Как тренирах-15

• 34 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Вероника яде месо по тва време сигурно..и устата и е пълна..за тва не пише :lol;

# 691
  • в 1001-та нощ
е, по-скоро ръцете й са заети  Blush

утепА ме с този ник  Joy hahaha

# 692
Да си призная, почивам. След  Drunk Drunk в събота и още не мога да се съвзема  Sick От утре вече ще започвам. Не че ми бяха излишни 2 дни почивка, но не очаквах да са 2...

# 693
И аз..два дена почивка..утре пак започвам с бягането..времето е супер Simple Smile
Този път май ще си имам и компания Simple Smile

# 694
Аз пък в неделя нещо си претоварх десния крак. Като невидяла...  ooooh!
Днес уж бива, ама ще видим утре вечер в залата какво ще стане!

# 695
е, по-скоро ръцете й са заети  Blush

утепА ме с този ник  Joy hahaha
Ти няма ли да започнеш да тренираш,а Wink

# 696
  • в 1001-та нощ
оххххх, направо  Sick Sick Sick (съм за бой Wink)))

довечера обаче се очертава да имам  малко време и за себе си и ще докладвам после

на мен компания ми прави Дребешон  Stop Stop той тренира ежедневно Wink) (в залата Wink

# 697
  • Sofia
Тренирате ли ....гадове Simple Smile
Тренираме, разбира се, иска ли питане Mr. Green

a.l.e.n.a  e наблегнала повече на масажите и живота явно Mr. Green

# 698
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
днес ръце + гръб+ гърди

изложих се днес, не бях яла нищо, много работа имах днес и по едно време взе да ми пречернява и се изнизах насред тренировката, е 1 час пак направих, но можеше повече

# 699
вчера:
щанги /изхвърляне, обръщане и тласкане, преден клек; суингове/ + час водна аеробика

днес: час водна аеробика

# 700
  • Sofia
veronique , къде ходиш на водна аеробика?

# 701
На 3 басейна ходя, около бул. България Simple Smile

# 702
Знаци,подсказващи че тренировката ви не действа ..

1-Нямате търпение да си тръгнете от фитнеса.Обратното на отделянето на ендорфин е скуката.Този,който скучае,докато тренира,няма да издържи дълго.
2-Усещате упражненията на места,където на би трябвало да ги усещате.Болките в ставите сигнализират за предстоящи контузии и само глупак би продължил
3-Лошо ви е след това.Ако в съблекалнята ви се гади,мускулите ви се схващат,облива ви студена пот или имате сърцебиене,значи сте се напрегнали твърде много-или сте болни и въобще не трябвало да ходите във фитнеса
4-По-слаби сте(в смисъл ,силни)отколкото на последната тренировка.Трябва да имате прогрес на всяка следваща тренировка.Ако започните да се връщате обратно,тялото ви казва,че е време да опитате нещо различно.

# 703
1 час е твърде много според мен за тренировка. Аз предпочитам да тренирам на два пъти ако трябва (разделям кардио и тежести), но по 40, максимум 50 минути. Така съм по-ефективна и концентрирана.
По темата: вчера направих точно така. Сутринта 30 мин яко кардио, следобяд тежестите.
Днес обаче се успах за сутрешното кардио, следобяд ще карам колело.

# 704
Знаци,подсказващи че тренировката ви не действа ..

1-Нямате търпение да си тръгнете от фитнеса.Обратното на отделянето на ендорфин е скуката.Този,който скучае,докато тренира,няма да издържи дълго.
2-Усещате упражненията на места,където на би трябвало да ги усещате.Болките в ставите сигнализират за предстоящи контузии и само глупак би продължил
3-Лошо ви е след това.Ако в съблекалнята ви се гади,мускулите ви се схващат,облива ви студена пот или имате сърцебиене,значи сте се напрегнали твърде много-или сте болни и въобще не трябвало да ходите във фитнеса
4-По-слаби сте(в смисъл ,силни)отколкото на последната тренировка.Трябва да имате прогрес на всяка следваща тренировка.Ако започните да се връщате обратно,тялото ви казва,че е време да опитате нещо различно.
Мммм... Това е точния момент, да плюя в пазвата, да дръпна ухото, да чукна на дърво и да подскоча три пъти на левия си крак против уроки! Wink
При мен явно всичко е наред....
Вчера 15 мин вело...
После 4-те упражнения за крака
Малко за  гърди, Не можах да се "развихря" в другата час на залата където са уредите за гърди, ръце, гръб, понеже залата беше бъкана с едни големи, яки момчета, които вдигаха по безброй килограми и навсякъде пръскаше пот, мускули и тестостерон...
За сметка на това се раздадох до край на крос-тренажора. Много доволна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт