Как тренирах-15

• 34 955
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Абе, вие сте машини !!!
Трябва ли да ме е срам ,че не знам именаста на упражненията които правя? Сега като се замисля, чета ви и без гугъл не разбирам какво сте тренирали  Embarassed
Хи хи хи..по-добре да не ги знаеш ..а да тренираш....отколкото да ги знаеш ..а да не тренираш Laughing
Йе,ме на..жив пример Laughing

# 646
И аз не разбирам за какво говорите! Simple Smile

Събирам сили за утре. Жива - умряла, ще се завлека в залата пък ако ще и само на пътеката да тропам. По този повод, да попитам... От пътеката, после като сляза много ми се вие свят. Мога ли да я заменя с крос-тренажора? Или не са взаимозаменяеми?

# 647
И аз не разбирам за какво говорите! Simple Smile

Събирам сили за утре. Жива - умряла, ще се завлека в залата пък ако ще и само на пътеката да тропам. По този повод, да попитам... От пътеката, после като сляза много ми се вие свят. Мога ли да я заменя с крос-тренажора? Или не са взаимозаменяеми?

E..не разбирате..виждаш го в Гугъл..и вече го знаеш..няма всеки път да проверяваш там де.Не са чак толкова уредите и упражненията Wink
След като бягаш..веднага ли слизаш..не изстиваш ли поне 5 мин Simple Smile

# 648
Абе, вие сте машини !!!
Трябва ли да ме е срам ,че не знам именаста на упражненията които правя? Сега като се замисля, чета ви и без гугъл не разбирам какво сте тренирали  Embarassed
Ee не така де. Ние да не мислиш, че сме се родили научени  Thinking Аз също честичко поглеждам за интересни упражнения или програми в нета. Чети, просвещавай се, експериментирай. Защото спортът не е едно тичане на пътеката като хамстер. Може да бъде супер забавно  Crazy
Черна стрела, права си за "изстиването". След интензивна кардио работа, трябва задължително да разтоварим с по-леко темпо, за да не "секне" всичко отведнъж.

# 649
И аз подкрепям - трябва да има разпускане на края... Естествено, че ще ти се завие свят, ако директно слезеш след пътеката. Нищо чудно равновесието да ти избяга и да се стовариш на земята...

Днес 6 часа подскачане около басейна

Вчера малко щанги
клек 80 и 90кг - 3ки и 5ци
лег 2х5х52.5, 2х3х52.5
тяга - 2ки на 120

ръце, рамене

5 часа подскачане

# 650
буболечка , далеч съм от едното тичане на пътеката  Confused
Чета и експериментирам постоянно.
Коледната ми мечта е щанга  ooooh!

# 651
Преди  2 час..бягане извън града-4км..ужасна студ...добре ,че в началото почнах с маска на лицето Laughing и май не успях да уплаша никой Simple Smile

# 652
Мдам, студеничко си беше. Аз карах час и половина колело. Успях да глътна само няколко глътки вода преди да замръзне. После се наложи да компенсирам с много чай, защото се изпотих много с всичките пластове термобельо, уиндстопери, фулфейси и подобни екипировки.

# 653
Мдам, студеничко си беше. Аз карах час и половина колело. Успях да глътна само няколко глътки вода преди да замръзне. После се наложи да компенсирам с много чай, защото се изпотих много с всичките пластове термобельо, уиндстопери, фулфейси и подобни екипировки.
ХА ха ха ..ако продължаваш така..с тез последните термини..май само ти,аз и Вероник ще останем в таз тема Laughing
Не може ли..яке ,жилетка,елек и т.н..Laughing

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 20:14 от Black Arrow

# 654
Тъкмо щях да пиша, че вече ме е срам да пиша тук...
Иначе, днес подсмърчаща все пак стигнах до залата и реализирах "скромна тренировчица" ( в сравнение с вашите) от която краката ми се разтрепереха, подмишниците заболяха от разните там уреди и накрая плувнах в пот и останах без дъх от тоз звяр крос-тренажора! Как издържат хората на него по половин час, ума ми не стига...

# 655
Тъкмо щях да пиша, че вече ме е срам да пиша тук...
Иначе, днес подсмърчаща все пак стигнах до залата и реализирах "скромна тренировчица" ( в сравнение с вашите) от която краката ми се разтрепереха, подмишниците заболяха от разните там уреди и накрая плувнах в пот и останах без дъх от тоз звяр крос-тренажора! Как издържат хората на него по половин час, ума ми не стига...
Е стига де..кроса е най-малкия дзвер..ако знаеш кви уреди има Simple Smile Явно още нямаш сили.
Аз даже в последно време спрях да ползвам кроса, защото не ме натоварва достатъчно...след като минах през други инквизитори Wink

# 656
wish, щом си се изморила, запотила и т.н. всичко е наред  Hug Всяко начало трябва да е постепенно. Аз пазя много мили спомени от моите първи тренировки...хм, силно казано тренировки.... с колелото. Помня местата, от където съм минала, часовете и условията. Първото ми каране беше в 14 часа на обяд в една страшна жега, въпреки че беше ранна пролет. Мислех си, че това колелото не е за мен, много ми стана зле от жегата и набързо се прибрах. На следващия ден пак пробвах. Карах с едни млади момчета на по 18-20 години, които си караха по принцип колело, а аз: новачка. Едва им издържах на темпото, беше ми доста трудно. Но за мен гордост беше, че успях да изкача асфалтовия  баир без почивка. После влязохме на една мека пътечка между борова горичка и това беше мястото, където се влюбих в планинското колоездене. тази пътека беше мека като килим, колелото се носеше като по въздуха, а дърветата отгоре изглеждаха приказно. Накрая на това каране заваля проливен дъжд и се спускахме с бясна скорост в дъжда. Прибрах се щастлива, доволна и ухилена. От тогава не съм слизала от колелото, уча се всеки ден, тренирам постоянно и се наслаждавам много.
Е, това беше малко скромна история на моето начало.

# 657
Ама аз не че съм се размотивирала ( измислих дума)  Mr. Green. Напротив. Надъхвам се, като ви чета и си мисля, кога ще я докарам до там, че да не капвам само докато се покатеря на пътеката... Simple Smile
Иначе смятам, че се държа адекватно в залата за човек който 30 години не е виждал спорт! Simple Smile
Пък и това ми е едва трета тренировка....
буболечка, завиждам ти за преживяното.
Когато/ако/дано вляза във форма, мисля да си помисля за колело. Като бях ученичка ми беше такава страст... И все си мечтая от тогава, ама ...

# 658
Дааааааа..Бубо..връщаш ме във времето назад..понеже няколко байка спят в мазата..и не съм карала от години.Няма подобно чувство в гората..под гумите ти да е меко и неравно..и да чуваш шума под тях..а чувството,че летиш не те оставя.А и паданията са много там..пътеката лъже..помня 20 мин ме вадиха от една дупка с коприва Laughing А и ти имаш доста мили снимки на лицето..ама са от асфалт Simple Smile

# 659
wish, последния ти пост все едно, че го е писал моя мъж  Grinning, на първа степен пуфти 6 минути на крос-тренажора, скорост-18 км/ч и през цялото време-"жена, колко още?"

Общи условия

Активация на акаунт