Истинска история или упражнение по писане? Не че има значение.

• 28 710
  • 681
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз не смятам, че някой се интересува баш от литературните качества на написаното (и че липсата им е истинската причина за цялата тая истерия и порой от плюнки)  Simple Smile
Е, как?!
Аз само за това писах.

# 481
  • София
Почва да ми омръзва да пиша disclaimers, и се занимавам само защото от литературна гледна точка статията никак не ми допада и се обиждам на предположения, че съм я писала.
Да, това наистина е драма. И аз бих се чувствала зле. Разбирам раздразнението ти. Mr. Green

# 482
В списанието историйки с точно толкова неизмерима дълбочина на погледа и отрезвяваща читателите аналитичност  ли се публикуват?

# 483
Някой може ли да дефинира "кучка" в смисълът му извън "женско куче"  Praynig
Като те захапе - белег остава. Такъв, дето да ти напомня продължително време за захапката.

Може и пираня, кой както му харесва, свобода, либерте, дет' се вика.

Аз белези нямам, явно не съм общувала с кучки...или поне не съм разбрала, ако някоя госпОжа се мисли за такава   Laughing

# 484

а, ти не знаеш, щото си нова  Laughing

а аз съм добричка и ти линквам темата за ССФ: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74340.0
Аха, ясно! Благодаря!
Тук само аз ли съм била поне за малко "Теди"? Mr. Green

ПП. На мен също не ми е достатъчно издържано като стил есето, но не мисля, че има кой знае какви претенции.

# 485

Предишното или настоящото Теди?  Simple Smile

# 486
  • София
Нито кормих котки, нито родих три деца, никой няма да ме възпроизведе като литературна героиня. Даже образ от есе в женско списание няма да ме направят.
Ей това е тъжно.

# 487
  • София
Нито кормих котки, нито родих три деца, никой няма да ме възпроизведе като литературна героиня. Даже образ от есе в женско списание няма да ме направят.
Ей това е тъжно.
Има време, почакай. Wink

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 15:09 от Бoяна

# 488
  • В тъмната гора.

Предишното или настоящото Теди?  Simple Smile

Laughing дааа, за кое Теди става въпрос!?

# 489
  • В тъмната гора.
http://www.ladyzone.bg/lifestyle/jenata-dnes

Всички пишещи автори в списанието "Жената днес" имат нещо против майката, като образ, а и към майките си..
 На всички нещо им хлопа, когато пишат по темата..

# 490
  • София
Явно е много модерно да се обяснява какви тъпанарки са майките.
http://www.ladyzone.bg/lifestyle/jenata-dnes/story/191515479-Vsi … antimentalno.html

На мен вече ми се повдига от такива "несантименталности".
Недоволни крави.

# 491
  • София
Все още сме си мачистко общество и еманципацията у нас явно ще бъде евъргрийн. Нали помните, жена кранистка, щангистка и прочее.

# 492
Аз, копнеещата за дефиниции личност  Mr. Green, се чудя - какво значи "МАЙКИТЕ"  newsm78 Някаква инстанция ли е това, какво е?
Аз си имам майка и безкрайно я обичам, и детето ми безкрайно ме обича, знам, но да сложа мен и майка ми наред с другите МАЙКИ- а сега де  Thinking От всякъде слушам "Майките това, майките онова"- предпочитам да кажа майка МИ, или АЗ, или майката на еди кой си, но всички под един знаменател не ми звучи добре.

Все още сме си мачистко общество и еманципацията у нас явно ще бъде евъргрийн. Нали помните, жена кранистка, щангистка и прочее.

Това е вярно. Но не мислиш ли, че и причисляването към групата на "майките" е вид еманципация? По-напред някой каза "Майката не е като бащата"  Joy или нещо подобно- не е ли това стремеж поне в нещо да се почувстваш най и повече Thinking

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 15:35 от елиас

# 493
  • София
Да.
И недай боже да ти харесва да си майка или да харесваш майка си. Срамота!
Виждаме всеки ден какво се случва с общество, което се отнася по този начин към майките, цъфнали сме и сме вързали просто.

Що го взех толкова навътре пък аз.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт