7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 51 283
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен! Да се запиша в новата тема с един въпрос.
За кандидатстването в професионални гимназии, се изисква и медицинско. Някой знае ли, какво точно представлява и може ли само от джипито да се издааде, или ще трябва да се минава по кабинетите.
За всяка професионална гимназия е различно, но за повечето е: Медицинско свидетелство /удостоверение/ за кандидатстване в професионална гимназия от личен лекар. Някои гимназии изискват бележка от очен лекар например.

# 586
  • София
Аааа да сте си мълчали! Кат не останат места за вас, сори  Joy

Всички под строй да стискат палци за великото класно утре! Кой я знае какво ще им даде.... преди седмица им дала да пишат есе по темата на тазгодишните 12-класни матури  newsm78 Кому е нужно това. Интересното обаче е, че няма оценки, била проверила есето на моята и на едно момче, другите кучета ги яли, важното е да седят и пишат НЕЩО у тоя час  #2gunfire
Еее не, та това си е чисто заяждане. Ще стискаме палци няма как  fingerscrossed. Да вземете да постискате и за моя убавец. Той си ходи по изпити, но всички в това време си правили класно по математика /без предупреждение/ и добре, че моичкият си има верни приятелчета та да вземат да го предупредят, че математичката казала за отсъствието му "Когато се яви ще прави и той!"
Вили за медицинското не съм разпитвала, но щом за шофьорска книжка си взех от личната лекарка, то и за кандидастване би трябвало да може.

# 587
# 588
Алоууу, ненаситните, етооооо: http://www.texasmonthly.com/blogs/eatmywords/wp-content/uploads/2011/05/cake.jpg

Ще замоля Лени да не се оплаква от дивана!

За медицинското - нашата ЛЛ каза, че бланката е като за постъпване на работа  Laughing

# 589
Здравейте!
Може ли някой да ми даде скала за изчисляване на оценката от ВО по География и История за 7 клас? Благодаря Ви предварително!   bouquet

# 590
Здравейте!
Може ли някой да ми даде скала за изчисляване на оценката от ВО по География и История за 7 клас? Благодаря Ви предварително!   bouquet

Ето това съм си запазила и тъкмо имам повод да благодаря already detective   bouquet:

# 591
Перископ, а дали и тази година скалата ще е същата?

# 592
Момичета снощи късничко коментирах с Летисия скалата за ВО по история за тази година, защото имаме проблем с нашата учителка. В училището скалата не е изнесена и затова днес позвъних в РИО и естествено мила родна картинка - отговориха ми, че нямам право да задавам въпроси, че не знаят каква е скалата и да си я потърся в Google-то. Не беше титулярката на телефона, а друга служителка, която в крайна сметка ми затвори. Май коментарът е излишен..... Simple Smile

# 593
Перископ, а дали и тази година скалата ще е същата?

Така си мислех - цитирам already detective. А защо да е друга?

# 594
  • my own world....
чета и се бия в челото - "Обяснява ми, че външното оценяване няма никаква стойност и по него не може да се направи класация на училищата.

Питам я за какво тогава служи въпросното външно оценяване и защо се провежда. Отговорът е кратък, но неясен: “За целите на министерството“.

Плахо питам: “Кои са тези цели?“. Г-жа Бойчева не знаела. Тогава моля да ме свържат с експерт, който да разсее митичността около външното оценяване и тук държавният експерт, оставяйки добрият тон ми отказва"
извадка от статията: http://www.dnes.bg/redakcia/2011/05/24/sueta-vmesto-obrazovanie-v-sofiia.119424

# 595
Добър ден, мами.
Lady изпита по физика не е бил труден /според думите на моя синковец/.
Относно втория модул - ами в нашето у-ще от две паралелки само двама са се отказали да го правят, но те нямало да кандидатстват никъде тази година.
Успех на химичетата днес /доста дечица бяха днес сутринта пред НПМГ/.

Върнах се да редактирам след прочетеното накрая, ами ние сме в основно у-ще, но профилирано и мога да кажа, че нивото ама никак не е ниско на децата. Благодарение на няколко преподаватели /за съжаление не всички са мотивирани да преподават/ децата се борят за знания и искат да се конкурират един друг. Въпреки, че ако от двете паралелки всички деца отидат в други у-ща или останат само две-три деца и това да означава, че ще закрият паралелка в осми клас - никога не са убеждавали децата да не се явяват на втория модул.
Някой може ли да каже какви точно са били задачите по физика в НПМГ?

# 596
  • навсякъде
Момичета снощи късничко коментирах с Летисия скалата за ВО по история за тази година, защото имаме проблем с нашата учителка. В училището скалата не е изнесена и затова днес позвъних в РИО и естествено мила родна картинка - отговориха ми, че нямам право да задавам въпроси, че не знаят каква е скалата и да си я потърся в Google-то. Не беше титулярката на телефона, а друга служителка, която в крайна сметка ми затвори. Май коментарът е излишен..... Simple Smile
Shocked
При нас учителите са казали, че няма да вземат под голямо внимание оценките от ВО. 

# 597
Здравейте!
Може ли някой да ми даде скала за изчисляване на оценката от ВО по География и История за 7 клас? Благодаря Ви предварително!   bouquet

Ето това съм си запазила и тъкмо имам повод да благодаря already detective   bouquet:

Много много благодаря .. дано все пак има леекичко изменение.. навсякъде не ми достига по една точка за 6  Tired

# 598
  • дълбоката провинция
елфа, отговорите са заграждали върху теста, така че надали някой има тестовите задачи, но са им дали задачата с разписване която не стигна до мен, за съжаление

# 599
  • my own world....
Изпитите в НПМГ, с изключение на математиката обаче са егати тайното нещо....всеки пита какво е било, търси да види примерен изпит...ама май няма. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт