Истинска история или упражнение по писане? Не че има значение.

• 28 703
  • 681
  •   1
Отговори
# 495
Калин Терзийски е пичч, макар и твърде дарк за мен понякога.

# 496
Историята е добра..по всичко личи, че и автора си го бива, като стигнах до описанието с татуировките..вече ме беше спечелил  Flutter

# 497
  • София
Не знаех, че толкова народ има проблем са майките си. Пък и с такова огромно желание, да го обяви на всеослушание.

# 498
Проблем ли имаш?! Нещо ми се караш ли?! За каква се помисли?! Tired
Това е моето мнение. Аз не те обиждам за твоето.
Но различни хора, различни идеали. Peace
Стой си там където си и не подскачай толкова! ooooh!

Боже, жено  Shocked , що реши, че имам проблем?
Ама то деца-форум, деца-форум и пак деца, и пак форум води до сериозни ограничения в преценката.

А ти, жено, що реши, че ме интересува имаш ли проблем?! ooooh!
Реви си там и не ме занимавай със себе си! Спасявай се! Tired

# 499
# 500
Не знаех, че толкова народ има проблем са майките си. Пък и с такова огромно желание, да го обяви на всеослушание.

Сериозно? Че то и тука всеки втори има проблем с майка си, а който няма със своята има с тази на съпруга си.

# 501
Все още сме си мачистко общество и еманципацията у нас явно ще бъде евъргрийн. Нали помните, жена кранистка, щангистка и прочее.
Ами, мачистко... с тая свекървокрация.

# 502
Тук само аз ли съм била поне за малко "Теди"? Mr. Green

Предишното или настоящото Теди?  Simple Smile

Laughing дааа, за кое Теди става въпрос!?

онази, антипод на ССФ Crazy, в предишен пост съм си признала :
В мен пък историята не пробуди никакви гневни чувства, сигурна съм, че познавам поне една "Теди". Дори си признавам, в момент от живота си и аз съм била "Теди", може би през първата година след раждането на сина ми съм изглеждала по същия начин в очите на хората, които ме познават по-отдавна.

# 503
  • София
Все още сме си мачистко общество и еманципацията у нас явно ще бъде евъргрийн. Нали помните, жена кранистка, щангистка и прочее.
Ами, мачистко... с тая свекървокрация.
Не случайно не е тъщокрация. Wink
Свекървокрация много ми хареса като дума. Joy hahaha

# 504
Мисля, че всеки, който е бил бивше Теди, в някакъв момент се е усещал като настоящо такова, независимо как е изглеждал в очите на околните и доколко е било обективно.

# 505
Определено тъмбс ъп, дето има един лаф.

Този е четивен. И не недодялан, а има някаква утаена горчивина в думите му.Все пак, той я обича, неговата Мама! Laughing

# 506
Не успях да изчета цялата тема, и на "великия творец" едвам изчетох първата творба за Тедито, а  за майка му не ми стигнаха сили. Stop
Мисля само, че този мухъл не е баща, демек няма как да му се е случило едно прекрасно Теди да му роди дете, иначе не би написал такава боза.
Да бъдеш майка и да бъдеш добра майка...има огромна разлика, това с циганите гении ме разби, че те са си направо виртуози.
Не виждам нищо трагично, че една жена има три деца и е бременна с четвърто. Това си е за поклон. И понеже знам как се гледа дете, на автора ще му кажа да си завре молива...той се сеща къде.
А относно мечтите, не познавам човек без мечти, и не знам някой дето не ползва телевизора за фон.

# 507
  • Варна
Интересно... дали ние сме помъдрели

не, просто с Ружа избързахте с положителните думи за Анна Димова  Mr. Green

Е хайде сега, нали ежедневно си имаме Богиня? Тя предизвиква жлъч повече със самочувствието и красотата си, отколкото с искренността си по отношение на отсъстващия си майчин инстинкт.
Извинявай, Богиня!
Предполагам, че за мен става въпрос. /че много копи-пейстърки се навъдиха наоколо/
Няма проблем. Свикнала съм.

# 508
С всеки изминал ден се убеждавам, че този сайт не трябва да се казва бг мама, а бг драма. Тая Богиня не ви излиза от устите ден и нощ. Сега сте я задъвкали за отсъствие на майчин инстинкт #Crazy Луди ли сте, кви сте newsm78 И аз нямам деца и не искам да имам ( щото ми го няма инстинкта още, в отпуск е ). Що не си гледате децата и не спрете да се заяждате с Богиня? Всеки има право на избор в живота и на поведение в него. Извинете, че не всички пърхаме от щастие при мисълта за наакани памперси, биберони и колики, нямах идея, че това е грях. Вие с многото или малкото деца не ми пречите по никой начин, защото това си е ваш личен избор, ама хайде и ние без потомство да не ви пречим и да не правите подобни злобни и дребнави забележчици. Не всеки има за цел в живота да се размножава, уважавайте чуждия избор, още повече, че никой не ви го навира в лицето Peace

# 509
  • София
С всеки изминал ден се убеждавам, че този сайт не трябва да се казва бг мама, а бг драма.
Joy hahaha Joy Колко си права само...

Общи условия

Активация на акаунт