Как тренирах-15

• 34 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз предлагам на пролет да си направим една форумска - среща с байковете  Mr. Green

Днес: 20мин. пътека 10% наклон, 6км/ч. ; кростренажор 20 и малко минути; 20 мин вело;
Накрая така се бях изпотила, че на дупето имах 2 кръгчета мокро  Laughing
Междудругото започнах да пия течен L-carnitine + Opti Women (витамини) и съм направо нечовек  Mr. Green  
След кардиото умирам от глад...  Embarassed

# 661
Здравейте спортисти  Hug
Witchy дано те чуе Дядо Коледа  Peace
И аз не разбирам, ама се консултирам с ББ тима.Там поне картинки има  Mr. Green
Аз пък голям проблем с лицевите опори имам.Пусто д*пе не се вдига, а ръцете не издържат  Crossing Arms
Дайте някоя хитринка за изпълнение.
И сега вече е почти Thanksgiving та да ви кажа едно голяямо Благодаря   bouquet Напоследък фаворит ми е едно парче на Риана и е включено и в тренировките ми.Направо като го чуя щангата сама се вдига  Laughing
Не харесвам обаче клипа хич  Sick затова само песента
http://www.youtube.com/watch?v=GchEVSx9XEA
Black Arrow мерси за поздравите.Всичко слушам аз, обаче нали съм от "диско" поколението   Laughing  
И хич не е спам, защото тренировката върви с любимата музика  Peace
Успешни тренировки на всички   bouquet  Аз изчезвам за дългия уикенд.Почииивкаа  Party

# 662
tqna

http://www.youtube.com/watch?v=nSSikqDnles&feature=related Wink

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 09:30 от Black Arrow

# 663
На мен лицевите опори са ми много скучни, освен ако не са в комбинация съв Swiss Ball (не знам как се казва на български)  newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=GzqDAFNhFO0

Преди бях много запалена по упражненията с тази топка, дори като бременна само такива упражнения правех  - има специални за бременни жени. Имаше и едно за обръщане на бебето- при мен обаче не даде резултат ...отплеснах се  Crazy

# 664
На мен лицевите опори са ми много скучни, освен ако не са в комбинация съв Swiss Ball (не знам как се казва на български)  newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=GzqDAFNhFO0

Преди бях много запалена по упражненията с тази топка, дори като бременна само такива упражнения правех  - има специални за бременни жени. Имаше и едно за обръщане на бебето- при мен обаче не даде резултат ...отплеснах се  Crazy
Фитнес топка Laughing

# 665
Дам ,имам такава и аз ....оребрена  Joy

# 666
Сега-крос 4 км Simple Smile

# 667

еее твоята е с екстри  Laughing

аз днес почивам  Rolling Eyes  ред е на мъжО

# 668
Абе вие тотално ме депресирате с тия байкове - аз никога не съм можела да карам колело  ooooh! Така и не се научих...  Mr. Green Joy

# 669
Аз предлагам на пролет да си направим една форумска - среща с байковете  Mr. Green

Днес: 20мин. пътека 10% наклон, 6км/ч. ; кростренажор 20 и малко минути; 20 мин вело;
Накрая така се бях изпотила, че на дупето имах 2 кръгчета мокро  Laughing
Аз съм ЗА форумна среща с байкове, но съм малко далеч: в Шумен  Whistling
Другия път да имаш две кръгчета СУХО  Party

По темата: днес час велоергометър, няколко интервала.

# 670

Аз предлагам да се срещнем на планински терен - аз съм в Бургас, но тук не знам какво да предложа... Мои приятели ходят да карат на Пирин примерно.... Peace

# 671
На Пирин теренът е много предизвикателен и моето колело не е много подходящо за там.
Днес сутринта: половин час велоергометър. Следобяд 5 серии с по 10-на повторения разни лежанки, клекове, скрипци...

# 672

Аз предлагам да се срещнем на планински терен - аз съм в Бургас, но тук не знам какво да предложа... Мои приятели ходят да карат на Пирин примерно.... Peace
Е, ти пък. Колоездене на мокър пясък. Бункера - Солниците и обратно! За напреднали: Централен плаж - Солници! Wink

Чакам мъжа ми да разхвърля децата по бабите и да ходим двамата на фитнес. Тъкмо се оплаках, колко го мързи и не ще да идва с мен и изобщо да ходи и той взе, че ме изненада. Много обичам семейните занимания. Simple Smile

# 673
Днес-крос 4 км Simple Smile

# 674
Днес: 30 мин. кардио + корем

wish, правила съм Бургас - Сарафово, през солниците, но не ми достави особено удоволствие. В гората да си караш е друго   Peace

Общи условия

Активация на акаунт