Германска нова медицина - 7 тема

• 85 632
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Каси, когато моята дъщеря преди време имаше епизодични кръвотечения през носа, питах Кристиян по въпроса и той ми отговори следното: "Искам да се оттьрва" е конфликта и се асоциира сьс самочувствието. Ако активирва конфликт се качва и крьвното и е вьзможно да пука капиляри. 100% ще го израсте. На 14 това ще е минало. А може и по рано,на 11.

Вече ти трябва да помислиш какви проблеми имат децата ти и сама да намериш решението.
Много ти благодаря!
Конфликтът, който се асоциира със самочувствието + териториалния (нощното напикаване) може би трябва да разглеждам заедно? Или поотделно?
Искам да кажа, че при каката приключихме с териториалния - вече не се напишква, но пък се случи това с кръвта от носа. При нея мислих, че не може да си защити територията вкъщи (с брат й не могат да си поделят майчината обич). Сега, обаче, вече не се напишква, но дразгите с брат й продължават, все още ревността й е огромна, но я приема, примирено. И ето го новия конфликт: самочувствие. От какво, обаче да се отърве, свързано със самочувствието? От брат си?
При малкия съществуват и двата. Той не може да си завладее територия в детската. Имаше проблеми и със самочувствието, но мислих, че сме ги преодоляли ...

# 631
Защо не пробваш с есенциите на Бах или заведи децата на детски психолог....

# 632
Какво става със сайта gnm-bg.com? Не е достъпен.

# 633
Има някакъв технически проблем, по който се работи в момента.

Влизайте от тук - https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/

# 634
nenaatoa, благодаря, значи причините са много. В тази връзка четох в уикипедия, че според създателя на ГНМ в Израел хората не умират от рак и не се използва химиотерапия, за огромно съжаление не е така, тук много хора умират или от едното или от другото или и двете заедно, алтернативните методи не са изобщо на почит Peace

# 635
mimkis@,
Не че хората в Израел не умират от рак. Не си разбрала напълно. Само една определена група не умира. Някъде беше точно с цифри описано, но в момента не намирам къде. Там беше точно съотношението на живеещите групи в Израел описано. Образно казано: ако говорим за група А и група Б. От група А не умират 98% от получилите рак (биват лекувани с ГНМ). Група Б, които принадлежат към друга религиозна група биват стандартно "лекувани" и там знаем колко процента са живите след 5 години (2,2% ако съдим по американската и австралийската статистика). Накрая са представени точните цифри, колко са починалите от рак, без да се обявява какъв е процента на тия починали от А група и какъв на тия от Б група.

# 636
Здравейте.Моля да ме извините,че тази тема не съм я чела.Чета от време на време през темите. От около 4 години съм запозната с Германската нова медицина.

Но имам един въпрос, отговора на който мисля много ще ми помогне. В една стара тема Мая отговаря на съфорумка така
2: Левкемията е лечението. От лечението ли те е страх?

Въпросът и е от какво умират тогава хората с левкимия или рак ако това е лечението? Въпросът ми засяга само тези, които са се  отказали от химиотерапия и традиционна медицина. Защо тогава след като са в целебен етап те умират? Простете ме за въпроса, но е от ключово решение да го разбера.

# 637
Здравейте.Моля да ме извините,че тази тема не съм я чела.Чета от време на време през темите. От около 4 години съм запозната с Германската нова медицина.

Но имам един въпрос, отговора на който мисля много ще ми помогне. В една стара тема Мая отговаря на съфорумка така
2: Левкемията е лечението. От лечението ли те е страх?

Въпросът и е от какво умират тогава хората с левкимия или рак ако това е лечението? Въпросът ми засяга само тези, които са се  отказали от химиотерапия и традиционна медицина. Защо тогава след като са в целебен етап те умират? Простете ме за въпроса, но е от ключово решение да го разбера.

Левкемията е много тежьк конфликт.
Според тежестта на конфликта левкемията или минава от само себе си без последствия или е нужна намеса.
Повечето левкемии се третират от традиционната медицина.Почти няма човек,който да не се подлага на химиотерапия,ако му е открита левкемия.
Трудно е да се каже от какво точно умира пациентьт:от "терапията" или от тежката лечебна фаза,която се лекува неадекватно.
На немските сайтове има точни описания за левкемията.
В книгите на Хамер има глава с над 100 страници за левкемията.Там сьс сигурност ще намериш точните отговори.

