се чудя защо в Чалгастан  шистов газ не искат.  Laughing
Изромчили сте са бугари.  Laughing

Спомнете си класиката:

Шест кокошки съм заклала,
руйно вино съм наляла,
(2 пъти)
Яла либе довечера,
ще те чакам на вечеря
(2 пъти)

Краката съм си измила
с чирпанска керемида,
(2 пъти)
Хем са бели, хем дебели,
хем са слънце невидели.
(2 пъти)

Гащите съм си изпрала
снощи вечер на канала
(2 пъти)
Хем са прани, хем са драни,
хем ги нося разкопчани
(2 пъти)
http://vbox7.com/play:676ad2b8
 superuu
...............

Само да те гепна Радке
гащите ще ти цепна.
ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2)
 superuu

И накрая финалното клипче:

Гъз Глава Затрива    Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=_IpDi40S2XQ
 superuu

# 828

Последно новините от вчера са добри, нали? Люлин?

Пламене, като си пускаш да слушаш "музика" не е нужно и нас да ни уведомяваш  Peace

# 829
Пламене, като си пускаш да слушаш "музика" не е нужно и нас да ни уведомяваш  Peace
"Костов е виновен !" (c)  Laughing

bouquet

# 830
  • София
Ха,ха,ха, ... и аз се чудя защо в Чалгастан  шистов газ не искат.  Laughing
Изромчили сте са бугари.  Laughing
...

Приятелю, не я ли позна - та това е чалгата на твоята нова родина - Америка!  Grinning
Само че призовава българите да останат в България. Да не се предават като теб.

По горната причина, си един от последните хора, от които си струва да се вземе пример или съвет...  Wink
Като добавим и ограничеността в мисленето и ниското ниво на грамотност... не очаквам да спреш. Ама хич.

Просто ще продължим така, докато модератор не се разшета из темата.  Grinning

# 831
Та колко казваш е цената на земята, купувала ли си скоро, щото аз преди 2 месеца и знам каква е цената. Цените са смешни, без никакви напъни сумата ти се връща след 1 година.

В голяма грешка си Титина. Изобщо нямаш представа нито от цените на земята в района, нито от възвращаемостта. Ако продаваш евтино твоите пиши ми на ЛС, може да ги купя.  Peace

Разлика между купувам и продавам е ясно, че не правиш. Простено ти е.
И към Провадия не си ходила скоро, преди месец нямаше нищо, а сега чак и жълтеят полята (слънчогледа цъфти по-късно, но и с това не си наясно)И престанете с "моята" родина, щото накрая се оказва, че за просперитета на т.нар "проспериращ" народ голяма заслуга имат емигрантите.

# 832
  • Варна
Та колко казваш е цената на земята, купувала ли си скоро, щото аз преди 2 месеца и знам каква е цената. Цените са смешни, без никакви напъни сумата ти се връща след 1 година.

В голяма грешка си Титина. Изобщо нямаш представа нито от цените на земята в района, нито от възвращаемостта. Ако продаваш евтино твоите пиши ми на ЛС, може да ги купя.  Peace

И към Провадия не си ходила скоро, преди месец нямаше нищо, а сега чак и жълтеят полята (слънчогледа цъфти по-късно, но и с това не си наясно)И престанете с "моята" родина, щото накрая се оказва, че за просперитета на т.нар "проспериращ" народ голяма заслуга имат емигрантите.

Нещо не схвана ли? Каза че имаш земи там, явно според теб тези земи са евтини и не стават за нищо, затова ти предложих да ги купя, ако ги продаваш евтино.
Но ти явно си престанала да разбираш български. Простено ти е.
Може и да не ти трябва.

# 833

В голяма грешка си Титина. Изобщо нямаш представа нито от цените на земята в района, нито от възвращаемостта. Ако продаваш евтино твоите пиши ми на ЛС, може да ги купя.  Peace

Нещо не схвана ли? Каза че имаш земи там, явно според теб тези земи са евтини и не стават за нищо, затова ти предложих да ги купя, ако ги продаваш евтино.
Но ти явно си престанала да разбираш български. Простено ти е.
Може и да не ти трябва.
Айде прочети, какво съм написала. ако си толкова и медицинска сестра колкото разбираш и написаното от другите е ясно защо е такова нивото на българското здравеопазване

# 834
  • Варна
 Laughing Да всички сме медицински сестри в България. Вземи ти се прочети и преговори българския, дано не ти потрябва в бъдеще.

# 835
Ти май не помниш какво си писала в постовете си по други теми. ( това ще е заради онези диагнози)  newsm78

# 836
  • Варна
Ти май не помниш какво си писала в постовете си по други теми. ( това ще е заради онези диагнози)  newsm78

Shocked  hahaha

# 837
Темата е важна и интересна.
Естествено, човек трябва да се абстрахира от една определена драка, претендираща че има достъп до информация, а при молба за такава, праща целокупно всички в търсачката.
И невъзпитана, на всичкото отгоре!

# 838
  • Варна
Ти май не помниш какво си писала в постовете си по други теми. ( това ще е заради онези диагнози)  newsm78

А ти очевидно не помниш за кой потребител става дума. hahaha Не случайно ти се присмиват. Излагаш се, моля те, престани!

А това, че си си купила 3 декара 5 категория за по 200 лева, просто означава, че никой друг не ги е поискал, с други думи, минали са те. Мен арендатора ми редовно ме пита дали не съм размислила и дали искам да продавам. Дори на дърветата във Варна има лепнати обяви, че се търси земеделска земя, ама нали отдавна не си идвала насам, няма как да знаеш. А декара е по-евтин от другаде по една съществена причина - парцелите са големи. Сделките под 5000 лв. са рядкост. Но и това няма как да знаеш. Всъщност сериозно подозирам, че лъжеш, но нали няма как да разбера дали е така...
Въобще много обичам някой, дето не живее тук, да ми казва колко просперирам. Някак си странно изглежда отстрани, да не кажа смешно. Представите ти за Североизточна България са нереални, да не кажа неверни. Така че моля те, не давай мнение за неща, за които нямаш ясна представа. Praynig ooooh!

А и не разбрах какво общо имат слънчогледите до Провадия? Всъщност големи слънчогледови масиви има до Ветрино, ако знаеш въобще къде се намира.newsm78

# 839
Шанта, и до мен стигна такава интерпретация. Peace Дано!

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 10:20 от Люлин

Общи условия

Активация на акаунт