Как тренирах-15

• 34 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Аз днес експериментирах. Направих домашна тренировака. Много добре се получи!  Flutter

# 706
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз днес експериментирах. Направих домашна тренировака. Много добре се получи!  Flutter

Я кажи какво направи?
Лошо ви е след това.Ако в съблекалнята ви се гади ...  или имате сърцебиене,значи сте се напрегнали твърде много-или сте болни и въобще не трябвало да ходите във фитнеса

Това се получи при мен вчера, но аз съм си виновна. Без да хапна нищичко цял ден и в 19ч. да влезна в залата само на добавки и кафета, а си мисля и че не трябваше да ги смесвам, защото наистина получих сърцебиене  Rolling Eyes
Да знаете не правете като мен  Rolling Eyes

Днес почивка - наблядам на лютото  Blush

# 707
TDI, внимавай с кофеина. Ако взимаш добавки с кофеин, спри кафето. Ако си пристрастена като мен към вкуса, пий безкофеиново. Аз така правя и само сутрин се разминавам с 1 без кофеин, а преди не ми мърдаха 2-3 кафета дневно.

# 708
  • София
Момичета, препоръчайте ми добър фитнес инктруктор в района на Младост?  Praynig Може и на лични  Hug Искам да започна да посещавам зала 2 пъти седмично, но искам от време на време да се консултирам с някого и да правя по някоя тренировка под наблюдение   bouquet

# 709
Теди,шега с кофеина не бива Wink
Както каза буболечката..намали кафето..ако питаш мен...направо не пий,когато вземаш добавка с кофеин Simple Smile
Колко кофеин има в добавката..в една доза която приемаш..и колко пъти на ден я пиеш Wink

# 710
Буболеч..Ани..тва го откраднах от друго место..ама голям смях падна...поздрав за теб
http://www.youtube.com/watch?v=rEtytFg_WFM&feature=player_embedded

# 711
Здравейте момичета,
преди време бях свалила P90X, но тогава бях в лоша форма и се отказах да правя програмата.
Сега я издирвам отново и удрям на камък.
Тренирам с личен треньор, но съм задобряла и ми е интересно дали ще мога да я изпълня.
Някой ако има линк, ще ме зарадва много.  Hug

# 712
TDI ,  на тази мацка упраж ненията + няколко с тежести и топка.
http://fitnesinstruktor.com/uprajnenia-vatreshna-chast-bedra/

# 713
Здравейте момичета,
преди време бях свалила P90X, но тогава бях в лоша форма и се отказах да правя програмата.
Тренирам с личен треньор, но съм задобряла и ми е интересно дали ще мога да я изпълня.
Има я в Замунда..Beachbody P90X / P90X+ Extreme Home Fitness (2008)
Ама е 12 гб Simple Smile Ако не можеш от там да я свалиш..ще я кача в други сайтове..но ще трябва малко да изрина харда Laughing

# 714
Сега-6 км крос..хубав залез имаше Simple Smile..спрях само за минута..защото някво псе ме подгони Simple Smile

# 715
Бих умряла от страх ако ме подгони куче... Ужас

Днес:
клек 1х10х20,50
1х5х70
2х5х100
3х5х110

лег 1х10х20
1х5х40
4х5х50
1х0х60
1х1х60 с помощ
1х0х60
1х10х50

тяга 1х5х70,100
3х5х120
1х4х120
1х1х120

# 716
Здравейте момичета,
Има я в Замунда..Beachbody P90X / P90X+ Extreme Home Fitness (2008)
Ама е 12 гб Simple Smile Ако не можеш от там да я свалиш..ще я кача в други сайтове..но ще трябва малко да изрина харда Laughing

Има я и тук  - http://rutracker.org/forum/index.php

# 717
Вероника,то си е за страх...но не се случва често Simple Smile
Чувството да бягаш сред полета и гори е неописуемо Simple Smile
120 мъртва..за жена е супер..но мисля ,че можеш още Wink

# 718
Да, аз намерих това в замунда, но мисля, че имаше основна версия.
Тази е следващо ниво или поне аз така го разбирам.
Отивам да тегля и ще прегледам за какво става дума.
Днес си купех степер на Kettler ... само това нямаше в нас, вече съм като във фитнес.  Mr. Green

# 719
Дано да тренираш на тях Simple Smile
И аз имам ..ама на ме виж..или навън бягам..и всеки ден във фитнеса...тръпката е друга Simple Smile

пп..тва слушам сега..нека тук да го споделя Laughing
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=0eXIOK2vOhM&NR=1

Общи условия

Активация на акаунт