# 638
Кристиян,добре дошъл!   bouquet
естествено имам въпрос  Blush -за пре-наталните конфликти...
има ли описано кое е определящо при вътреутробното развитие?имам предвид ,кой конфликт е по-силен-на майката,като отглеждаща плода в себе си,или на детето като вече почти самостоятелна единица/кой ли може да каже откога е това така,в кой момент вече е същество  Rolling Eyes/
за да опиша по-добре обърканите ми мисли,един пример- майката,докато е бременна е несигурна,неспокойна,не знае мястото си...но не поради бременността,а поради външни фактори/бремеността е нормална,безпроблемна/-това само конфликт на майката ли ще е?
аз ,примерно,имах конфликт „самотна,изоставена съм“,както и „несправедливо ми се случва това на мен“ по време на бременността,свързан именно с факта,че съм бременна,който конфликт директно се отрази на децата/добре ,че намерих терапевт,че повече от година търсих под вола теле  Whistling.../

# 639
Благодаря, Кристиан!   bouquet

# 640
Кристиян,добре дошъл!   bouquet
естествено имам въпрос  Blush -за пре-наталните конфликти...
има ли описано кое е определящо при вътреутробното развитие?имам предвид ,кой конфликт е по-силен-на майката,като отглеждаща плода в себе си,или на детето като вече почти самостоятелна единица/кой ли може да каже откога е това така,в кой момент вече е същество  Rolling Eyes/
за да опиша по-добре обърканите ми мисли,един пример- майката,докато е бременна е несигурна,неспокойна,не знае мястото си...но не поради бременността,а поради външни фактори/бремеността е нормална,безпроблемна/-това само конфликт на майката ли ще е?
аз ,примерно,имах конфликт „самотна,изоставена съм“,както и „несправедливо ми се случва това на мен“ по време на бременността,свързан именно с факта,че съм бременна,който конфликт директно се отрази на децата/добре ,че намерих терапевт,че повече от година търсих под вола теле  Whistling.../

Трудно ми е да ти отговоря.Прекалено малко е информацията.
Още на няколко дни ембрионьт изпитва и асоциира конфликти.
В по кьсна фаза най честите са моторните конфликти от силни шумове защото детето няма кьде да избяга.
Несигурна,не си знае мястото отговаря на хемороиди.
Твоето е било по скоро в областта на костите,врат-шия.(за теб).Изоставеност и тн,зависи от асоциациите може да варира широко-прекомерно надебеляване,анурия и др.
Някои жени свьрзват бременността си и по точно децата в утробата като "ремарке",за което идват известните разширени вени по време на бременността.

# 641
да,това за разширените вени също съм го сондирала сред няколко познати и приятелки ...и много интересно,че инстинктивно ,някои от тях осъзнаваха първоизточника на проблема

# 642
Попадна ми един курс в БГ, в който се споменава и ГНМ, и ми стана страшно интересно и веднага ми се прииска да отида и да задам всичките си въпроси. Като се зачетох обаче, ме обзеха съмнения, защото всъщност главната тема на курса е "Тотална биология" и е "...базиран на трудовете на Клод Саба (Тотална биология на живите същества), Жерар Атиас (Био-психогенеалогия), Рике Геерд Хамер (Нова медицина) и др"

(Ако гугълнете "Курс по Тотална Биология" излиза на първо място, да не излезе, че пускам реклама)

Дали някой от вас е ходил на предишния курс миналата година и да има отзиви?
Тъй като нямам време в момента да задълбавам в подробности трудовете на другите двама споменати освен Хамер, ще се радвам ако някой сподели по темата.
 Thinking

# 643
Попадна ми един курс в БГ, в който се споменава и ГНМ, и ми стана страшно интересно и веднага ми се прииска да отида и да задам всичките си въпроси. Като се зачетох обаче, ме обзеха съмнения, защото всъщност главната тема на курса е "Тотална биология" и е "...базиран на трудовете на Клод Саба (Тотална биология на живите същества), Жерар Атиас (Био-психогенеалогия), Рике Геерд Хамер (Нова медицина) и др"

(Ако гугълнете "Курс по Тотална Биология" излиза на първо място, да не излезе, че пускам реклама)

Дали някой от вас е ходил на предишния курс миналата година и да има отзиви?
Тъй като нямам време в момента да задълбавам в подробности трудовете на другите двама споменати освен Хамер, ще се радвам ако някой сподели по темата.
 Thinking

Виж това Каничка и бьди будна:
http://learninggnm.com/documents/whygnm.html

# 644

Общи условия

Активация на акаунт