Захващаме пролетни плетки - цветни болерца, жилетки

• 123 427
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Преждата е "Кайро" бобина на Статекс - около 400 гр, куката е 2 мм.

Много е красива, браво Фиф! И ти стои прекрасно! Поредната перфектна изработка и оригинален модел!

# 181
Bravo Fif ! Наистина много красива рокля и ти стои  страхотно!   newsm10

# 182
# 183
Здравейте!

ето това е моето последно произведение - ново попълнение в бебешката ми колекция - https://picasaweb.google.com/stoyanova.y/BabyEmotions?authkey=Gv … 16287728450706626
много съм доволна как се получи, още по-симпатично ще е и като го изпера, но има време до тогава;

моделите за тези плетени бижута са меко-казано УникалнИ - съхранявам си ги в колекцията!!!

bouquet

# 184
  • София
Фиф, ти си уникална! Страхотна рокля, страхотно ти стои!  Hug smile3501

# 185
Фифи,страхотна рокля!Това е новият ми костюм-месец и половина яко плетене падна: http://bobi7315.snimka.bg/hobby/pletivo.597630.23753838

# 186
Фифундрела , danna999, bobi7315 , МНОГО КРАСИВО! БРАВО!  smile3501 smile3501 smile3501

# 187
  • най-шареното място
Чудна рокля!!!!
довечера ше се дивя на другите показани красоти.
Нямам търпение да се видим на плетка, та най-накрая се наканих да вляза и тук. Simple Smile

# 188
Поздравления за ФИФ и Боби7315 , това си е висша лига вече.

# 189
Шапо за домашния любимец:  Wink

# 190
Браво и на Боби! Simple Smile)
 И аз да се запиша с една туника от преждата, която ми подариха от конкурса "Плетенето е модерно" и шапка от остатъците!

# 191
Здравейте момичета,
отскоро нещо ме прихвана и си припомних що е то плетене, но още съм тотален новак и трудно преценявам дебелина на преждата, различни видове куки, прежди...и схеми не мога да чета, но чета и се надявам скоро да напредна. Много се възхищавам на творенията ви. Аз чакам бебче в края на август и съм се амбицирала да му подготвя разни неща.
Ето и първото ми "произведение":

Записвам се да мога да продължа да следя прекрасните ви творения и с надеждата да намирам от време на време някой друг съвет, за което благодаря предварително.

# 192
слончето е супер сладко - по схема ли е правено или е твоя идея?

и костюмът на бранимира е уникален, поздравления!

# 193
bobi7315, направо си като от журнал, Великолепна  bouquet

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:42 от УиУи

# 194
Привет!
Chickadee слончето наистина е много сладко. И аз плетох преди време, но по-голямо се получи, а малката искаше точно такова дребосъче.

Боби, костюмът е прекрасен, и цвета, и модела много ми допадна! Ще споделиш ли схема ако имаш?

Сиси Вас, туниката е оригинална, на една кука ли е? Също много ми хареса.

Фифундрела, роклята е разкошна! Би ли ми казала или ако имаш схема на горната част, за деколтето и гърдите как го оформяш? Много е красиво и стои добре. Аз скоро плетох един потник и горната му част е с тази плетка, но ми дърпа, а ти гледам че по друг начин си го правила.

Дана пелената много сладка и нежна.

Доци, да благодаря за схемата на жилетката, в скоро време ще я почвам.

Имам един въпрос, към плелите с Бегония и Котон софт, от къде поръчвате, или купувате? В Александър и Стенли нямат, в магазинчето на Хоби също не зареждат от тях.

Браво на всички плетачки и техните умения, страхотни сте!  bouquet

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 18:16 от svhristova

Общи условия

Активация на акаунт